Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 661-680 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cann następnym razem polecieć razem

• Brawo Ty CSD koniec lotów szybka flotą leć na upa teraz trzeba polatać cięższą flotą juz grzeje niszczarki .Nie zdążyłem pójść na fajkę a tu Pazik skrobnął API Dla obrońcy mniej wiary w zasięgu moonów CSD

• o widzę że już ogarnąłeś temat @Selevan pisałem wcześniej że takie problemy na telefonie mogą być spowodowane addblockami lub Cache (pamięcią podręczna) Właśnie miałem ci pisać byś odinstalował wszystkie aplikacje antyspamowe ,antywirusowe oraz apki zapisujące nasze dane osobowe (hasła , email) gdyż Cache zbiera hasła i email-e by szybciej sie można było logować więc przypisuje i przewiduje hasła i emaile do konkretnych stron stąd w lobby mogą być email takiego jakiego używasz np. w innej apce l…

• @Selevan czy mógł byś sprecyzować problem chodzi o ślad w którą stronę iść . Czyli masz problem z zalogowaniem się do konta z innych urządzeń przenośnych typu smart. czy wyłącznie z tego twojego tel. ? Proszę spróbuj zalogować się z innego tel. lub tabletu ,laptopa i wtedy zrobić wniosek czy w ogóle się nie możesz zalogować czy tylko z tego twojego tel

• Graf [MISIE] vs. POL ~ 927.56%

FILU - - Starcia U68

no i piękniusio kolejne ST do kolekcji przetapiaj we flotę bo na zamierzone cele musisz troszkę dospawać

• Cytat od ciap: „Gratulacje dla wszystkich! Mnie GF wykluczyło z zabawy! ” bo za tego avka nie dziwne jeszcze uważaj na nasze władze by nie stracić superratorki jak chcesz zrobię ci avuńka

• Lobby- problemy kto ma ?

FILU - - Błędy w grze

Cytat od wampek: „Wiecie ile osób by zwlekało z wyłączeniem tego udogodnienia? A ile by nie wróciło w ogóle? ” ale jak to zrozumiałeś 30 dni nie wyłączysz upa bez anty i nie masz po co wracać wiec jaka to udogodność Cytat od wampek: „bo nawet nieaktywni by przeszli na niebieski ” z dostępu na poziomie systemowym można aktywować urlop wybranemu "statusowu/jednostce" wystarczy dodać polecenie skryptu java lub PHP na czym to tam śmiga i już a przypuszczalnie takie opcje mają już gotowe na konsolach

• Gratuluje wszystkim zwycięzcą

FILU - - Błędy w grze

Martwi mnie jedno ? Chciał bym poznać kompetencje i jakim doświadczeniem sugerował się ktoś w GF dzisiejszym założeniem że zrobił dobrze ? Mianowicie może jednak ja jestem już za stary i nie kumam tak prostych napraw ale jak można wyłączyć tylko ataki na jakiś czas z powrotem FS ? Nie wbijając statusów urlop do pierwszego logowania ? Taka sytuacja górnik puścił FS tydzień od soboty do soboty i w sobotę jak zwykle się zaloguje by odebrać FS a tu " ktoś mądrzejszy " cofnął mu FS" bez wbicia mu sta…

FILU - - Błędy w grze

@Xai nie miałem rano " zjefona" przy sobie by potwierdzić ten możliwy mit ale zdaje mi się że ktoś puścił kryptoreklamę zjefona Moim zdaniem błąd był na poziomie logowania spowodowany wcześniejszym ugrade "autologa" gdzie po resecie wysypał się i tyle więc obejść loga jako user musiał byś wejść jako admin z poziomu GF a tu musiał byś mieć łeb do Bruteforce .

• Ojjej @Ruda jest wiernym kibicem piłki nożnej i tak jak ja i wielu innych kibiców do tej pory jest ciężko otrząsnąć się po meczu z Senegalem i Kolumbia .Bądźcie wyrozumiali to był naprawdę duży Szok I tak każdy wie kto wygrał i co a podsumowanie nie przyśpieszy tego że i tak będzie trzeba czekać na nagrody bo to GF rozdaje karty

FILU - - Błędy w grze

@^Bad Whisky^ dobre ale jak potrafiła byś obejść zaporę GF i inwidualnie zaatakować to masz pracę w rządzie lub w NASA Ale też pamiętaj że każdy hakowanie lub wykorzystanie błędu bez powiadomienia na własną korzyść to

FILU - - Błędy w grze

Przy wyłożeniu się logowania gdzie teraz ma to miejsce po nawet "przycisk" loguj się nie klika to nikt nic nie powie jak ktoś od strony systemu. Ktoś już puścił fame że ejpodki logują się więc bez obaw GF właśnie uruchomił "24 h Blokadę Ataków"

FILU - - Błędy w grze

Czemu nikt z GF się nie odezwie ? Bo nikt nigdy z GF ( niemieszków) nie zaglądał tutaj wolą YT Kiedy coś zrobią ? Domyślam się że po ostatnim ugrejdzie który był aktualizowany do wersji rozsypał się przy resecie nocnym .Tak jak każdy pracownik który może coś zrobić ( programista GF) zaczyna pracę powiedzmy o 9:00 rano i wtedy będzie podjęta praca pamiętam jak pracowałem w TP- sie nikt nic nie robił po za godzinami pracy i to trzeba uszanować robimy kiedy nam płacą . Podpowiedział bym tylko z moj…

FILU - - Błędy w grze

Może to zemsta za Mundial ekipa GF jest wielkim kibicem Tak na serio puściłem FS a zapomniałem załadować surki zanim się zoriętowałem to FS zawrócony był by za późno a spać trzeba więc sabotowałem Tak na serio padło lobby musiał wystąpić poważny błąd że nastąpił "Shut down " moim zdaniem jak padły upgrejdy to powinno wrócić jak najszybciej do kopi zapasowej i uruchomić grę a w tle naprawiać z nowymi upgrejdami bo granie na nerwach graczy to źle wpływa na grę

• ojejej Tylko ty Filu nie wstawiaj ST bo będziemy znowu czekać pół dnia . A ja lubię zbudować napiętą atmosferę . Co tu pisać Graty CSD i najlepszy tekst w soju ? co zinterpretuje Co Się Dzieje tu w jednym zdaniu Od: Goryl we mgle jak to mawiają....bogatemu to i diabeł dzieci kołysze :D:D:D....graciochy No chyba w końcu i niszczarki trzeba przewietrzyć lecę szukać dalej wczasów

• Tak ściagnij "wtyczkę" AGO dla Androida Firefox normalnego ona i tak zainstaluje się w FF BETA Spokojnie z tel. będziesz ogarniał ogeja jak z kompa Powodzenia

• zbluchać źle , przeprosic źle myślcie sobie co chcecie ja ma czyste już sumienie .Probowałbym pw ale mnie selena zablokowala ,temat zamkniety by coś dopisać pisałem Poziomce i kromakowi że przyznaje się zbyt bardzo wyskoczyłem ale widocznie oni olali to że nie przekazali dalej postanowiłem w pierwszym ST coś namazać a że trafił się Maciek nie moja wina Przeprosiny były szczere jak nie pasuje nie ważne nie będe leciał z kwiatami bo co niektórych tu fantazja ponosi a wina byla dwustronna Poziomka…

• Graty Pazik ty rozbójniku z kilofem i łopatą jak by wszyscy górnicy wzięli z ciebie przykład i zaczęli złomować fajnie było by na uni Graty zawziętości i postanowienia na swoim że obrońca i tak i tak wyląduje w reckach twoich . Obrońcy pakiecik i SzO chociaż kilka dni temu chciał mnie wciągnąć omyłkowo w swój zatarg z Pazikiem

• Rudi ty sie teraz tam zasiedlisz na dobre więc duże współczucie dla obrońcy Graty wlotu i debunkracji