Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 821-840 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Żeby nie było podejrzeń to okolice trzeba przeskanować i zajrzeć na moony flociarzy by dać znać że skanuje Obrońcy zakończenia gry bo nawet nie potrafi zakumać by zrobić FS bo powinien wiedzieć że potrzeba mu chociaż dla przykrywki jednego recka ale znając szczęście naszego kryształowego to obrońca puścił stacjonuj na moony najdalej położonego od atakiera bo bez sensu byłoby na tego najbliższego Żeby nie był yesman kibicuje ci i 3man kciuki za tak przemyślane skanowania i przeczucia gdzie skanow…
-
Mam tylko nadzieję że w tej edycji nie znajdzie się jakieś wynaturzenie jak statnio Kalib3r ( pomocnik S&D) oraz Gruby aka Serdell z komornic że wpadli na pomysł pushować swoje moonówki i wysyłając z nich floty nabili 100 rw. Bo tak cisneło Serdell by wygrać S&D że nawet z kalibrem jedną monówkę nazwali na cześć zwycięscy S&D ( aktywisty FILU) /śmieszne ale żałosne z punktu/ poszli w oszustwo które zakończył się nie uznaniem wszystkich rw. Wykonanym na multikoncie i bany BRAWO dla teamu i dla uc…
-
Panowie zaczęliście od przepychanki ja byłem pierwszym który taki temat założył i forsował zmiany parametrów był ciężko ale przeszło bo przeciwnicy nie rozumieli chociaż tak prostego jednego aspektu że jak zostaniemy X1 Eco a reszta uni podniesie to fuzja ominie nas łukiem bo będziemy bez pary jak to zrobił Nekkar lub z automatu dostaniemy łączenie z jakimiś już parametrami. Pomysł świetny niech tylko zwolennicy podniesienia Eco opiszą "dlaczego" i co z tym idzie że np: sprawi to że unia ożyje ż…
-
Neferet [ZLOM] & Inny_koles [S_W _A_T] & Marocarter [S_W _A_T] vs. Hey-Ho Lets Go (Honor) [aVirgo] 5949.65% ~ wyliczanka
FILU - - Starcia Virgo
PostPiękna ty to taka Bad Girl chyba przez ten piercing Graty wlotu i wyliczanki mało komu się to udaje więc łapka w górę za to zwłaszcza przy locie gęsiną . Brawo i dalej kibicuję laskom w ogeja ps: co ty robisz na majówce w domu na kompie
-
Witamy ponownie w ACS-ie z górnikiem któremu trzeba zaszczepić latanie Lot miał 2 plany A i B ale wszedł plan B więc tak to było wypatrzony i obserwowany nawet ze sporym zapasem w surowce i jak miało być hasło "lecimy" pojawiła się majówka i z planu że każdy będzie miał więcej czasu wyszło odwrotnie każdy na urlopie . Już mieliśmy lecieć Johnny Boy puścił fs ok to do jutra a jutro obrońca zrobił nas w banbuko i stał się idlakiem więc ahhh to zrobimy go na luzaka wieczorem bez presji lub ktoś inn…
-
Graty Panowie ACS i świetnej na pewno zabawy przy tym Zysk drugorzędny jest gdy jest Fun z reckami nie ma problemu jak piszecie zawsze Selena ogarnie Dziwi mnie że obrońca zaraz po wylądowaniu Koloc dostał tyle skanów bo niektórzy szukali po co Kolec się tam skolonizował już mu to powinno dać do myślenia że coś jest nie tak i zmienić fs ale co ja tam wiem ponoć obrońca jak pisze chciał wylądować kiedyś w ST jako Winner ale chyba mu to źle szło bo nie skanował nikogo że nawet nie interesował się …
-
No i FILU leci dalej po bandzie z nabijaniem postów za sojusznika CoSieDzieje się rozkręcił że hoho może mały urlopik i dawaj na majówkę i zostaw kilka celów do nadchodzącej rozgrywki S&D bo nie będzie na czym zdobyć nagrody "złomiarza" Graty kolejnego podboju i nie zwalniaj chyba że na siku i majówkę Dnia 04-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor CoSieDzieje [MISIE] ________________________________________________ Krążownik 20.000 Pancernik 20.000 _____________________…
-
Przyszłość Ogame
Postciekawe ile tych feedbaków dostaje pozytywnych a ile negatywnych
-
Z serii FILU nabija posty za sojusznika . No jak by to jeden pacjent napisał mamy kisiel z brechy z pewnego sojuszu każdy wie że Wocio to taki komornic bez tagu i zapychacz w ulu kalibra i Grubego z resztą to żaden NEWS że Wocio to multi Grubego zwane wcześniej ROMANO ( ban za multi Gruby/ROMOANO) ale do sedna zysk miodzio od razu w soju Majnar nadał nową ksywkę by lepiej pisać i proponuje zmienić nick sojusznikowi ale czy ja wiem zamiast CoSieDzieje na ToTenRozrabiaka Brawo CoSieDzieje za chary…
-
FILU [MISIE] & rudi rzeznik [MISIE] & Graf [MISIE] & CoSieDzieje [MISIE] vs. Cienias X [H...] 15014.24%
FILU - - Starcia U68
Postno i jak wklejanie pz miało nie pokazać kto podkradł pz tylko że tag PN go zebrał ( graty złomu jeszcze raz) to nie trzeba nikogo pytać Kto podkradł bo Kaliber jak na spowiedzi wyda wszystko dla cyferek BRAWO TY Cytat od KALIBER: „Gratulacje Selena ”
-
FILU [MISIE] & rudi rzeznik [MISIE] & Graf [MISIE] & CoSieDzieje [MISIE] vs. Cienias X [H...] 15014.24%
FILU - - Starcia U68
Postdzięki za graty @JTR i @Uziel pz obstawialiśmy na Andre bo wysłanie recków było na ten sam % co każdy wysyłał tylko kilka minut wcześniej bo odległość większa a pierwszeństwo się liczy a sekwencja zbiórki odbyła sie w kilku minutowym odstępie wiec pasuje na 17 układów więc graty podebrania złomu i obserwacji nas że coś się tam będzie działo Zabawa trwa i nie raz ktoś straci jeszcze pz ps: czemu PN powiela zbiórkę pz jak by była to tajemnica i wstyd podebrania albo jak byśmy już nie wiedzieli
-
FILU - - Starcia U68
PostCytat od Leonidas: „Z czym ? Albo zabawa albo skill, ” CO !!! nawet świetnie można sie bawić wyliczywszy zawrócone kolonizuj przez 5 gal oooo zapomniałem skill idzie w parze tylko z ponurą osobą, sceptycznym smutasem a Misie nie należą do takich