Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 881-900 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Wow ale was poniosło hohoho , zanim ktoś coś napisze takiego ja John M. powinno się znać regulamin a nie gram ale nie znam zasad @kasai jest zbyt dobroduszna bo krótko powinna napisać " zapraszam do zapoznania się z FAQ Starć" tam co niektórzy rozwiali by swoje wątpliwości i dowiedzieli by się że %%% jest wyznacznikiem powstałego PZ a z czego to PZ i jak powstało to może choć nie musi pokazać atakier lub obrońca . Nawet ustawki czy pushe są i były akceptowane w topowych starciach uni jako %%% to…
-
no właśnie Trucker sam dobrze przytoczyłeś cytat i sobie zaprzeczyłeś popatrz co pisze w punkcie 2 i do czego edytuje strzeliłeś sobie samobója Cytat od Kecnef: „Edit: No właśnie apropos 2: ” a teraz pytanie numero 2 Cytat od Kecnef: „2. Kwestia floty - podzielenie wszystkich statków na mniejsze zespoły i rozbicie się o planetę konta B w celu zrobienia prób moonowych - dopuszczalne? ”
-
@Truck driver zanim ze mną też się złapiesz przeczytaj o czym pisał zakładający temat a o czym wy próby moonowe wysłane z konta mocniejszego może zachować obrońca ale jak konto będzie słabsze zawsze trzeba odesłać pz lub zostawić komuś innemu co wypatrzy pz i tu nie ma możliwości kombinacji że nie umówiłem się z obrońcą bo każdy laik odróżni próby od zezłomowania floty . A przypominam że zakładającemu temat chodziło o próby moonowe nie o kombinacje jak się spushować rozbijając flotę
-
Cytat od john malkowitz007: „Jezeli slabszy gracz w wyniku ataku na mnie rozbije swoja flote ,, to musze Mu odeslac zlom z jego floty ? ” no bez jaj z takimi pytaniami pewnie ze nie bo jaki był by sen istnienia top1 wtedy proceder mówil by nie masz praa atakować top1 bo zawszę się rozbijesz (logiczne to jest top1) no i top1 musi jeszcze odesłać pz krótko mówiąc był by akaz prób farmienia top1 a on bez sensu bronił by się odsyłając pz z atakiera Cytat od ciap: „Jeżeli atakuje Cie gracz słabszy i …
-
wtedy na u68 przeprowadziliśmy politykę przed ankietową jak i w jej trakcie dotyczącej "za" lub "przeciw" gdzie każdy mógł się wypowiedzieć dać swoje argumenty lub czyjeś obalić . Aktywni gracze starali się wytłumaczyć jak będzie lepiej grać i utrzymać uniwersum każdy kto nasz temat czytał miał świadomość o co chodzi i jaka polityka będzie dla nie go odpowiednia więc mógł zmienić decyzje głosowania lub nie, może na nie których to wpłynęło na decyzje zmiany głosowania ale do samej ankiety było ju…
-
Haha wyskanowałem i leciałem tak jak Kin napisał u mnie reakcja była natychmiastowa ale zawróciłem bo akty na matce były i na koloni więc szybka diagnoza "zalogował się " a fali tam nie miałem . Wrzut "rs" do sojuszu by zapamiętać a tu mi Obi pisze że to chyba stało cały dzień bo on kilka godzin po mnie poleciał i zezłomował Graty Obi i oby to był zastrzyk natchnienia na u68 do latania
-
Ok Gruby wracaj do gry i nie pitol handel deksem i górnictwo teraz jest na topie w zupełności legal nie trzeba mieć kont tylko anty na wymianę i są efekty powiedziawszy że konto Romano już nie ciągniesz i nie sprzedajesz sam deksu sojusznikom po minimalu było by kłamstwem ale cieszył bym sie ze jednak się mylę i już nic nie masz wspólnego z nim. Szkoda tylko że na koncie ReTsaB aka oVer ty nie zasiadłeś tylko zostało przetopione szkoda floty a bez ciebie nudno , wracaj nie pitol jeszcze raz głup…
-
Cytat od Serdell: „ładnie się chłopaki bawią nie sprawdzę bo nie mam podglądu ale na Infuzy snag.gy/26GiZC.jpg widze ze sam swięty nie jestes prawie 9mlnow pkt w miesiac całkiem całkiem Idlaki >>?>? bo St za dużo nie widać z zyskiem z niszczarkami wręcz na minus widziałem:D chyba ze ekox5 ci dało dziwne ze hani z 2x wiekszym eko tyle nie dostał ” ale siara jestem zły na siebie że tak mało ahhh, miało być z 20mln pkt co za wstyd ahhh postaram się więcej kupować deksu może podkradnę dostawców inny…
-
Jakiś atak panckami w końcu wyszedł z tych innych przepałów co drażnią albo kilka minut po starcie i zawrotka lub kilka minut do wlotu i zawrotka Ten Alert Red i zakaz wychodzenia z domu przez ostatnie dni sprawił że z nudów na i przy się przesiedzi Pozdrowienia dla Miśków chłopaków z Nekkar nowego sojusznika Graf oraz ekipę Banującą Dnia 03-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Pancernik 20.000 ____________…
-
Dziś zasypało śniegiem więc cały dzień w domciu przy i . Z związku z przepałami panckami a zero zysku ruszyć trzeba było coś cięższego i coś zdebunkrować Pozdrowienia dla Miśków chłopaków z Nekkar i ekipy banującej Dnia 02-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Niszczyciel 100.000 _________________________________________ Obrońca Hivision [FUTURE] ________________________________________________ Duży transpor…
-
bo na starych uniach ktoś jak zakładał konto miał zamiar pograć i zakupił anty do rozbudowy konta . Na nowych uniach idlerzy to przeważnie konta założone na chwile komuś zrobić moona , pomóc się spushować , mieć podgląd przez chwile kto gra i jak się kręci gra na uni , Takie konta widmo co podbijają tylko statystyki ze nowe uni ma 2k graczy
-
Przy skanowaniu nowych jeszcze chyba jurnych koordów bo to 2 ST na tej pozycji zaświeciło się kilka gwiazdek . Lot szybki z pewnością ktoś się zdenerwuje bo konto wygląda na typową produkcje gs-ów bo w czasie lotu astro nie pokazywało odpowiednich ilości planet więc konto baaaardzo stare jeszcze z przed astro Pozdrowienia dla Miśków dla chłopaków z Nekkar i rozkręconego ostatnio Dawida oraz wszystkich z forum Dnia 01-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] _…