Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 621-640 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Nie, nie tak Michałku To szło tak : " Trafiła kosa na kamień " Moim zdaniem koniec żniw więc dalej zachowujmy się jak po żniwach , tańce ,hulanki, swawole Zmojej strony tyle a swoim powiedz niech uszczypną się następnym razem w ozór jak mają coś syknąć zaczepnego ( dotyczy też to ciebie ) Bawmy się i powodzenia oraz życzę udanych ST gdzie nie omieszkam zawitać i pogratulować

• @Uziel zapamiętaj me słowa nie sztuką mieć klakierów takich jak ty na pstryknięciem palców co dla wazeliny będą pajacować.Moje otoczenie jest zbyt kulturalne i nie potrzebuje pomocy jak wy zwłaszcza kukiełek na sznureczkach które małpują i tańczą jak im się zagra. Więc Uziel weź sobie to za motto antydonkiszowe bo znówu robisz syf u sojusznika i zaczynasz szukać zaczepek i robisz kiszonkę z ST swojego sojusznika . Pomyśl proszę zanim znowu bez nadzieji zaczniesz próbować kogoś wywołać zwłaszcza …

• gracisze Graf no widać że nie odpuścisz jak się zaweźmiesz cienias to szkoda i życzę SzO

• graty Mallory debunkracji można ? można i można się wpisać z gratami bo ktoś lata jak chce i ma gdzieś takie płacze jak wasz CL i inne klakiery że ktoś, Co zrobił ? poleciał na planetę prawdziwy Paradoks twoi sojusznicy hejtują za loty na planety a tu co o i selenke mamy Brawo TY leci pod falą no Gratulacje też aż wstanę i zaklaskam ( jestem dumny z Pani) 100% Paradoksu nazwa trafiona a i jeszcze uważajcie by wam sie nie wpisał serdell bo ten to kompleks ma na planety bo stracił konta na których…

• więc system był problemem czyli jest ok. wiesz safari jest to nadal wynalazek apla i stworzony pierwotnie tylko dla nich i tylko na IOS dla tego dziwne ze wspierałeś się nią . jeśli używasz tel to najlepsze rozwiązaniem jest system android z firefox (BETA) @DarthMario. to nie na tym polega brak wczytania pełnej strony aczkolwiek co miąłeś na myśli "inna ścieżka logowania"

• czyżby Hat Trick dziś padł ? no niebawem 1kkk krk osiągniesz a później co ? 1kkk pancków ? ja dobije do 1kkk niszczarek bo trzeba mieć z jedno konto w soju co by na bunkry latało Brawo Ty !!!

• Będę , będę na pewno nawet z owieczkami pisałem ci ze spotkanie nieuniknione prędzej czy później spotkamy się . A co do Wilka to po pojęcie wasze przerasta ta historia falling into paranoy is not life is your style Imean

• uziel prosiłem nie wpisywać się jak nie potraficie , uszanujcie to jeśli nie stać was na graty to zróbcie własne ST i tam gówno rozmazujcie ja jak będę uważał że nie robicie syfu , nie prowokujecie a ST jest warte gratów to pogratuluje nawet wam a na razie przestańcie się dalej błaznować spotkać się ze mną to trzeba zasłużyć a prócz waszego CL nie widzę na razie nikogo innego by tego zaszczytu doznał

• <a href=efe25be6b0628009med.jpg">

• no i pięknie konto powiększasz aby tak dalej Dospawaj tylko więcej recków bo chyba braknie na kilka celów . I do zobaczenia w PL.

• @thomek205 No "ajfony" i ten ich system ja osobiście wolę wujka google niż jabłko .Ale do rzeczy czyli masz iPhona 5 jeśli nigdy mu nie aktualizowałeś systemu lub przez pomyłkę odrzucałeś komunikat o nowych aktualizacjach to max twój system w tym modelu jest iOS 7 . Proponuje teraz dla pewności ściągnąć aktualizacje do systemu iOS 11 . Wiem że na 11 śmiga . Daj info jak zaktualizujesz do ISO 11

• @thomek205 zacznijmy od podstawy pamięć Cache nie pomoże tutaj bo w tym przypadku co opisujesz nie masz problemu z logowaniem co czasami może być problemem pamięci podręcznej i zgromadzonej w niej danymi jak ( hasła , email ) nie znając twojego tel i systemu możesz zrobić pierwsze kroki gdyż twój obrazek pokazuje nie w pełni załadowaną stronę czyli podstawa! sprawdź czy masz aktualnął wersję np chrome ( aktualizuj ją do 6) druga rzecz sprawdź i pozbądź się aplikacji typu antyspamowe, antywirusow…

• 24 h tyle mieliście na reakcję żeby z tego balaganu wyplątać Truskawe .Całą noc dyskutowaliśmy jak to zamaskować Powiem tak kiepski teatrzyk ułożyliscie jesteście płytcy nie da się już tego syfu wybronić nawet za cenę jaką ten manipulant was wkręcił a wy łykacie wszystko. Rozumiem że każdy sojusz próbował by zatuszować sprawę i ułożyć wspólny plan obrony po tym jak pozioma wam wszystko wyjaśnił i zaczął was przepraszać to jesteście w stanie dalej go kryć . A propo prowokacje to zawsze ja robiłem…

• Cat w tym starciu nie jest pokazanie skilla tylko to starcie jest WYMUSZONE i wyreżyserowane przez poziomkę w celu zmałpowania, rzucenie plagiatu na moje zamieszczane ST czyli : -z serii za kolegę -kolega był zabezpieczany flotami na tel. -lotów pod falą -itp... wszystkie te elementy poziomka tak popłynął że wstawił w jednym ST .W dodatku dochodzą mnie słuchy że nawet w soju na forum popłynął i zainscenizował rozmowę sam z sobą typu fnk podsyła poziomce cynk o celu . Czyli dobra reżyserka ale ki…

• Cytat od Finek: „Dziwna sprawa.. dostalem wlasnie "Gratki" na gg od znajomych z OGame Szkoda ze juz nie gram, a moj wizerunek wykozystuja "Starzy znajomi z uni Taurus" Wegi, Misiek - Dzieki ze mnie w takie cos wmieszaliscie. caly Watek prosilbym Moda o zamkniecie. Priesten nie znamy sie i raczej nie na miejscu jest to co wlasnie zrobiles z moim dobrym imieniem. Nie zycze sobie podszywania sie pod moj Profil. nie pozdrawiam Finek ” czyli poziom zabiłeś się sam no takiego samobója nie widziałem Co…

• To zemsta kogoś za Mundial

• Na oko kajeczko to jesteś raczej typu jechowy/domokrążca a nie dyplomatą bo potrafisz kolejny syf robić na swoim sojuszniku. Co do oka to mam cię na oku pasuje i nie kol mnie w oko tym nickiem ( wojownik ) tak cię proszę bo to jakas paradia Reszta PN kulturę zachowuje więc też trzymaj fason i nie pajacuj

• Hat Trick is done. Więc śmigają na urlop !!!. Żartowałem Dawaj wincy i wincy bo mam natchnienie słowotwórcze a pionierów nie wolno zawieść

• Czy ktoś to zatrzyma Gracisze trochę szkoda że Angels bo chłopaków zaczynam lubić ale jak miało by stać i czekać na innego agresora to przyda się bonus w Misiach Obrońcy SzO

• Nikogo nie urazić więc miód dla oczu .Podtrzymania passy i jak już jest po rozgrzewce trzeba zabrać się za dział TOP 10 solo/ACS .Brawo Ty ,Brawo Misie .Obrońcy SzO bo jednak z zacnego , szanującego się i nadal potężnego i grożnego sojuszu jest . Ps: Tbag kopa masz za brak logo i gdzie kolejne ST są ? Ahh opoźniasz tylko