Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 901-920 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• no ładna kolekcja niszczarek ale jak to Wilku by napisał " siła jest ale lepsze pc " Graty Panda i dobijaj do 100k

• Dawid na starość dobrze mieć przy sobie takiego Clemesika bo jak potrzeba by było defibryrator to ciach dotykasz Clemensa i adrenalina UP Graty wlotu SzO dla Clemensa Latajcie i rozrabiajcie dalej

• Cytat od @Piciu: „Cytat od Truck driver: „Cytat od Little Giant: „Moze tym razem tak dla odmiany jakies uni ze zwykla predkoscia? Wrocilby czlowiek do gry ale predkosci x5 odstraszaja ” Uni 68 ma x1 flote. Tylko eko zmienione na x5. Moim zdaniem lepsze takie uni niz nowo otwarte gdzie kazdy siedzi do pierwszego zloma. ” I liczba graczy jest stabilna ” bo u68 jest w miarę spokojne i jeszcze utrzymuje się w standardach graczy , więc zapraszamy na u68 nawet jak ktoś się dobrze zakręcie nie musi zac…

• @Adeke36 nabijamy się czytaj z ironią jak najbardziej powinny być unię x-flo każdy szuka coś dla siebie i na pewno znajdą się chętni w co nie wątpie

• czyli ktoś dzwoni do drzwi ? dzin dzin dzin ... hmmm otworzyć czy nie ? jak to będzie listonosz to odbiorę list i wrócę za min jest ok . Ale gdy to będzie ktoś np: jakiś znajomy czy sąsiadka i będzie trzeba z nią/z nim chwile pogadać może z 10 min hmmm ok !!! nie ryzykuje wrzucę fs bo idę zobaczyć kto jednak dzwoni do drzwi ale fajnie było by tak pograć zwykłe wyjście od kompa z nie wiadomą ile np: zejdzie ci w kuchni lub przy drzwiach nie obejdzie się bez fs Powinno być x7 speed dla SPARTANÓW z…

• no powinno coś być otwarte teraz dla "no life-ów"

• no to pięknie się bawicie w asc-ach . Graty agresorom i oczywiście zawsze pięknej blondi że przesiedzi niedziele przy kompie Obrońcy pakiecik lizaczków

• bo tak najlepiej z ufs-a graty Wojtek i więcej boom z ufs-a niech ląduje na twoim koncie

• <a href=03e94835357203b6med.png">

• FILU [MISIE] vs. KRAICEK 917.59%

FILU - - Starcia U68

Tak mnie ciśnie ten Kojak ze swą aktywnością jak i inni że trzeba się ruszyć , a że wypadło na debunkrcję i odpoczywam przy kawce po zakrapianej imprezce to był czas na ruszenie tyłka Pozdro dla Miśków , nowego sąsiada , ekipy banującej chłopaków z Nekkar ( Lorda co zawsze pamięta , Zdobywce że czuwa , Arka za rozkręcania się i Jumka za brak forum ) Dnia 25-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Niszczyciel 8…

• Kojak pięknie nie zwalniasz tempa i oby tak dalej do przodu i wszystko co wyskanujesz i podrzucisz do soja lądowało w twoich reckach a w przyszłości i te większe floty które masz w planach

• Ojjej DawidQ ty znowu tutaj jak fajnie cię widzieć ponownie nawet jak zepsułeś komuś widok gwiaździstej nocy dzięki za dydy i czekam na kolejne

• no zysk przedni i sukcesywny jak na x1 a straty obrońcy ubolewające ale jak Wilku napisał nie wielu walczy jeszcze z u67 więc oby jak najwięcej zapisało się z ekipy już zarchiwizowanej

• Czesio jak się już pokaże to z wielkim hukiem i z rabunkiem na obrońcy BRAWO no teraz za straty Clemensa i Lorda zysk na pewno duuuuuużo się uszczupli

• no piękniusio Lordzie dajesz osobie znać z ekipą ale szlachcic bije templariusza no co to się tu wyprawia Graty zmontowania ekipy i wspólnej zabawy

• takie przerwy i powroty to się docenia i oby jak najwięcej tłustych powrotów

• Cytat od Little Giant: „Cytat od Truck driver: „Cytat od Little Giant: „Moze tym razem tak dla odmiany jakies uni ze zwykla predkoscia? Wrocilby czlowiek do gry ale predkosci x5 odstraszaja ” Uni 68 ma x1 flote. Tylko eko zmienione na x5. Moim zdaniem lepsze takie uni niz nowo otwarte gdzie kazdy siedzi do pierwszego zloma. ” Eko w sumie moze byc przyspieszone. Szybszy rozwoj i lepsze farmy Tylko ze grajac w ogame fajnieby bylo wyjsc do kibelka bez strachu o flote ” @Truck driver ci napisał zapr…

• No Can cicho siedzisz ale jak łupniesz to z grubej rury przetapiaj na latajki i ciśnij w to co masz założone zrobić i oby więcej takich pw. od CB

• no widzisz do tego i ja dąże że nie ma kryształowych ludzi jedynie usposobienia do sprawowanego ' urzędu' ja nie mając nic do stracenia na forum mogę po dyskutować trochę kalecząc kulturę bo teraz mi wypada ale jako że jestem szefem własnej firmy i ktoś spotkał by się ze mną i ja reprezentował bym wtym momencie swoje stanowisko nikt by nie powiedział że brakuje kultury lub zachowanie jest na warna Jak byśmy mieli iść tropem kultury wpisów to można zadać pytanie Tobie i innym członkom teamu że ja…

• @mntek jeśli ty piszesz że nikt się nie zmienia to czyli ty nigdy nawet z przed członkostwa w teamie nie napisałeś żadnej wiadomości "złej" czyli jesteś kryształowy od urodzenia i nawet jak ktoś by z twojego społeczeństwa bliskiego zakloł w życiu realnym to juz jest u ciebie przekreślony jako nie kulturalny człowiek i w życiu do niczego nie dojdzie nie będzie pracował jako kierownik , meneger, dyrektor bo kiedyś zakloł jedynie tylko łopatą i kopanie rowów zastanów się co piszesz bo jako członek …