Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 781-800 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• nie skanowałem sąsiada czekałem do SD i miało być 6 miniSt i po 20kk zysku ale w tych masowych skanowaniach nie można połapać się czy ktoś jest zalogowany obrońca przed atakiem podniósł statki i surowce i jeszcze dobudował obronę i wynik porażka ale chyba sie machnął bo pisząc mi pw pomylił przeglądarki ze skanem z drugiego konta ? ja upomnę sie o swoje straty na obu kontach . miałem nie wstawiać bo porażka że tak mnie wykiwał ale że mam grono wielbicieli bzdurnej interpretacji rw do SD więc to …

• 21-05-2018 14:13:39 - FILU [Keira] - 338.6% Dnia 21-05-2018 14:13:39 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Niszczyciel 60.000 _________________________________________ Obrońca Kelo [MAW] ________________________________________________ Duży transporter 120 Lekki myśliwiec 24 Okręt wojenny 27 Recykler 5 Sonda szpiegowska 22 Gwiazda Śmierci 8 Pancernik 135 Wyrzutnia rakiet 105.919 Lekkie działo laserowe 18.748 Ciężkie działo l…

• Drużyna mi odpowiada mam mixa i jest super zastrzeżeń brak więc do boju moje "czarodziejki " chociaż nie mamy kobiety w drużynie to boju Kaireanki bo będą konsekwencje Życzę każdej drużynie udanej zabawy ps: kryptoreklama Wiedźmina

• Cytat od Anakinek: „ja nie byłem pewien, czy się zgłaszać, ze względu na niski % nagród względem wartości konta, o czym chyba tez wspominałeś..stąd głownie moje wahanie, a o tym też się zbytnio dyskusja nie rozwinęła ” właśnie to mnie irytuje bo w poprzedniej edycji wspomniałem o tym ale stwierdzono że za późno bo SD jeż jest rozpoczęte i że w kolejnej ( w tej edycji) postaramy sie coś z tym zrobić ( wiadomości były przez konwersacje) wiec sie przypomniałem zwłaszcza że jest sens bo podniesiono …

• nikt w dyskusji nie podjął tematu o progach tylko jedna propozycja i nie bardzo głosów za lub przeciw nie ma bardzo propozycji nazw ( ja podałem może będą moje ) czy podziałów ile drużyn ? Powinniśmy i tak być dumni z uni że naprawdę mamy tylu chętnych na tle innych Kto zna FAQ-u wie że zawsze nawet przy tych zasadach jest możliwość że CoMa zastrzega sobie w każdej chwili możliwość odstępstwa od zasad i wielokrotnie jest to wspominane przy konkursach lub innych projektach i nikt na to uwagi nie…

• Cann normalnie graty zysku i wyłapanie takiego kąska szkoda że nie ma cie w SD

• @Polek napisz do @Ruda że chcesz ecytować podanie i wziąść w nim udział może jeszcze nie sklasyfikowała drużyny

• jestem na tak i jak ktoś jeszcze zaspał a Ruda daje furtkę to dawajcie ja bym jeszcze dał szanse dla gracza Polek by wstawił regulaminowy wpis i też zagrał

• @Pretorian zgloszenia są już zamknięte i przy chęci zagrania w rozgrywce zgłasza się konto w odpowiednim temacie do składania podań a nie zakłada się temat Szkoda że tak późno

• dla tego każdy będzie zawsze u nas zakładał konta a nie na jakiś wyludnionych uniach że nawet składu do SD trudno znaleźć . Kupował , przejmował ,dostawał i znowu zakładał ale zawsze zajrzy na u68 bo to żywe unia a że są czyściciele któzy lataja od topowych kont aż po zielonych to lepiej niech są tacy niż tacy co na uniach nie potrafią ogarnąć pusherów że czasem tak sie do nich już przyzwyczajają ze zaczynają im klaskać

• dobra tam, już nie kłócić się mi tu Rekrutmentko ja cie zabiorę na rw upps tylko nie latam z mega zyskami do SD tylko z regulaminowymi do SD Zmiana dyskusji: @Ruda proponuje nazwy drużyn A lfa, B ravo, C harlie, D elta, E cho, F oxtrot, R omeo, S ierra, T ango, W hiskey, Y ankee, bo akurat oglądam amerykański film wojenny

• Co się dzieje !!! kto zaniżył pkt militarne ? bez takich manewrów i oszustw . Jeszcze SD sie nie rozpoczęło a już kombinacje . wywalić i już bo nie potrzeba znowu w tej rozgrywce kogoś kto ma niecny plan . Udowodnić oszustwo !!! i zdyskredytować a jak nie ma dowodów to nie robić na samym początku zadymy życzę dobrej i udanej zabawy wszystkim uczestnikom tej edycji SD i do boju Panie i Panowie

• DOK

FILU - - Gra

Cytat od Truck driver: „Cytat od Fixmor: „Serwer Bellatrix na którym gram to kompletna porażka 1680 osób z czego 1000 to idlaki i jaki to ma sens ? ” Wbij na uni68, tam sie non stop cos dzieje i przestaniesz marudzic. ” Tak , zapraszamy na u68 tu nie ma jak się nudzić

• @Ruda ale na uni już nie jest zaskoczeniem że nie którzy gracza już maja kolejne badania powyżej 2kkk wartości lub budynki, topowi gracze eco 43 poziom metalu już maja za sobą bo to x5 teraz .Nie chce się zakładać ale na pewno znaleźli by się gracze od 75k gdzie nagroda przysługuje im 1.5kkk wartości badania czy budynku mają już za sobą Więc podnosi się progi % w SD, podnosi się eco więc czemu nie podnieść z 2% do 3%. Przy 2 % to jedynie chyba tylko Ciap i Aro mieli by możliwość wybrania budynku…

• Daga to będę ukrywał się u ciebie na moonie ty przy ataku za anty z miejsca stawiasz 10 k gsów to kto mnie ruszy

• Czekamy Daga na twoje pierwsze rw 100% .to co niektórzy górnicy zgłoszeni ze swoimi flotami nie mają szans przebić się przez jakąś obronę i zezłomować 100% więc muszą szukać flot zostawionych bez obrony życzę szczęścia w ilości wykonanych rw ale co mi tam jak Kolec napisał słusznie jeśli chodzi o miniST to ja z Malkowiczem nie musimy się martwić

• Cytat od priesten: „Nie ma żadnego znaczenia kto tam gra Wszyscy i tak wylądujemy w reckach Yesa ” Nie zapomnij wcześniej opuścić PN bo głupio by był zloma od sojusznika wyłapać

• DOK

FILU - - Gra

@Fixmor nie ma problemu zająć się obserwacją multikont problem jest zbyt mała administracja do pilnowania wszystkich uni i graczy każdy z teamu ma założone ile pracogodzin poświęci za free OGame i każdego rozumie że secie prywatne jest ważniejsze niż jedna godzina więcej dla ogeja

• Nowy system Ataków

FILU - - Gra

Kalkulator i tak by powstał wystarczy by GF udostępnił klucz po upgrade z liczeniem ataków w nowym systemie rund z atakiem i flanką .Nie sądzę by GF nie udostępnił takiego klucza z myślą by utrudnić grę i zmniejszyć ilość ataków

• zefir myślałem że z mojej odpowiedzi już wywnioskujesz że nie da się a odstępstwo że jeśli 1krk to 100% wartości floty to nie musiałem się już do tego momentu tak rozpisywać o minimalnej wartości zgłoszeniodawcy bo Vegitto już ci napisał że nie załapała by się taka flota do rozgrywki Zefit źle to rozpisałeś bo jak byś miał zamiar do każdego z tych 500 rw dołączać 1krk i nawet go tracić to pamiętaj że twój towarzysz czyli główna flota musiała by lecieć max 10 krk a wątpie czy wtedy z taką iloscią…