Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 901-920 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
LORD SITH [Veto] & Clemensoo [Veto] vs. ghost29tarnow [EMERYCI] - 1218.21% + zbiórka
FILU - - Starcia Nekkar
PostDawid na starość dobrze mieć przy sobie takiego Clemesika bo jak potrzeba by było defibryrator to ciach dotykasz Clemensa i adrenalina UP Graty wlotu SzO dla Clemensa Latajcie i rozrabiajcie dalej
-
Cytat od @Piciu: „Cytat od Truck driver: „Cytat od Little Giant: „Moze tym razem tak dla odmiany jakies uni ze zwykla predkoscia? Wrocilby czlowiek do gry ale predkosci x5 odstraszaja ” Uni 68 ma x1 flote. Tylko eko zmienione na x5. Moim zdaniem lepsze takie uni niz nowo otwarte gdzie kazdy siedzi do pierwszego zloma. ” I liczba graczy jest stabilna ” bo u68 jest w miarę spokojne i jeszcze utrzymuje się w standardach graczy , więc zapraszamy na u68 nawet jak ktoś się dobrze zakręcie nie musi zac…
-
czyli ktoś dzwoni do drzwi ? dzin dzin dzin ... hmmm otworzyć czy nie ? jak to będzie listonosz to odbiorę list i wrócę za min jest ok . Ale gdy to będzie ktoś np: jakiś znajomy czy sąsiadka i będzie trzeba z nią/z nim chwile pogadać może z 10 min hmmm ok !!! nie ryzykuje wrzucę fs bo idę zobaczyć kto jednak dzwoni do drzwi ale fajnie było by tak pograć zwykłe wyjście od kompa z nie wiadomą ile np: zejdzie ci w kuchni lub przy drzwiach nie obejdzie się bez fs Powinno być x7 speed dla SPARTANÓW z…
-
Tak mnie ciśnie ten Kojak ze swą aktywnością jak i inni że trzeba się ruszyć , a że wypadło na debunkrcję i odpoczywam przy kawce po zakrapianej imprezce to był czas na ruszenie tyłka Pozdro dla Miśków , nowego sąsiada , ekipy banującej chłopaków z Nekkar ( Lorda co zawsze pamięta , Zdobywce że czuwa , Arka za rozkręcania się i Jumka za brak forum ) Dnia 25-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Niszczyciel 8…
-
BARON_CZESIU [Veto] & Clemensoo [Veto] & LORD SITH [Veto] vs. biolog [NewSin] 2120.06%
FILU - - Starcia Nekkar
PostCzesio jak się już pokaże to z wielkim hukiem i z rabunkiem na obrońcy BRAWO no teraz za straty Clemensa i Lorda zysk na pewno duuuuuużo się uszczupli
-
PitBull [Veto] & LORD SITH [Veto] & Abu Nazir [Veto] & BARON_CZESIU [Veto] vs. templariusz [GAL.LWY] - 14928.21% + zbiórka
FILU - - Starcia Nekkar
Postno piękniusio Lordzie dajesz osobie znać z ekipą ale szlachcic bije templariusza no co to się tu wyprawia Graty zmontowania ekipy i wspólnej zabawy
-
Cytat od Little Giant: „Cytat od Truck driver: „Cytat od Little Giant: „Moze tym razem tak dla odmiany jakies uni ze zwykla predkoscia? Wrocilby czlowiek do gry ale predkosci x5 odstraszaja ” Uni 68 ma x1 flote. Tylko eko zmienione na x5. Moim zdaniem lepsze takie uni niz nowo otwarte gdzie kazdy siedzi do pierwszego zloma. ” Eko w sumie moze byc przyspieszone. Szybszy rozwoj i lepsze farmy Tylko ze grajac w ogame fajnieby bylo wyjsc do kibelka bez strachu o flote ” @Truck driver ci napisał zapr…
-
no widzisz do tego i ja dąże że nie ma kryształowych ludzi jedynie usposobienia do sprawowanego ' urzędu' ja nie mając nic do stracenia na forum mogę po dyskutować trochę kalecząc kulturę bo teraz mi wypada ale jako że jestem szefem własnej firmy i ktoś spotkał by się ze mną i ja reprezentował bym wtym momencie swoje stanowisko nikt by nie powiedział że brakuje kultury lub zachowanie jest na warna Jak byśmy mieli iść tropem kultury wpisów to można zadać pytanie Tobie i innym członkom teamu że ja…
-
@mntek jeśli ty piszesz że nikt się nie zmienia to czyli ty nigdy nawet z przed członkostwa w teamie nie napisałeś żadnej wiadomości "złej" czyli jesteś kryształowy od urodzenia i nawet jak ktoś by z twojego społeczeństwa bliskiego zakloł w życiu realnym to juz jest u ciebie przekreślony jako nie kulturalny człowiek i w życiu do niczego nie dojdzie nie będzie pracował jako kierownik , meneger, dyrektor bo kiedyś zakloł jedynie tylko łopatą i kopanie rowów zastanów się co piszesz bo jako członek …