Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 761-780 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• 26-05-2018 15:30:37 - FILU [Keira] - 269.31% Dnia 26-05-2018 15:30:37 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Niszczyciel 35.000 _________________________________________ Obrońca dominikos [SG.] ________________________________________________ Mały transporter 1.648 Duży transporter 5.130 Lekki myśliwiec 32 Ciężki myśliwiec 44 Sonda szpiegowska 10 Satelita słoneczny 1.400 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 45.841 Lekkie działo…

• 26-05-2018 11:52:55 - FILU [Keira] - 54.44% Dnia 26-05-2018 11:52:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Niszczyciel 20.000 _________________________________________ Obrońca Vercingetorix [HQ] ________________________________________________ Duży transporter 1.100 Sonda szpiegowska 7 Satelita słoneczny 1.479 Wyrzutnia rakiet 42.000 Lekkie działo laserowe 1.718 Ciężkie działo laserowe 26 Działo Gaussa 145 Działo jonowe 3 Wy…

• 25-05-2018 19:27:17 - FILU [Keira] - 238.79% Dnia 25-05-2018 19:27:17 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Pancernik 80.000 _________________________________________ Obrońca Chaos [The End] ________________________________________________ Mały transporter 3.300 Krążownik 310 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 62 Sonda szpiegowska 145 Satelita słoneczny 1.269 Pancernik 600 Wyrzutnia rakiet 10.000 Lekkie działo laserowe 30.000 C…

• urlop na zawsze - nie ma tak dobrze

FILU - - Gra

Impro chociaż byś kupił miliardy anty... To przy wbiciu urlopu nie zostawisz newet jednej jednostki z tej " zakupionej " anty... To nie masz po co wracac po miesiącu Ja kiedyś pisałem że przy rejestracji konta powinna być zmianka że, po przykładowo upływie roku konta wieczne urlopy i I powinny przechodzic pod GA a GA w drodze konkursu powinni rozdawać nowym graczą wcześniej zweryfikowanych że zaczynają grę i chcą pozostać na uni lub robić od czasu do czasu " lucky day" i ściągać z tych kont urlo…

• Cytat od priesten: „Jak Filu Cie chwali to mi nie pozostało nic więcej dodawać Gratulacje i kolejnych zyskowniejszych ” jak by to zazdrośnicy i dwulicowcy z Komornic określili wazelinuje a dla inteligentnych kibicuje członkowi drużyny a na czas SD nawet trzymam kciuki by zdobył zlomiarza Ps: ja lubiałem się PN wpisywać jak było ciekawe starcie ale jak kaliber. zygunia i grubas mnie hejtowali za wazeliniarstwo to tego nikt nie widział ale jak przestałem każdy zauważył a paradoksalnie kaliber zygu…

• @john malkowitz007 w nagłówku masz "-vs-( obrońca )" bez tego ma być, sam atakujący

• 23-05-2018 20:23:15 - FILU [Keira] - 322.43% Dnia 23-05-2018 20:23:15 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca Doria LECH [HAN SOLO] ________________________________________________ Mały transporter 2.842 Duży transporter 876 Lekki myśliwiec 537 Ciężki myśliwiec 32 Krążownik 51 Okręt wojenny 11 Bombowiec 12 Satelita słoneczny 30.120 Pancernik 16 Wyrzutnia rakiet…

• Pazik no nieźle się rozkręcasz napierw ST na u68 z %%% dla drużyny w SD chociaż masz najsłabszą flote w drużynie a ty prosze jakaś flota większa Przetapiaj pilnuj konta i częstsze wizyty w ST i do zobaczenie mam nadzieje w krótce

• 23-05-2018 12:45:58 - FILU [Keira] - 480.08% Dnia 23-05-2018 12:45:58 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Niszczyciel 150.000 _________________________________________ Obrońca KRAICEK ________________________________________________ Lekki myśliwiec 80 Ciężki myśliwiec 4.217 Krążownik 43 Okręt wojenny 560 Recykler 1.500 Bombowiec 354 Satelita słoneczny 1.592 Niszczyciel 16 Pancernik 11 Wyrzutnia rakiet 258.997 Lekkie działo…

• Co tu napisać obu Panów znam Kromak graty trafienia i %%% do SD oraz żeby wypalił ci plan kibicuje tobie byś był laureatem w kategorii Złomiarza ( w sumie obiecałeś że tanio skóry nie sprzedaż w tym SD ) wiec do boju . Obrońce znam z czasów jak był w Komornic i spoko z niego gracz wiec SzO i nie poddawaj się każdemu sie zdarza a jeszcze w sąsiedztwie Kromaka to tu trzeba brać poprawkę na Bardzo !!!niebezpieczne sąsiedztwo o podwyższonym prawdopodobieństwu straty floty Graty jeszcze raz Kromak ST…

• 22-05-2018 21:22:42 - FILU [Keira] - 301.65% Dnia 22-05-2018 21:22:42 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca tuturutu [Herosi] ________________________________________________ Mały transporter 40 Duży transporter 300 Lekki myśliwiec 50 Ciężki myśliwiec 40 Krążownik 300 Okręt wojenny 60 Recykler 20 Bombowiec 20 Niszczyciel 170 Gwiazda Śmierci 5 Pancernik 15 Wyr…

• i tak w pewnym momencie dluższego grania i rozwijania badań na coraz większy poziom zatrzymasz się i spojrzysz na licznik a tam powyżej miesiąca więc zadasz sobie pytanie nie MSBN czy LB tylko jak tu skołować anty

• Cytat od zygunia: „Cytat od FILU: „podniosło flote w ostatnij chwili by własnie miał straty nie zależało mu na obronie nawet ” To co , obrone tez mial podniesc A moze zezlomowac w ostatniej chwili zebys nie mial strat ” powiem tak zapewne jak byś ty leciała to pozbył by sie obrony na bank po drugie czepiasz i śmiejesz sie z tych rw tak jak byś stała za parawanem tego a nie ukrywam że konto które pomyliło sie " prawdopodobnie " obrońcy na przeglądarkach jest powiązane z sojuszem Komornic więc dal…

• Pazik graty ST i jak by to Hiro powiedział co ja wam zrobiłem że po kolei u nas w soju górnicy łopaty rzucają No dofarmy to pierwsza liga Ja bym stawiał że obrońca zdążył zamienić resztki deksu na metal i stawiał wr. Jeszcze raz graty i nie wracaj mi tu do łopaty tylko do skanowania bo coraz częściej pojawiają się twoje rs udostępnione

• <a href=07380ba232ed44ebmed.png">

• Cytat od JTR: „Hmm znowu widzę PN w postach FILU, chyba coś nie tak ze mną :D. Tylko dlaczego w połączeniu ze "śmierdzącymi rw?" Czy to ma coś sugerować? Koloc grzecznie napisał a tu od razu agresja ;). ” teraz tak napisałem przykładowo PN bo mam już dość że PN czepia się mnie rw jakie są takie są nie zawsze będą z mega zyskami widocznie mi brakuje skilla do mega zysków uciekł mi obrońca i nic z tym nie zrobię widocznie taki miał plan startowałem to było tam 6 miniST z zyskami

• no troszkę lepiej tym razem może Zygunia i Koloc nie będą marudzić , jest ok? 21-05-2018 21:50:56 - FILU [Keira] - 105.46% Dnia 21-05-2018 21:50:56 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Niszczyciel 32.937 _________________________________________ Obrońca mi czak [TEMPLARS] ________________________________________________ Mały transporter 684 Duży transporter 826 Lekki myśliwiec 150 Recykler 50 Sonda szpiegowska 4.192 Bombowi…

• Cytat od Koloc: „Filu litości stać Cię na więcej niż latanie po 2k satek Ale jak bardzo chcesz wygrać aktywiste to dla mnie możesz rozbić całą swoją flotę w ten miesiąc ” Koloc czytaj ze zrozumieniem mi niestety nie wystawia nikt flot czy rw i nie lece na pewniak czasami mi ucieknie tuż przed wlotem by zagrać na nerwach że będe miał 6 miniST z zyskiem czasami po starcie już ktoś pisze że jest na koncie a latanie i przepały bolą ciekawi mnie jedno co będziesz pisał jak ktoś z PN będzie próbował w…

• No faktycznie thx Sel co do tamtego konta to ja sie rozlicze jeszcze ale z tym drugim kontem bo złość jest Zygunia ataki były w jednym układzie więc mała różnica była czasowa a właśnie mogłem zobaczyć !!! ale po pierwszym ataki i doglądanie było z tel nie ogarniam tak szybko po drugie kto mnie zna to takie wtopy ale regulaminowe nie zaważa na ilości rw które zamierzam zrobić po trzecie nie moja wina że moi obrońcy mogą mi uciec a nie stoją i czekają

• Cytat od JTR: „FILU co to za drużyna MISIE ” o co chodzi ? Selena nie wiem o co biega jestem na tel . jaka drużyna MISIE ?