Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 641-660 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Przyszłość Ogame
PostPowiedzmy że to zemsta za Mundial
-
Johny ,Wakatowi chodzi o to że ktoś mógł pomylić się w podaniu email lub podał inny niż jest przypisany do gry ? Dla tego zostają wysłane potwierdzenia do zwycięzców z potwierdzeniem na ten email że zgłoszenie zostało zrealizowane i zweryfikowane pozytywnie .Prośba o sprawdzenie skrzynek to nic innego że jak takiego emaila ktoś nie dostał to powinno mu się zaświecić światełko w głowie że chyba mowa o nim i niech poprawi w zgłoszeniu email.
-
Przyszłość Ogame
Post@Starrk a gdzie ty wyczytaleś że jest i tylko wyodrębniona misją " zatrzymaj" ? Póki co jest napisane "będziecie mianowicie mogli używać teleporterów Waszych sojuszów i przyjaciół," oraz "możliwości taktyczne, wzmacniając sojusze i kooperację z przyjaciółmi." Tak ogólnikowo podana wiadomość może zawierać wszystkie misję przy użyciu teleportera sojusznika/buddy zwłaszcza użycie słowa " możliwości taktyczne " czyli taktyka była by tylko ograniczona do obrony ? Zawsze niesprecyzowana wiadomość jest…
-
Przyszłość Ogame
PostJohny użycie " można korzystać " nie jest okrojonym sformułowaniem a szeroko rozumowanym więc każdy aspekt/misje można dopiąć do tego zatrzymaj/broń, atak/ACS, transportuj . Jeśli GF ma na myśli jedna misje powinien uwzględnić ją w tym newsie pisząc i wymieniając a ogólnikowo daje do myślenia że będzie sie grubo działo Podałeś przykład obrony w ASC-ie topków a co powiesz jak z takim upgrade będzie taka topka mogła wykonać ASC ATK z czyjegoś moona U grubo się zapowiada ja już czekam na taką rozwa…
-
Przyszłość Ogame
Postzastanawiające jest to że GF walczyło z bootami typu Rajd i skanującymi . Lobby ich wywaliło , prawdopodobnie na chwile bo dobry cheaters też będzie upgejdował boota i tak w koło . Ale teraz jeśli będzie używanie teleportera ( sojusznika/buddy) to czemu cheaters nie wpadnie na pomysł Rajdowania z misja teleport po sojusznikach Zatrzymaj 1h czyli zero fs, zero zużycia deksu nie wspominając że cały czas masz w czasie teleportacji surówkę ja bym wpadł na taki pomysł Mam nadzieje ze developer zajmuj…
-
Przyszłość Ogame
PostCytat od elf: „To pewnie będzie raczej na zasadzie zatrzymania floty + jej cofnięcie albo auto teleport z powrotem do siebie. ” no raczej już można polecieć teraz na zatrzymaj na moona a po co teleportować sie na drugą gale do kolegi na zatrzymaj ??? przecież od tak sobie po nic to nie miało by sensu tego wprowadzać jeśli by nic nie wniosło jak tylko zatrzymaj i w newsletterze było by raczej ogólnie napisane że udogodnienia teleporortera u znajomego będzie misja zatrzymaj a oni używają słowa "mo…
-
Przyszłość Ogame
PostLiciu domyślając się i omijając że górnik nie będzie robił zwózek tylko bach w teleport i ma surowce na bunkrze czy gdzie tam chce , flociarze teraz czasami dostajesz cynka od kumpla "leci na mnie 150k stateczków ale wlot jest za 15 minut i kicha bo nikt nie zdążył a w przyszłości bach w teleport i stoisz u sojusznika trochę graczy wystraszy tych którzy latali na pałe wiedząc że nikogo nie ma w pobliżu by zdążył . Ja mam tylko zastrzeżenie żeby to nie działało w trybie gdy ktoś jest off-line bo …
-
Cytat od priesten: „No ale tak to jest jak nie można zaoferować nic wiecej. ” też bym taki pisał gdybym jedyne co umiał to snuć teorie spiskowe i być płytkim we wpisie gdy prosiłem o kulturalne wpisy ale widzę że zawsze się znajdzie ktoś kogo boli nie wiedza i przyznanie się że są LEPSI A może pewnego razu obudzisz się i zobaczysz że nie masz skąd sojusznikom załatwić deksu po minimalu Graty jeszcze raz CSD i niech nikt nie naśladuje już pozioma bo na razie zbyt to przeżywa i popuścił wodzę fant…
-
drugi raz ląduje w reckach a to pech chociaż tez pech dla CSD bo Święty woził zazwyczaj więcej tego no nie gadajcie że niby w ulu Bladasa moon -->moon --> boom ach zero nooba w tobie wyczuwam no i loty po za układy ahhh jak my zaczynamy wyglądać na tle innych toż to SZOK nie poznają nas niektórzy adwersarze i oponenci , Grat i Brawo TY, postrach i siejesz w słowach "Dark Ages is Coming" a to dopiero przed start
-
Hmmm, coś napiszę ale żeby było zrozumiałe dla każdego Finezji nie było , był skill ,obserwacja ,próby , doświadczenie nie noobbistyczne na planet ale moon -->moon i boom . Cieszy to że tagi są po odpowiednich stronach i że Miski maja swój czas czyli " Dark Ages is Coming" . Ul i okolice drugi raz pokazał złe miejsce . Jak wspominałem bez gównoburz i w pełnej kulturze proszę się wpisywać jak i my tak i reszta . No i cicha woda nie oznacza nooba a czasami wisienkę na torcie od CSD za którego wsta…
-
Cytat od schweppes65: „Cytat od Pazik: „Słabe, miałkie i jakieś takie bezpłciowe - jestem na NIE” A gdzie niszczarki Myślałem że jak debunkracja to coś więcej niż antyfarmingówka.. Gratuluję i czekam na większe zasieki ” to Pazik odniósł się do mojej rymowanki wiesz próbuje latać wszystkim pod falą ale z umiejętnościami adwersarzy cienku tutaj jedynie to potrafią napisać noob i lata pod falą ale czy kiedykolwiek załapią o co tu caman
-
z humorem - niech wróci Pazik na konto już !!! bo za jakiś czas nie pozna konta z 500k panckami w magazynach zamiast surowców . z ironią - dobrze że lot 300 układów bo znalazł by się zawsze jakiś adwersarz i oponent co by napisał że lepiej było by i taniej z układu na serio - Graty Pazik Hat Tricka a najlepiej to zilustruje <a href=a27ad9f5a3a4a208med.png
-
Cytat od ^Rece ktore lecza^: „straty spore ale jest to rekonstrukcja to do przyjęcia o i jakiś zysk przy tym wyszedł. Ja nie wiem po co ci tyle niszczarek? , zainwestuj trochę w eko ;p. Rób tak dalej . Obrońcy szo ” Janek jedno konto musi być debunkracyjne no i niechce zawieść adwersarzy że przestałem latać pod falą bo nie mieli by tematu na nowe powieści sci-fi o swoim idolu noobie
-
Definitywnie musiał wrócić Wilku i gra na koncie Pazika kurde zapomniałem że stare konto Wilka też gra ahh te Miśki nie róbcie sobie jak bo tak zakręciliście co nie których że zaczynają siwieć . Pazik graty aktywności i spamowania nam forum rs-ami Buduj więcej to będziesz trzy loty przeprowadzał równocześnie . No i do zobaczenia niebawem w realu
-
Cytat od T-bag: „Coś tam Ci wpadło widać pogoda zła nad oceanem i postanowiłeś coś poskanować ! ” Bo CSD nie miał co zrobić !!! tylko na weekend upa zarzucić upc,upc,upc więc FILU noob musiał w weekend skanami zarzucić upc,upc,upc a że musi utrzymać status lotów pod falą upc.upc.upc więc nie zawiódł fanów upc.upc,upc
-
Żeby nie było że zawodzę w sojuszników i znajomych z planem oraz adwersarzy że przestałem latać pod falą to coś z tej serii ale znowu zawiedziony ale ST weszło . Koniec weekendy więc zaraz trzeba wracać na moony i siać postrach z ufs-ów bo latanie pod falą to coś nie mogą załapać niektórzy o co chodzi a robię to dla nich Pozdro dla Miśków a tym razem solo papatki dla T-baga bo zaskoczyłem go tak szybką reakcja wklejenia API (poślizg TYLKO !!! godzinny-poprawiam sie ) Dnia 01-07-2018 17:57:00 nas…
-
Z serii CSD zablokowany przez urlop więc można coś znaleźć w okolicy a że jest gdzie powoli się przetopić na niszczarki więc ziuuuu.... Troszkę kiepsko się czuje bo to nie ten styl gry i ktoś może mieć podejrzenia hiper paranoiczne . Obrońcy naprawdę SzO bo odpisał i wyjaśnił co i jak także szacun Sorki Pazik szefie zrobię ci tym razem niespodziankę i wstawię szybko żeby nie leżało API godzinami Pozdro dla Miśków tych co jeszcze nie ma a będą i witam na pokładzie armady @Canaan Dnia 01-07-2018 1…
-
Cytat od priesten: „No prosze Gratualcje Swoja droga Bladas to trochę oszołom ale z chęćia dowiedziałbym sie trochę wiecej o krystałowych ST Misiów ” Chodzą pogłoski że przez starcia Miśków i PN , Sherlock Holmes stracił pracę ( zanudził się) Poziom nie łaź po grząskim terenie kryształowych st peenu pamiętaj nie wiedzą utrzyma cię dłużej w grze i nie prowokuj bo bo tu jesteście widzę już TOP 1
-
A ten znowu o kopaniu Zakaz stawiania kopalni do odwołania !!!.Po za tym nie za dużo masz deksu ? Podesłał byś trochę bo muszę ruszyć niszczarki po bunkrach bo stracę renomę że pod falangą nic nie lata z konta i mało mnie tam jest .Obrońcy przestania być 13,14,15,itd.. kolonią Grafa Graf ciśnij i buduj bo twoji oponenci delikatnie większe floty mają "narazie"