Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 801-820 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
@zefir z flotą 1 krk nie wiem jak by kombinował gracz dołączając do ACS by mu się liczył rw jeszcze 80% Zgodnie z obejmującymi zasadami SD każda flota dołączona musi stanowić co najmniej 10% wartości głównej floty więc ktoś musiał by lecieć 10krk w głównej flocie i ten ktoś z 1krk , by rw tego drugiego się liczyło bo stanowi 10% głównej floty i miał by liczone jako 80% z głównego ataku dla siebie tylko w takim ACS z 11krk to raczej na takim uni ciężko było by zrobić próg
-
Idlaki z top to po prostu sytuacja w realu gdzie kończy się grę albo nie znając kogoś by mu konto przekazać lub coś się nie oczekiwanego wydarzy w życiu. Reszta idlaki to raczej konta typu zapycha z lub ktoś kto założył konto by zerknąć na unie. Więc zostaje otwieranie nowych serwerów by każdemu dać szansę od nowa i fuzje by łączyć je w większe skupiska graczy
-
Cytat od Vegitto: „Samo założenie projektu wskazuje na to, żeby latać, niszczyć i złomować, więc niezbyt wysoki próg tylko będzie temu sprzyjał tak mi się przynajmniej wydaje ale może się nie znam no i zapisujcie się ” Ty to wiesz i ja to wiem ,Malkowicz wie ale są tacy co biorą udział w SD a nie wiedzą że to zabawa w rozpierduche tylko zrobić przez cały czas trwania SD czyli miesiąc z 5 rw po 100% i czekać może się wygra. A są też tacy jak zazdrośnicy zygunie która to zakazała by latać po bunkr…
-
No tutaj jest zawsze dużo konwersacji przy odbudowie flot wyobraź sobie jakiegoś "lamę" który prawdopodobnie będzie miał ^^pecha^^ i co chwilę będzie się odbudowywał w 90% i co chwilę lądował na pz-cie ? Na 100% po kilku razach będzie wrzawa na uni że handlarz dla całej uni lub push konto dla jednego szczęściarza
-
Nowy system Ataków
PostWiesz kalkulatory tworzy się tak bu ułatwiały i pokazywały jak najlepszy wynik więc gdy by się tak mylił jakiś kalkulator to nie było by sensu używać go
-
A ta dalej nie rozumie reguł SD i zasad rozgrywki proponuje się zapoznać z regułami niż pierdzielisz trzy po trzy jasno reguły SD mówią że każde rw się liczy które jest wygrane z mniejszą stratą dla agresora ty nie zmieniaj lepiej zasad tylko szykuj rw dla kogoś ze swojego sojuszu w SD po raz kolejny przypominam a szczególnie aktywista nie jest dla zysku tylko dla ilości !!! Kiedy to nie którzy tłuki to zrozumią. Kolec czy ty masz pojęcie co piszesz ? Przy mniejszym progu trzeba się nieźle wysil…
-
Nowy system Ataków
Post@Fixmor co to da ??? GF musiał by udostępnić klucz z nowym upgadem właścicielom kalkulatorów ( speedsimów) a kalkulator obliczał by wtedy już ile agresor musi wysłać floty by front atak 1 rundy nie poniósł strat Nie sądzę że flociarze są tak na iwni by puszczać tyle statków by ponieść straty na frontowym ataku kwestia puszczenia tylko więcej
-
czy czuje się urażony hmmm Tak !!! no chyba że nie rozumiesz słów które do mnie skierowałeś. a czy ja tam gram ? to próbuje was na kierować żebyście przestali się domyślać .Ja to bym rozkminił tak ze szczyptą ironii : zależy od skanu jak średni bunkier to z konta z niszczarkami jak flota na moonie i potrzeba szybkiej floty to z konta pancki+ krażki a teraz uuuuuuu przydało by sie jeszcze konto na duuuże bunkry takie z 7k gsami uuuuu chyba takie nie dawno zmieniło nick czyli teraz można latać po …
-
Cytat od Uziel: „Nikt nie wie kim jest agresor,nikt nie wiem kim jest obrońca. Taki urok tej gry,rzekoma anonimowość. Wszyscy tylko wiemy,kim jest Filu. To grafoman,to jedno co jest pewne. Gratulacje dla anonimów. ” nagroda nobla w kategorii " dyletant" za szyfrogramy z zepsutej enigmy bez wątpienia wędruje do ciebie graty dla agresora ciekawe czy gra tam FILU hmmm ? bo teraz gratulował by sam sobie
-
No to cieniasa można sobie dpuścić chociaż w SD był plan no ale niech lepiej wróci z FS-em na bunkier bo cały czas tam fs-ował i dla nas też fs-a zrobił z bunkra i chyba został przepłoszony a inni mają jak zwykle więcej szczęścia bo wyłapią FS -a gdzie akurat wtedy FS poszedł z moona praktycznie bez obrony Graty koparka znalezienia luki i dokończenia / wykończenia cieniasa. Obrońcy powrotu bliżej nas bo trzeba % do SD nastukać
-
Cytat od Caterpillar: „super starcie Gruby nie wypowiadaj sie juz i nie smieć w ST!!! Jesteś już na śmietniku histori tej gry i tam juz pozostań!!! ” Cat no i tu masz łapkę w górę ode mnie że kolejny gracz łapie że taki serdell czy kaliber to margines tej gry a sztucznie wymuszony skill na kupionych rw , obraźliwe posty, dwulicowość oraz zazdrość że ktoś potrafi a oni bez wystawki to nawet na bunkier nie potrafią polecieć a zapomniałem maja skilla i to nawet serdell największego w banach no i w …
-
FILU MISIE [MISIE] jak tylko taka potrzeba zajdzie będę miał GG 4810000 4810000 Lekkie Myśliwce: 4.300.000 Ciężkie myśliwce: 36.500 Krążowniki: 100.000 Okręty Wojenne: 3.000 Bombowce: 4.500 Niszczyciele: 165.000 Gwiazdy Śmierci: 1000 Pancerniki: 200.000 Życzę wszystkim dobrej zabawy, bez oszustw, omijania swoich multi no i że @Ruda potasuje nas tak że będzie pełne zaskoczenie Do boju uczestnicy S&D
-
Cytat od priesten: „Graty Agresor to drugie konto fila ? Wilku ? czy jeszcze ktoś inny ? Zakładam pierwsze 2 opcje Świety Mikołaj to chyba Bladas był - ale pewności nie mam ” a czemu nie Yesmana ???? taka sama gra chociaż w waszym sojuszu napisać komuś gratulacje i powiedzieć że sie jest fanem i nie chciał bym zobaczyć swojego idola na banie bo wierze że to jego umiejętności to znajdą się paranoicy co piszą wpisy przez google wiki by pozornie mieć mądre teksy a nie potrafią przeczytać nie któryc…
-
No z odwiedzinami u Mikołaja w maju to hohoh Obrońca pw. w miłej atmosferze napisał z tego co widać w soju jest udostępnione przez CoSieDzieje i nawet gratulacje więc i ja życzę dla obrońcy . Dnia 12-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor CoSieDzieje [MISIE] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca Swiety Mikolaj [DS_U6] ________________________________________________ Mały transporter 8 Duży tra…
-
nie no chwilkę dajcie bo mi się chyba ostrość rozjechała bo widzę znowu Komornica w reckach o już hmm nie nie mam rozlanej ostrości to jednak komornic Graty Warka rozkomorniczenia tu w stawie cytat Grubego "chłopców do bicia " No flotę masz i masz czym latać więc więcej starć z udziałem tej floty w tym dziale . Obrońcy pakiecik lizaczków bo nie znam gracza więc szczere SzO
-
gratuluje obrońcy złomu pod dom to jest jednak coś pięknego przy najmniejszym wysiłku Rudi SzO i nie lataj kilkoma atakami na raz a dopilnowujesz tylko te na moony a lekceważenie tych na planetę że jest lżej kończy sie jak rw po wyżej Dla obrońcy graty też debiutu teraz już pójdzie z górki i zapraszamy ponownie do działu