Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 841-860 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
FILU [MISIE] & rudi rzeznik [MISIE] & Graf [MISIE] & CoSieDzieje [MISIE] vs. Cienias X [H...] 15014.24%
FILU - - Starcia U68
PostZ serii MIŚKI ZNOWU SIĘ ŚWIETNIE BAWIĄ PRZY WSPÓLNEJ AKCJI Flota wypatrzona i obserwowana, zaczynając na obstawieniu obrońcy kończąc na ściągnięciu moona dla bezpieczeństwa. Znowu mieliśmy wspólną zabawę , obmyślanie, przemyślanie, konwersacje i śmiechy . Tej zabawy, rozmów i doświadczenia nie zabierze nam nikt było naprawdę było SUPER a reszta to tylko metal i kryształ. Chociaż znalazła się osoba która ukradła pz bo prawdopodobnie czaiła się że przy nas coś ugra bo sama nie da rady no i udało s…
-
No miód dla mych oczu jak to mówią już na uni ? Dobry komornic to komornic na banie(perm) lub na pz-cie . No dobrze T-bag gadasz Gruby to wyliczanki robił jakieś śmieszne ale statystyk w TOP 1 sojuszy na uni w ilości BANÓW !!!! lub PERMÓW to nie potrafił podliczyć i napisać że PROWADZĄ . Pamiętam Tynfa jak akcje sojuszową robiliśmy na niego moona mu zdjąłem ale flota wracała tydzień akcja odwołana bo w fs nie wracały wcześniej wyskanowane dt z surka a to był priorytet ataku w bunkier ale komorni…
-
Za sojuszika no i odbudowa szybko zakończona a ból po niedopilnowanym ataku ukojony .Brawo i zmień ten nick bo ni jak trudno zbudować zdanie z gratulacjami Dnia 30-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor CoSieDzieje [MISIE] ________________________________________________ Pancernik 30.000 Sonda szpiegowska 3 _________________________________________ Obrońca bartas ________________________________________________ Mały transporter 392 Duży transporter 15.530 Ciężki myśliwi…
-
za sojusznika który jest dziś zły za straty w niedopilnowanym ataku ale rekompensuje szybko ubytek Dnia 29-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor CoSieDzieje [MISIE] ________________________________________________ Pancernik 5.555 _________________________________________ Obrońca Bisu [AVALON] ________________________________________________ Duży transporter 33.663 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 536 _________________________________________ Po bitwie... Agresor CoSieDz…
-
no w soju już się wytłumaczył dla czego i masz racje nie dopilnował wlotu ale nie on i nie on ostatni tak wtopił zdarza się i najlepszym są ST gdzie w obronie nie jeden topowy flociarz wtopił Graty Selavi jak by nie patrzeć to może kropla w morzu uszczupliłeś floty tak jak piszesz ale ważne komu teraz może bardziej zmotywowałeś go do latania i odbudowy ale znając go już odrobił graty jeszcze raz nawet jak na sojuszniku brawo
-
FILU [MISIE] & caramba [MISIE] & Pazik [MISIE] vs. Yumo [GORNICY] 7740.08% + moonkill + farming
FILU - - Starcia U68
Post@Kin jak przeczytałem pierwszy raz twój wpis !!! myślę OMG Kin pracuje gdzieś w urzędzie państwowym bo treść istna z listu urzędowego ale dzięki za docenienie akcje
-
FILU [MISIE] & caramba [MISIE] & Pazik [MISIE] vs. Yumo [GORNICY] 7740.08% + moonkill + farming
FILU - - Starcia U68
PostCytat od ciap: „Nie ma pozdrowień to nie gratuluje! ” Ojej zapomniałem już naprawiłem "Fochmenko"
-
FILU - - Starcia U68
PostBrawo Panowie !!! akcja na medal oraz ocena 5+ . Z dwóch akcji sojuszowych w ACS ta pierwsza skończyła sie nie powodzeniem za to druga jest zadowalająca . Obrońca nie raz dawał się wyskanować ale zawsze jak był fs to i obrońca na koncie dobrze tego pilnował, chociaż w historii dał radę go Bigot i Dziuniek zezłomować z dużym zyskiem ale ja tam takich okienek nie mogłem trafić lub na nie odebranego fs . Raz była już próba wbicia się w układ i zdejmowanie moona ale nie powiodło się i temat przenies…
-
Graf [MISIE] vs. Dorotka [HQ] ~ 1991.88% : Graf [MISIE] vs. Mario Polo [Honor] ~ 4416.34%
FILU - - Starcia U68
PostGraf po nie udanej akcji w ACS widzę że szybko się rehabilitujesz Brawo , ładnie się rozkręcasz
-
Graf [MISIE] vs. Pajmon [GROM] ~ 2779.92% : Graf [MISIE] vs. lechus [WNE] ~ 886.17% : Graf [MISIE] vs. zolander [U.A.] ~ 1224.32%
FILU - - Starcia U68
PostGraf 3 ST w jednym poście nie zamaskujesz tych pushów i jeszcze ubiłeś mi sąsiada co myślałem że znów go ja trachnę a tu gwizdek . To teraz możesz te konta już odsprzedać najlepiej w sojuszu GROM tam jest jedno konto pewnego gracza z pewnego sojuszu co skupuje konta więc pójdą jak świeże serdellki . Teraz dla normalnych graczy , Graf ciągniesz piękniusio do przodu aby tak dalej masz czas więc ścigaj te cyferki dalej i up , up up po drabinie
-
ty mi tu nie skrob zadnej finezji że nie wiesz ile pograsz a lepien naskrob i będzie finezyjnie wyglądać zdanie " nie wiem ile mam jeszcze urlopów do wykorzystania " Graty ataków z ufs i ciśnij w te cyferki oraz pozdro z u68 i thx za dydy Ps: utwór "Nowy kolor" jest prze... super by się modek do kropek nie przydusił to to jest sznurek wędrujących mrówek
-
Cytat od Starrk: „@FILU ale to Lobby nie wyeliminuje żadnych moonówek/GSówek/pushówek. Przecież od zawsze takie konta musiały mieć osobny e-mail, więc... ” właśnie @Starrk a grono graczy po przeczytaniu Lobby-jedno hasło jeden e-mail panikują że nawet moonówki nie będą mieć po prostu moim zdaniem nie jest wytłumaczone że Lobby to "bazowy" serwer ułatwiający graczom mający konta na innych uniach do skakania "teleportowania" się po mapie ogame bez przelogowywania się czyli może skakać po uniach be…
-
Cytat od ciap: „Do czasu aż Lobby nie wejdzie nie ma co liczyć na fuzję. Lobby pewnie spowoduje zmiany w algorytmie. Niech przed zrobieniem fuzji go dobrze przetestują. ” jak lagów nie będzie przy skakaniu po serwerach to będzie pełen sukces wprowadzenia "telepertacji" po mapie serwerów ogame . Bo to oto chodzi biggrin.png tak w jednym zdaniu xsmile.gif bo do tej pory nikt tak na chłopski rozum nie powiedział graczom co to jest Lobby biggrin.png a grin.png Nowy System Logowania- Lobby grin.png i…
-
Dnia 11-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor CoSieDzieje [MISIE] ________________________________________________ Pancernik 15.000 _________________________________________ Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca scubi [HQ] ________________________________________________ Duży transporter 60.000 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 25 Sonda szpiegowska 86 Gwiazda Śmierci 1 …
-
CoSieDzieje zmień nick bo jak budować zdania za tą miażdżącą siłę którą dodałem mam nadzieje że rozliczenie 50/50 pokrycie strat się nie liczy Dnia 10-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor CoSieDzieje [MISIE] ________________________________________________ Pancernik 6.666 _________________________________________ Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca ImperatorPajda [U…