Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 721-740 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
11-06-2018 19:48:41 - FILU [Keira] - 130.27% Dnia 11-06-2018 19:48:41 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Pancernik 40.000 _________________________________________ Obrońca Pretor [FUTURE] ________________________________________________ Mały transporter 4 Duży transporter 2.500 Ciężki myśliwiec 22 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 12 Sonda szpiegowska 69 Satelita słoneczny 1.093 Wyrzutnia rakiet 11.366 Lekkie działo laserow…
-
Cytat od kasai: „JTR- proszę nie reagować na zaczepki :). ” Co ??? no jaja jakieś mój pierwszy post nie był ani słowem w strone PN czy JTR , Selena jak zwykle szukająca dziury i zaczepki do prowokacji wyjeżdża z tekstami które reszta sojuszu PN i komornic bija brawo udowadniając klakierowanie więc kto kogo tu prowokował ?
-
@^ZemstA^ - czy kiedyś kolwiek widziałeś lub miałeś taki paradoks w sojuszu że jeden z sojuszników pisze ze błaznuje kto musi oddać ostatnie słowo ? a za chwile kilku z jego sojuszy rzuca się do dyskusji trollujac samych siebie ? - nie wiem czy to sie leczy czy młotkiem wybija - rysując komuś juz nei wiem jak można łatwiej by orgarnać temat że zygunia gruby kaliber i reszta sojuszu prócz piecykkk to oszuści i multi , nie wiem może puszczę jej sygnały dymne to załapie bo na razie to nie widzi nic…
-
MUNDIAL 2018 - typowanie
FILU - - Piłka Nożna
Post1: Niemcy - Brazylia 1-0 2: Thomas Muller 9 goli 3: 3 miejsce ogólnie, 7 bramek
-
09-06-2018 12:03:27 - FILU [Keira] - 111.17% Dnia 09-06-2018 12:03:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Niszczyciel 25.000 _________________________________________ Obrońca tracer [HQ] ________________________________________________ Duży transporter 2.428 Recykler 1 Satelita słoneczny 432 Wyrzutnia rakiet 40.153 Lekkie działo laserowe 153.172 Ciężkie działo laserowe 15.509 Działo jonowe 1.376 Wyrzutnia plazmy 96 _______…
-
Cytat od priesten: „Filu widzi w PN kilku liderów, wiem że nie tylko Yesa ” masz racje znalazło by się kilku inteligentnych nie mówię że nie ale reszta to mam inne zdanie o nich . co do koszulki ze zlotu ??? macie zloty już widzę kilku moze by było chętnych ale nie pisz że Zlot sojuszowy tylko kilku sie spotkało już nie cukrj jak by to wasz "towarzysz" w soju napisał ze PN to ohh , ahh, ma zloty wow co za nowość a ja myślałem że tylko Misie miały zlot . co do koszulki trzeba by było wydrapać wię…
-
08-06-2018 14:46:13 - FILU [Keira] - 440.96% Dnia 08-06-2018 14:46:13 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Krążownik 50.000 _________________________________________ Obrońca Wyjo ________________________________________________ Mały transporter 6 Duży transporter 938 Lekki myśliwiec 221 Ciężki myśliwiec 2 Okręt wojenny 1 Recykler 6 Sonda szpiegowska 319 Satelita słoneczny 8.411 Niszczyciel 2 Gwiazda Śmierci 10 Pancernik 1 W…
-
Neferet - Świeżynka ;>
FILU - - Członkowie Teamu
PostCytat od kruszynka: „Gdybyś urodziła się chłopakiem jak chciałabyś mieć na imię? ” Daniel wybierz Daniel
-
07-06-2018 20:43:25 - FILU [Keira] - 112.43% Dnia 07-06-2018 20:43:25 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Niszczyciel 30.000 Bombowiec 4.060 _________________________________________ Obrońca sza [MAGNETO] ________________________________________________ Duży transporter 800 Lekki myśliwiec 99 Satelita słoneczny 130 Wyrzutnia rakiet 81.716 Lekkie działo laserowe 12.997 Ciężkie działo laserowe 1.198 Działo Gaussa 973 Działo …
-
Cytat od JTR: „Przecież Yes sam napisał że zlamił ” a co ma to do tego ? wy jakie tabletki bierzecie ja też napisałem że zlamiliśmy pz i nie zebraliśmy go to jaki szok to był dla PN-u że my Misie coś w końcu zlamiliśmy że każdy z peenków jak się wpisywał to wklejał raport zbiórki tego nie pamiętasz ??? co??? i tu jest wasza chore traktowanie kogoś z poza soju ty sama już nie wiesz co pisać dobra nie mam weny dziś na pisanie więc proszę nie zaczepiaj już i życze miłego skanowania i rw w SD
-
Cytat od JTR: „porównywać ten bilans z tamtym to jednak trochę kiepski pomysł . ” nikt tu nie porównuje ale widzę że piecze w oczy że ktoś też zlamił jedynie pieje a widzę że muszę sie rozpisać bo nie kumasz tak prostej sprawy że chodzi ?, że co ?, że gdzie są śmiechy komoric i wasze że YM zlamił z dofarmami ? Jedynie mam wrażenie że Yesmen jest jedynym ogarem w tym PN bo chyba świeży tam jest reszta to tylko hejtować kogoś z gaf a u siebie lamiariady nie widzicie powinniście mieć motto razem z …
-
05-06-2018 20:52:47 - FILU [Keira] - 195.81% Dnia 05-06-2018 20:52:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca flicker [AVALON] ________________________________________________ Duży transporter 130 Lekki myśliwiec 7.205 Okręt wojenny 340 Sonda szpiegowska 100 Niszczyciel 1 Pancernik 197 Wyrzutnia rakiet 2.377 Lekkie działo laserowe 826 Działo jonowe 9 Mała powłok…
-
No za pz które nie zebraliśmy z ataku na CieniasaX odbiliśmy 1kkk tutaj . Graty YM soczystej ale nie do końca akcji . Obrońcy wożenia więcej surki ps: poziomka coś wmawiał mi gdzieś i inni userzy że nie potrafiliśmy zebrać pz ,ok to może teraz niech ci Pro Elo śmieszki niech tu teraz wypłaczą się jak to YM nie zabrał dofarm Co strach wam nie pozwoli czy jak to jeden z PN-ów określił nową teorie nie wazelinowania a cukrzenia lepiej jest śmiać sie z nielubianych graczy niż z sojuszników którzy też…
-
No szkoda że uszczupliła sie mi drużyna i zapęd chyba u EzeQ nie wygaśnie do latania , chciał nabić %%% dla drużyny ale mu powrót nie wyszedł Zawsze mówię YM to mój idol i nie lekceważy sie takiego zawodnika jeszcze po sąsiedzku lecąc w jednym slocie z ataku na planetę w tym wypadku jak by YM nie skorzystał to wtedy można by było mu nawtykać ahhh EzeQ tobie SzO a agresorowi wrzucenia urlopu i daj coś pograć Kromakowi ja 3mam za niego w kciuki że w tym roku zabierze ci nagrodę
-
04-06-2018 19:02:31 - FILU [Keira] - 101.95% Dnia 04-06-2018 19:02:31 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 80.000 Mały transporter 2.000 Pancernik 1.000 _________________________________________ Obrońca Jackie [Explorer] ________________________________________________ Mały transporter 2.039 Duży transporter 1.200 Lekki myśliwiec 12 Recykler 10 Sonda szpiegowska 566 Satelita słoneczny 1.595 Wyrzutnia rakiet …
-
jak by nie patrzeć sama nazwa ^^handel^^ zobowiązuje by tak handlować by zarobić a nie kroczyć drogą przysłowiową " zamienił stryjek siekierkę na kijek " jak by handel się nie opłacał to by nie było takiej zakładki jak *handel* !!! no i handlarza za anty . Nie każdy kupuje deuter od tak zwanych kont ^^swoich^^ są gracze którzy sprzedają w sojuszu flotowcom po mini. lub górnicy z innych sojuszy często to naprawdę realny kolega lub gracz z uni nie mówię że nie ma wynaturzeń typu * gracz multikonto…
-
04-06-2018 14:30:01 - FILU [Keira] - 131.43% Dnia 04-06-2018 14:30:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Niszczyciel 40.000 _________________________________________ Obrońca Aerik [Nomad] ________________________________________________ Mały transporter 2.400 Duży transporter 2.000 Recykler 40 Sonda szpiegowska 80 Satelita słoneczny 840 Wyrzutnia rakiet 34.000 Lekkie działo laserowe 36.000 Ciężkie działo laserowe 2.000 Dz…