Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 921-940 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Ultra Instinct: „komu się chce robić za bon wart 5 czy 10 euro do tego wykorzystać można tylko na ogame czy tam w okręgu gier gf ” a może Ultra właśnie tym co ta anty nic nie znaczy bo sami zakupują takie ilości że ten bonus to jakieś drobne a chcą pomóc bo może mają czas i umiejętności a dotychczasowe zachowania na uniach irytuje ich że nikt z tym nic nie robi . Sam wiesz że grając na swoim uni kilka lat masz większe rozeznanie kto z kim i czyje niż operatorzy patrzący na logi

• no i dalej wszystko zamyka się w jednym zdaniu ' brakuje nam ludzi do pilnowania ' A może Bed u Finów ma więcej czasu do skoordynowania zachowań niektórych kont co prowadzi do większej sprawności do pilnowania kilku userów co 13 k userów A może Polak u Finów sprawia respekt ? I mniej jest kombinacji ? A jak by tak była rotacja GA i SGO po różnych państwach i tez u nas z braku załogi co myślę że jak gy było z 3 GA i 4 SGO było by odciążeniem dla 2x2 ? i jak by ten dodatkowy GA i 2 SGO byli z poza…

• <a href=fe57f5050220a94fmed.png">

• <a href=92b72f11a2c69438med.png">

• Kojak jak się zawziął do odbudowy to zaraz dwa razy większą zbuduje Graty Kojak i do przodu

• no a ja tyle przepałów miałem graty Kojak i oby tak dalej

• no i urlop ci na dobre wyszedł graty a teraz wybij sobie z głowy kolejny urlop

• Cytat od chmura: „co do odbioru to nie zasypiam bo zawsze mam budzik pod poduszką! ” ale sam napisałeś że logujesz po wylądowaniu Cytat od chmura: „1 minute po wylądowaniu floty loguje się do tego na budziku, i? flota zezłomowana! ” więc nie odbierasz fs-ów ? co do twojego recka jak nie masz gsów w fs-ie to każdy znając twoje napędy w kalkulatorze czasu floty będzie brał prędkość najwolniejszego statku a teraz cie ubiegnę bo jak napisał byś że masz turbo recki to wtedy nie ma sensu czy w ogóle l…

• wszystko da się ale nie bez czasów a czasy samemu w twoim przypadku można by było uzyskać po tym jak ktoś by wyskanował cie na tych moonach że jesteś przewidywalny i złapanie ostatniej aktywności na moonie i to wrzucić do "kalkulatora czasu flot" plus zawis na drugim moonie i tylko czekasz na zapalenie się aktywni na moonie i flota agresora spada i boom nic w takim przypadku nie łamie zasad gry jedynie spryt i umiejętności gracza ( agresora). Ps. czemu nie ustawiasz budzika z 15 minut przed dolo…

• Kojak powiem że w końcu naprawdę się ruszyłeś aby tak dalej

• licytacje WASAT

FILU - - Zadawanie pytań

ojej , czyli jak by to jakiś skrypt dopisany do przeglądarki czyli ( boot ) miał by podbijać licytatora to jaki problem jest wywalić boota samemu proponując w licytacji wygórowaną sumę jak to boot to podbije bo automatyczne wysyła polecenia w tle na strone Jak właściciel się z orientuje że skrypt nie odróżnia sum od przebitki i kupi kilka rzeczy nie opłacalne to sam go wywali jeśli nie to pisać ticketa ze screenami że tylko "nie-czlowiek " mógłby podrząd kilka razy kupić cos nieoplacalnego

• Neferet - Świeżynka ;>

FILU - - Członkowie Teamu

no to ja też pomaltretuje Neferetke Piercing tylko jeden czy więcej

• Panowie tak troszkę światła rzucę bo nie jasno się rozpisaliście , hakowanie lub haker to tu nie na miejscu sformułowanie gdyż hakowanie jest to obejście zabezpieczeń czyli po normalnemu włam na konto a booty nic z hakerką nie mają a z dobrym programistą na legalu który sobie może w domu takie rzeczy robić .Boot to inaczej programik napisany przez programistę czym lepszy programista tym lepszy efekt zależy co używa i jakich "języków" czyli boot to nic innego jak skrypt napisany do protokołu HTTP…

• Droco bez porządnego tytułu niby jedno słowo "obrona" a zmienia sens starcia graty złomu pod dom. Clemens ahh ty jak mogleś nie zrozumie braku Neta dla mnie po prostu poszedłeś zapalić jak zwykle tylko zapalniczka nie chciała odpalić co spowodowało opuźnienie w powrocie więc szybkiej mobilizacji w odbudowie . Cytat od Zla Kobieta: „ dzięki za niechciane pozdrówki :] ” Och ta Asia coraz ostrzejsze ma te manicure to odemnie też te niechciane pozdrówka Asiu pozdrawiam cię

• Reaver najpierw kop w dupsko za brak dydów dla Miśków a teraz graty nie wiem w jakich podatkach siedziałeś ale chyba w obliczeniu jaki podatek będziesz miał z tego wlotu . Gracisze wspólnej zabawy i do naSTępnego .

• no szkoda Can że bez surki ale i tak do przodu graty cokolwiek wyskanowania

• mówią " gość w domu Bóg w domu " a tu od Whisky strzała na progu przed domem można dostać no to dopiero się nazywa / niezaglądaj nie proszony w moje progi / Obrońcy gromkie brawa za odwagę wyskoku po Whisky na weekend a będzie pita oręnżada ale tak bywa kto nie próbuje nie pije Whisky . A dla ciebie @^Bad Whisky^ zwolij trochę bo nabierasz mocy nie długo przekroczysz 40% i zmiana nicku będzie na ^Bad Bimberek^ . Jeszcze raz graty nowych śrubek

• Ban zabawa na całego :D

FILU - - Spam

ok , mam Bana twórczego dla @kasai i @Toadie a mianowicie dla znających się na żartach powinna być limitowana wersja ostrzeżenia na forum czyli w tych zielonych ramkach pod poetami co czasami team lubi wklejać z offtopem, flame, wulgaryzmy , itp. Powinno znaleźć się tez takie ostrzeżenie w syntencji humoru dla niektórych " złość piękności szkodzi" Ban dla mnie bo chce takie ostrzeżenie Złość piękności szkodzi

• Cytat od umpa: „x1 była fajne w latach 2005-2010:) potem jak zaczęły się pojawiaę speed unii x1 tracił na wartości wyjątkiem jest u 68 gdzie od długich lat tam grają ci sami gracze co mają we krwi x1 ale obecnie nie ma praktycznie chętnych na x1 ” no powiem ci z masz racje po 10 latach nie chciało by mi się iść na fajkę i jak za szkolnych czasów kilkoma machami ją wypalić bo nauczyciel idzie a tak to sobie kilka minut po delektuje się dymkiem i nawet kawke zrobię i wypije ale też gram i speedem …

• napisać oddam nie wspominając że to ironia to co niektórzy załapią jak dizel na mrozie że to truth life