Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 601-620 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
a ja myślałem że tylko Poziom i ja czasem złapiemy się na sarkazmy ale od kiedy przeszliśmy na gadulca tam się po wyzywaliśmy i ustaliliśmy że forum nie od tego jest . Co do starć i wpisów każdemu można pogratulować nie zależnie czy się lubi czy nie ale chodzi o sam fakt że takie starcie było i tyle Popsuć temat można nie tylko hejtem ze strony opozycji ale jak tutaj zwykłym trollingiem pseudo adwokatów którzy na siłę próbują bez interesownie lub interesownie męczyć wypociny owinięte wazeliną g…
-
To może opozycja ta nie lubiana się wpisz więc graty owocnego , ciężko było nawet wyskanować tą flotę rzadko się pojawiała a i chyba ktoś inny miał też chęć na nią bo się z dwa dni temu przeniósł w układ gdzie bywał ten fs ale lepszy był szybszy YM. Obrońcy nie wiem bo ciężko nawet było zawiązać jakikolwiek kontakt nawet przez ex-sojuszników więc pakiecik lizaczków
-
a może zrobić inwidualnego uni dla kazdego takie uni solo w tedy wszyscy będą zadowoleni a później łapu capu z 2 k takich uni do wora z fuzją pomięszać, pomięszać, pomięszać i wylosować jedną konfigurację dla wszystkich Problem z głowy że ktoś będzie narzekał że nie wystartował w swoich ulubionych parametrach
-
@Kippei , @DarthMario. Panowie nie ważne jakie uni się otworzy każdy będzie chciał spróbować ten co grał x1 spróbuje x5 i na odwrót . Unia x1,x1 znajdzie chętnych jak i unia x5,x5 tylko przy fuzjach moi zdaniem jest potrzeba robienia nie worków z uniami a kilka docelowych uni by każdy na jakimś etapie mógł sobie zmienić konfiguracje jak mu sie nie podoba na której gra obecnie . Setki razy czyta się ze ten albo tamten nic nie wie i nic nie widział bo jak grał czy to na x1 czy x5 to by farmą lub n…
-
Nie wiem jaki marketing prowadzi GF i czy prowadzi symulacje łączeń universum w dalekiej przyszłości ale musi to być oparte na jakieś strategii .Chyba że jest to nie przemyślane . Dla mnie nowe uni powinny być otwierane co jakiś czas na różnych konfiguracjach by przy fuzji dać możliwość w każdej chwili zmianę konfiguracji i metod grania gracza przez wybranie sobie uni docelowych . Czyli przy fuzjach nie powinno być worków z x1,x2 itd. a zawsze kilka docelowych ze zmienną konfiguracją by ci co np…
-
Cytat od Starrk: „@FILU pamiętam, że mówili o tym, że zajmą się uf, ale nie przypominam sobie, aby dali konkretne info "w tym roku" ” W newsletter grudniowy i zapowiedź co będzie w 2018 za raz po wprowadzeniu lobby. W roku 2018 będzie działo się więcej tego, co "namacalne": pierwszym ważnym krokiem będzie dla Was zarządzanie kontami, które pozwoli Wam w przyszłości ogarniać Wasze konta i jeszcze szybciej włączyć się w grę. Wyprostuje nam to ścieżkę do nowych przystani, które czekają na nas nieod…
-
A CO TO JA SIĘ ZAPYTOWYWUJE !!! Janek z Chomikiem w dyskusje się w dali o kobietach za fajerą dwu śladów moja żonka zawsze chciała mieć ścigacza człowiek bał się kupić że będzie zostawać w tyle i krzyczeć " wolniej !!!" a w rzeczywistości widzę jej teraz tylną blache a to ode mnie youtu.be/0pSq0gE1qLc
-
delikatnie i w standardzie plaża nad oceanem od kilku miechów w każdą wolna chwilę od pracy więc tylko tel. a tu kijowo jak nie wiem co skanować czy opóźniać a w soju plany i trzeba kilka planet przenieść więc takie pożegnanie z sąsiadem bo będę znikał z stamtąd i próba czy dam radę sam przebić okop w granicach 4 kkk no i spoko .Obrońcy mniej wiary w bunkier . Pozdro dla Miśków giphy.gif Dnia 22-07-2018 16:31:12 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] _______________________…
-
TOP 2 ACS zygunia [KOMORNIC] & Andre [P N] & Selene [P N] & Mallory [P N] & Pener [KOMORNIC] - Caterpillar - 113047.92%
FILU - - Starcia U68
PostNo i to się nazywa coś pięknego , obserwacja ->planowanie ->wykonanie = top2ACS.Dawno na uni nie było takiego starcia że większość się wpisze i powinna mieć uznanie do rw i wyciągnąć nauki i wnioski . Pozazdrościć można nawet wrogowi gdy wysuwa się z tak dopracowanym starciem .Chociaż solówka była by też Topowa i możliwe PB ale tu podwójna łapka w górę za ACS , zawsze uważam że liczy się bardziej dobra zabawa niż zysk zwłaszcza że w ACS biorą dwa tagi gdzie na pewno przez kilka godzin świetnie s…
-
No dzisiaj chyba dobry dzień dla Misków od razu pogratuluje @rydultowianin , @wilku86, oraz Goryla . I do przodu oraz pamiętać o budowie recków . Pozdrowienia dla Miśków oraz nowego niedźwiadka który już niebawem zagości u nas giphy.gif Dnia 19-07-2018 20:01:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca Arkus69 [IwiWiwI] ___________________________________________…