Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 681-700 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Czekałem na dobrą sytuacje by coś sprostować i się nadarzyła mianowicie chciałem na wstępie przeprosić Selene i Zygunie za obraźliwe wulgaryzmy skierowane do nich w pewnym temacie aczkolwiek wybuchłem gdyż sprowokowany zostałem źle zinterpretowanym wpisem i odpaliły się emocje a pamiętajmy że za emocję w danej chwili nie odpowiadamy i niech nie będą oceną moralną gdyż reakcje wypływające z takich sytuacji powodują tylko gównoburze . Co złego przeprosiłem obiecałem górze że od teraz inny FILU acz…

• graty dziuniek złapania okienka no nie pierwszy raz goyo przysnął na hiszpańskiej plaży w weekend tak bywa woda,piwko kumple zabawa na plaży i pilnowanie floty z tel. Bawcie sie dalej musi ktoś zawsze błędy popełniać by ktoś inny korzystał jeszcze raz graty dziuniek a co deo serdella / grubasa ten poziom wpisów udowadnia podbijanie chorego ego że już dawno baty dostali a powiedz mi jak tam statystyki w BANACH !!! przed bardzo długi czas żaden sojusz nie przebije waszego TOP1 oszustw i banów z to…

• Nie do końca ticket / support jest "nie publiczną" rozmową priv. nie wprowadzajmy użytkowników w błąd gdyż każdy ticket jest wysyłany z naszym identyfikatorem ba trzeba podać e-mail i nick więc nie ma tu żadnej anonimowości . Po drugie każda wiadomość support jest zapisywana i archiwizowana czyli odpowiednie osoby z odpowiednimi narzędziami / uprawnieniami mogą w każdej chwili zobaczyć tą naszą priv rozmowę a żeby było łatwiej znaleźć wiadomość to każda wiadomość ma swój własny "klucz" Dla tego …

• Graf ty pseudo górniku graty starcia i chęci . Pamiętaj nic straconego skanuj dalej i nie próbuj po kryjomu w kopalnie inwestować

• z mojej strony wsio wszystko poszło już do działu wiec czekam na podsumowanie

• 21-06-2018 21:35:48 - FILU [Keira] - 121.96% Dnia 21-06-2018 21:35:48 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Admiral Uranus ________________________________________________ Duży transporter 200 Krążownik 12 Bombowiec 170 Niszczyciel 101 Pancernik 135 Wyrzutnia rakiet 5.211 Lekkie działo laserowe 309 Ciężkie działo laserowe 473 Działo Gaussa 25 Wyrzutnia plazmy…

• No pięknie Panowie wam to wyszło Graty na Stająco , coś pięknego takie starcia pokazują szacun dla atakierów jak ich skill, doświadczenie w grze oraz obserwacja nie ma piękniejszych ST jak podstawka czy kontra a nie jakieś zabawy w lewe konta do ściągania moonów . Graty jeszcze raz dla atakierów dla Dzioba no cóż odbiera się powroty z ataków czasami taka piękne ST wystarczy by dostać impuls do zakończenia lub dłuższego urlopu zobaczymy co wybierze Dzióbek . Można powiedzieć Kromak że masz szczęś…

• 21-06-2018 19:26:23 - FILU [Keira] - 106.1% Dnia 21-06-2018 19:26:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Mały transporter 2.000 Lekki myśliwiec 50.000 Pancernik 1.000 _________________________________________ Obrońca Jackie [Explorer] ________________________________________________ Mały transporter 1.463 Duży transporter 1.300 Lekki myśliwiec 2 Ciężki myśliwiec 4 Recykler 200 Sonda szpiegowska 488 Satelita słoneczny 1.600…

• @deathMB nie denerwuj się @schweppes65 dobrze ci podpowiada poczytaj ten link A tak na szybkiego co można zrobić z problemu co opisujesz to pierwsza i podstawowa pomoc w takim przypadku proponuje zrzucenie pamięci podręcznej w tel i w przeglądarce . Gdyż ona często jest problemem gdy są jakieś updejty a powodem jest magazynowanie i zapamiętywanie plików, haseł,stron itp.... by szybciej się otwierało . proponuje też ściągnięcia Firefox BETA ale tylko tą wersje BETA gdyż ona jest kompatanilna z AG…

• 19-06-2018 18:10:56 - FILU [Keira] - 155.46% Dnia 19-06-2018 18:10:56 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Krążownik 30.000 _________________________________________ Obrońca iks [UNITED] ________________________________________________ Mały transporter 100 Duży transporter 2.406 Lekki myśliwiec 100 Ciężki myśliwiec 100 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 9 Sonda szpiegowska 100 Satelita słoneczny 1.325 Wyrzutnia rakiet 20.000 L…

• No CSD po 2 przepałach to 3 które weszło nie narzekają na deks . A jeśli upierasz się że ci go mało na kolejne akcje a masz grubsze w planach to biorę tą kryche po minimalu . Od CSD : Pozdro dla Miśków i Goryla we mgle Dnia 20-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor CoSieDzieje [MISIE] ________________________________________________ Pancernik 120.000 _________________________________________ Obrońca VANDIT [WOLF_U67] ________________________________________________ Mały…

• Lobby- problemy kto ma ?

FILU - - Błędy w grze

Cytat od Almera: „A od kiedy ta gra jest napisana na komórki? ” Tzn. trzeba rozróżnić najpierw co to jest gra przeglądarkowe a gra z aplikacji .Ogame nie ma w tej chwili aplikacji z iOS APP STORE lub Google Play.Może i lepiej bo zasypały by nas darmowe reklamy i zaczęło by się narzekanie że co skan , podgląd galaktyki itp. jest wyświetlana reklama Ogame jest grą MMOG czyli buduje akcje w czasie rzeczywistym w oparciu "webowym " potrzebuje tylko serwera www . Przeglądarki a najlepiej na przykładz…

• youtube.com/watch?v=jU-DEk-iY6k

FILU - - Błędy w grze

Cytat od Mocny.Zawodnik: „Poradzilem sobie instalując na telefon Mozilla Firefox beta ... I śmiga ” I o tym pisałem nie wpadać w panikę spróbować na kompatebilnych przeglądarkach jak właśnie ffBETA + AGO ( AntiGameOrigin) ta wtyczka działa na niej z lobby. Pamiętać też że lobby odróżnia przeglądarki więc warto zrzucić pamięć podręczną przeglądarek i nie instalować addblokerów narazie w wersji startowej lobby Dziękuję

FILU - - Błędy w grze

Daga tak jak pisałem najbardziej kompatabilna przeglądarka działającą z wtyczką AGO i skryptami jest Firefox BETA . Do problemów trzeba screena lub opis. Selena jeśli kolega ma problem z poprawnym wyświetleniem np: okienka logowania lobby , może być szereg przyczyn nawet model tel. I wersja przeglądarki , wersja systemu ale czasem zwykły błąd człowieka i niezrozumienie niektórych apek których się ściąga masowo bo ładnie brzmią typu cleanery, antyspamy, antyreklamy itp. i klikamy "zezwól" czasami…

FILU - - Błędy w grze

Czyli wygląda to tak . Lobby opiera się " zmusza nas do korzystania" z jednego e-mail i hasła więc Lobby odróżnia przeglądarki co daje prosty wynik jedno lobby = jedna przeglądarka . Czyli reasumując ile zainstaluje się przeglądarek tyle można mieć lobby czyli system lobby opiera się w pewnym mierze o pamięć podręczną przeglądarek . Dla tego prawdopodobnie może być przyczyną problemów z mobilnymi przeglądarkami i ich pamięcią podręczną .Ci gracze którzy próbowali zalogować się z tel/przeglądarki…

• No zwolniłem trochę jest szansa , zbyt ładna pogoda za oknem

• 16-06-2018 17:27:05 - FILU [Keira] - 1067.25% Dnia 16-06-2018 17:27:05 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Niszczyciel 170.000 _________________________________________ Obrońca rexus ________________________________________________ Duży transporter 300 Okręt wojenny 1.000 Bombowiec 50 Satelita słoneczny 400 Niszczyciel 1.000 Gwiazda Śmierci 5 Pancernik 700 Wyrzutnia rakiet 31.000 Lekkie działo laserowe 25.000 Ciężkie dział…

• 16-06-2018 15:47:36 - FILU [Keira] - 118.17% Dnia 16-06-2018 15:47:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Niszczyciel 40.000 Recykler 4.000 _________________________________________ Obrońca piecykkk [KOMORNIC] ________________________________________________ Duży transporter 420 Sonda szpiegowska 400 Satelita słoneczny 1.654 Wyrzutnia rakiet 42.000 Lekkie działo laserowe 16.000 Ciężkie działo laserowe 8.000 Działo Gaussa 2…

• Dasz radę Piecykkk jesteś jak feniks ale dobrze że nic się nie stało w życiu po za grą i że to tylko zapomniany fs a nie cos innego bo strach był że wczoraj pisałeś i nagle koniec a dziś rano pezet OK Piecykkk, SzO i bardziej pilnowania się