Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 701-720 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Graty Graf widzę znowu z dofarmami bałagan i jak zwykle zakaz wrzucania surowców w kopalnie tylko w stocznie . Piecykkk życzę odbudowy i nie poddawania się wiem że to nie pierwszy złom więc potrafisz się ogarnąć jeszcze wczoraj pisałeś mi o błędzie i zostawieniu 100kk które wyfarmiłem ale co się stało dziś ? mam nadzieję że nic strasznego w życiu realnym . dla oby dwóch Panów Grafa i Pecykkka dalszej zabawy w grze i kibicowaniu Polsce na MŚ
-
Lobby- problemy kto ma ?
FILU - - Błędy w grze
Postdziwne z tej strony tak na odległoś trudno coś powiedzieć musiał bym mieć tel . sprawdzałem lobby na różnych tel sony experia od z2 ,huawei od p10 i na każdym działa chrome . Spróbujcie na androidach zainstalować ze sklepu pley przeglądarkę Firefox BETA to przedpremierowa przeglądarka przystosowana dla androidów z dobrym silnikiem a co najważniejsze współpracuje z AGO a o tym kiedyś pisali i marzyli inni by ogame było mobilne i kompatybilne z AntiGameOrign v6 wiec proszę to jest to : Firefox BET…
-
Z wizytą debunkracyjną u sąsiada by nie zaprzestał wierzyć w bunkier Pozdro dla Miśków drużyny Keira w SD i przy okazji pozdrawiam naszego kolejnego nówkę sztukę pomarańczowego Dnia 16-06-2018 17:27:05 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Niszczyciel 170.000 _________________________________________ Obrońca rexus ________________________________________________ Duży transporter 300 Okręt wojenny 1.000 Bombowiec 50 Satelita …
-
Lobby- problemy kto ma ?
FILU - - Błędy w grze
Post@Fistach. próbowałeś wyczyścić pamięć podręczna w tel. tzn w przeglądarce chrome na telefonie. zrób tak w tel : ustawienia-> aplikacje-> chrome ( najedź i kliknij w ikonke chrome) -> pamięć -> wyczyść pamięć podręczna preglądarki
-
16-06-2018 08:44:12 - FILU [Keira] - 77.14% Dnia 16-06-2018 08:44:12 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Niszczyciel 18.000 Bombowiec 1.000 _________________________________________ Obrońca tracer [HQ] ________________________________________________ Duży transporter 1.764 Satelita słoneczny 433 Wyrzutnia rakiet 28.810 Lekkie działo laserowe 110.529 Ciężkie działo laserowe 10.546 Działo jonowe 1.101 Wyrzutnia plazmy 64 ___…
-
Lobby- problemy kto ma ?
FILU - - Błędy w grze
Post@schweppes65 wiesz próbuje pomóc, wiem że team to specjaliści od GF ale są userzy jak my co "może i nie jest to szok " ale możliwe że jesteśmy lepsi w sprawach technicznych ogólnie Patrząc na Lobby to jest to na razie tak jakby trial bo zbyt mało możliwości ma. Zakładam że z czasem będzie lobby sie rozrastało aż do scalenia wszystkich gier GF w Lobby więc przyjdzie nam jeszcze dużo ^^upgrajdów^^ i nerwów . Trzeba pamiętać że tak potężna zmiana np: wyeliminowała booty chociaż na jakiś czas. Rozum…
-
Lobby- problemy kto ma ?
FILU - - Błędy w grze
Post@Fistach. no lobby kuleje na razie z przeglądarkami mobilnymi ale możesz spróbować od najprostszej sprawy " zrzucenia ciężaru " czyli wykasuj pamięć podręczną przeglądarki i cookies .
-
Lobby- problemy kto ma ?
FILU - - Błędy w grze
Post@DarthMario. wiesz mam setki pytań ale nie widzę odpowiedzi sam mógł bym zastąpić niektórych i zadać pytanie i odpowiedzieć sobie Bo niektóre ważne aspekty z lobby nie są do tej pory wytłumaczone a nie wiem czy gracze mają o tym pojęcie . No wiem że rejestracja przez FB to potęga marketingu i zdobywanie graczy ale czemu nie ma opisu zasad takiej rejestracji ? Mianowicie mam kilka gier założonych przez rejestrację FB i wiem że takowe rejestrację nie uwzględniają adresu email a profil i czy teraz …
-
Lobby- problemy kto ma ?
FILU - - Błędy w grze
Postzapytam się ponownie bo mnie to ciekawi jak Lobby wpyneło czy wpłynie na zgłaszanie wspólnej gry na jednym IP czy trzeba odnawiać zgłoszenie i czy teraz ? bo mam rozumieć że Lobby w jakimś załozeniu ma zminimalizować multi i utrudnić ale żeby nie okazało się że założenie będzie paradoksem i konta które odejdą na urlop wieczny to nie multi a gracze którzy poddadzą się przez to Lobby ???
-
a może by tak zminimalizować wspólne IP ( brat, żona) i w erze gdzie nie jest już to technologia kosmiczna i występuje już w wielu smartfonach, tabletach i laptopak jak nie to dormowe są apki lu dość tanie czytniki i namówić GF na wprowadzenie logowań czytnikiem lini papilarnych w tedy już mało prawdopodobne że ( brat ,żona często wymyślone postacie ) użyczą nam swojego palca w każdej chwili
-
Lobby- problemy kto ma ?
FILU - - Błędy w grze
Posta powiedżcie z ciekawosci a jak teraz jest z gra na wspolne IP kazdy od nowa musi zglaszać ? Czy kazde konto ma wlasne lobby i dalej będą się logować gracze na inne konta ( moj brat) z tego samego ip tylko inna przegladarka inne lobby ?
-
Lobby- problemy kto ma ?
FILU - - Błędy w grze
PostCytat od Starrk: „No lobby to gówno, a sam fakt, że o tokenie trzeba pomyśleć wcześniej, aby zasiadanie miało miejsce, jest co najmniej kuriozalny. Będę miał wypadek, więc w dokumentach poza zgodą na oddanie organów, muszę mieć też instrukcję, jak zrobić token... ” po prostu teraz kazdy musi iść do wróżki i przepowiedzieć sobie kiedy będziesz mial wypadek i trzeba odebrać fs W grze pojawi się nowa funkcja " Wróżbita Maciek " za anty
-
13-06-2018 16:51:37 - FILU [Keira] - 259.22% Dnia 13-06-2018 16:51:37 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 200.000 Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca ricand [Nomad] ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży transporter 4.277 Lekki myśliwiec 674 Ciężki myśliwiec 244 Krążownik 7 Okręt wojenny 5 Recykler 76 Sonda szpiegowska 969 Bombowiec 7 Satelita…
-
Cytat od MisiuGD: „Graf - gratuluje starcia. Powody mojej decyzji znasz, dość jasno Ci je przedstawiłem na pw Cytat od FILU: „Graty Graf .Ty i te twoje wampirzyckie noce może zmień łóżko to będziesz się wysypiał Nie tylko ty masz w drużynie kogoś któremu sojusz zabronił latać z nami a patrząc te śmieszne zakazy to inny sojusz złomuje ich ale reszcie biją oklaski i bez problemu latają razem baaa nawet potrafią napisać że mile niektórzy byli by widziani u nich . Są ludzie chorzy z zazdrości i zaba…
-
Graty Graf .Ty i te twoje wampirzyckie noce może zmień łóżko to będziesz się wysypiał Nie tylko ty masz w drużynie kogoś któremu sojusz zabronił latać z nami a patrząc te śmieszne zakazy to inny sojusz złomuje ich ale reszcie biją oklaski i bez problemu latają razem baaa nawet potrafią napisać że mile niektórzy byli by widziani u nich . Są ludzie chorzy z zazdrości i zabawę przekładają na chorobliwą ambicje ale z tym się nie da walczyć to trzeba leczyć . Parafrazując graty jeszcze raz %%% dla dr…
-
Lobby- problemy kto ma ?
FILU - - Błędy w grze
Postlobby można wprowadzać oraz inne ugrade nawet logowanie za pomoca fb ale powinno to być nadzorowane przez GA i CoMa oraz monitorowanie problemów na forum gdzie graczevdeklarują inzglaszają błędy . wtedy szybkie powiadomienie gf i prośba blokady "ataków" no chyba zebtez przez support jest kontakt 48 godzinny. Nie wierzę że ktoś odpowiedzialny w gf dostał by monit z prośbą o blokade ataków związane z problemem logowania graczy był by zbagatelizowany i przeniesiony do kosza . Pamiętajmy że nie każd…
-
Lobby- problemy kto ma ?
FILU - - Błędy w grze
Postznam się trochę więc powiem że kolejny raz programiśći i dział odpowiedzialny za lobby pokazuje że w gf to brak zgrania ,przewidywania i kompetencji . Jeśli wprowadzaja upgrade a mam rozumieć że jest już po testach i bynajmniej jednej osobie nie wpadło do głowy że mają słabe serwery i przy obciążeniu tysiącem logów siadają im lagi to po co się w to bawić hura wszystko na raz ? Czemu ktoś tego nie przewidział i nie zablokował " ataków " przez kilka godzin do ogarnięcia tematu ? przez graczy lub w…
-
Lobby- problemy kto ma ?
FILU - - Błędy w grze
Post@EzeQieL musi każdego wywalić z serweru bo jest to upgrade ? Nie ma szans że przy upgrade logów ktoś pozostał na starej wersji ?
-
Lobby- problemy kto ma ?
FILU - - Błędy w grze
Postbez paniki lagi zawsze będą przy masówce gorzej będzie jak ci co logowali się automatycznie z zapisanym email i hasłem teraz zapomnieli będą zlomy może nawet ktoś wykorzysta to i zezłomuje co trzeba a w temacie napisze że może obronca miał problem z logowaniem niech team zwróci na to uwagę. Ale Panie i Panowie nie narzekać tylko jest okazja do skanowania bo teraz widać kto jest off- line bo każdego wylogowało