Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 861-880 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Brawo Cann loty na adrenalinie to coś Przetapiaj i goń do przodu. ps: sorki za spóźnienie z wpisem ale wakacje były udane

• @memento-mori tacy co tak pisali byli na Nekkar że unia królewska bla bla bla i że nie zmieniać konfiguracji więc ci co kszyczeli najgłośniej wygrali unia została bez zmian po tem zrezygnowali z gry i zostawili unie bez zmian tym co chcieli zmian Ale zanim następni znajdą się co są przeciw zmianą niech zobaczą najpierw z kim ewentualnie mogą być w przyszłości parowani w fuzji i z kim jakby nie przyjeli zmian bo jak wyjdą takie jaja jak na nekkar że teraz zostali bez parowania przy fuzji i nie ba…

• Graty Graf rozkręcenia się jako flociarz buduj stateczki i nie gadaj że z ciebie górnik

• Hmm , a ja chcę hmm, o już wiem możliwości pożyczki planet na pewien okres więc, Daga pożyczasz mi 14 planet na miecha i tym sposobem możesz w końcu sobie pójść na upa bez nerwów co godzinę że ktoś leci z farmingierm ps: pomysł jak najbardziej ujawniający lewe konta bo ktos kto gra z kontem wspomagającym czyli ( wspólne IP z bratem ) i bez znaczenia czy flociarz i zbiera sobie deks do przehandlowania czy górnik z kontem do handlu za deks wszystkie te konta i planety zaczęły by lądować na 15 pozy…

• Cytat od AmstelL: „No podniesienie eko się opłaca każdemu. Zmniejszone spalanie też bardzo nam się podoba Skoro są możliwe ankiety i odbywają się na innych uniach, to my też poprosimy. Z resztą będzie ankieta, każdy będzie mógł zagłosować. My nie jesteśmy takimi niewdzięcznikami jak na u 68 @Art nie zapomnij o Librze z tą ankietą. ” chyba ci się coś pokiełbasiło u68 przyjął podwyższenie eco i jest super to Nekkar płakał że chce zostać przy x1 bo zwiększenie eco doprowadza do wymarcia uni sforsow…

• x1,x1 jest na nekkar idzcie tam złatwoscią tam znajdziecie konta a po kilku miesiącach będą płacze że tam się wszyscy pushują bo przy x1 to każdy kombinuje by zdobyć jakiekolwiek surowce Liciu dasz radę sam zauważyłeś że nie będziesz miał czasu ogarnąć konto to pomyśl że ci co mają multi tez nie będą ogarniać wiec dużo pujdzie kont na urlop bo nikt nie będzie wstanie wystawiać pushów po kilka kkk a przy x1 to jest jakaś masakra

• graty Can klikania,klikania i wyklikania zysk jest więc zapchania stoczni i do przodu

• Cytat od AmstelL: „Cytat od Truck driver: „Moze od razu puscic taka ankiete dla kazdego uniwersum i potem tylko czekac na fuzje? Jak sie bawic to sie bawic ” Wszystkich nie pofuzjujesz, bo nadal zostaną różne prędkości flot.Wątpię żeby brać uninjna zgodziła się u nas na podniesienie speeda flot do 3 Ale co do meritum masz rację. Jeśli na innych uniach też ludzie będą chcieli podnieść eko i obniżyć spalanie, to czemu ich o to nie zapytać ” u nas była taka ankieta jako pierwsza w grudniu na u68 gd…

• pacze i myśle co on wkleił flote z ekspedycji a tu za skok że e pelna armada Finezji gratybi baw się dalej

• Wstawiam ze sojusznika ale proponuje w przyszłości chyba zmienić nick bo kijowo się jakoś gratuluje . Graty CoSięDzieje i jak tak się rozkręciłeś to nie znajduj hamulca super że wróciłeś poklikać a masz czym to przy okazji ziścij swoje cele . Dnia 26-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor CoSieDzieje [MISIE] ________________________________________________ Pancernik 6.666 _________________________________________ Obrońca Pyrek [D_P] _____________________________________…

• ładnie ostatnio się zgadujecie i macie czas siedzieć w weekend Oby następnym razem padła flota jakiegoś obrońcy lub jeden z planów wszedł w realizacje bo flot jest dużo co maja się zmobilizować. Graty jeszcze raz i życzę szczęścia jak to inni mają

• Obi gracisze wlotu i debunkracji oraz klikania w rakietki obrońcy współczucia bo nic z tego się nie odbuduje . Oraz Obi 3mam w kciuki byś tak jak T-Bag wspomniał 4k rakiet to w jednym zmasowanym ataku puszczał jak nasz rekordzista @zefir

• Cytat od heptun: „Biadolimy i biadolimy, a pewnie i tak każdy z Nas (czyt. nałogi Ogame ) się zarejestruje by zobaczyć jak jest faktycznie Pogramy chwilkę lub do następnego Uni albo do pierwszego złoma ” no to jaki jest sens otwierania nowych uni w tym toku myślenia ? Wychodzi że każda kolejna uni jest porzucana na poczet nastęonej z mottem " może tu mi się uda" a na tych porzuconych zostaje garstka do top100

• @pit ale my poruszyliśmy temat reklamy i marketingu nie konfiguracji nowych uni

• @Starrk i tu chyba właśnie jest pies pogrzebany tak zwane " sluchanie ludu/graczy " gdzieś się im wszystkim zawieruszyło

• udzielam sie na YT z kilkoma youtuberami dla mnie wystarczyło by żeby ktoś z teamu nie mówię o CoMa wpadł na pomysł i nie mówię tu o rozmowie z kilkoma youtuberami i przeprowadzenie nawet recenzji i zareklamowanie produktu u nich na kanele ( nawet niech ma oglądalności kilka kk a taki yt-er nie jest drogi ) to wystarczy lokowanie produktu u niego na kanale a oni czasami za gadżety to zrobią nawet niech ten marny kubek stoi u nich na biurku z nadrukiem Ogame czy niech wystąpi w koszulce Ogame a z…

• Zabawa była przednia z tym ACS trochę T-bag nawet nakrzyczał na mnie ale weszło Obrońca chyba zmienił nazwę i osobowość bo pamiętam że tam zawsze latała surka a nie flota ale jak to ta sama osoba dalej a przebranżowała się w flociarza to nie poszło jej A skany i straszenie chyba odwetem nie robią wrażenia . Ne był by orginalny ST gdyby u mnie zabrakło problemu z dofarmami wiec jak zwykle dofarmy puściliśmy od niechcenia takie jakieś tam bo nie wierzyliśmy że wejdą więc taki dziwne one są i tylko…

• dla mnie wymarzoną unia to taka z nowym GO wybranym w drodze ankiety społecznościowej gdzie podania są do wglądu każdego kandydata albo jakiś supporator zaproszony z innego serwera gdzie na innych serwerach przy znacznieniejszej ilości universów i graczy jest większa ilość Operatorów. Pomysł w pewnym stopniu zminimalizował by pojawiające się coraz częściej sformułowanie syndromu "kolesiostwa" i przywrócił by teamowi bezstronność oraz w dalszym ciągu braki w kadrze/teamie bo masowo otwierane są u…

• no szkoda że nie zdążyłeś podpiąć innych statków ale jest i tak spoko bo w końcu się ruszył i zaczął skanować a nie tylko opala się ciekawie wam to wyszło i życzę więcej ST w wykonaniu CoSięDzieje . Bawcie się dalej , T-bag więcej ss bo widzę że straciłeś dużo na moonach a CoSięDzieje owocnego weekendu i oby na flotach które podbiją twoje PB

• Progi ST

FILU - - DiD U68

Cytat od john malkowitz007: „ Filu Wlasnie o to mi chodzi by to zmienic By Starcia Tytanow , byly naprawde Starciami Tytanow a nie zlomowaniem DT czy MT i jakis tam smieci , czyli kilkunastu LM , sond i satek ” ST może brzmi groźnie i ktoś chciał by w nim były RW coś w stylu flociarz vs flociarz ale wtedy nie było by sensu atakować górników którzy mają zazwyczaj dt . Dział powstał pod względem PZ a nie z czego powstał co reguluje to FAQ ale jak chcesz starć typu PB to jest przecież dział Top 10 …