Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 581-600 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Powinnismy zrobić też krok do przodu i zrobić fuzje międzynarodową z kilku państw . Uni fusion to zachwyt na jakiś czas a później znowu te ekipy " lubimy tych a tych nie bo nawet niby inne uni a gracze się znają lub mają konta na tych uniach " co powoduje narost po fuzji multikont.Po jakimś czasie znowu handle i pakty z kimś i dążenie do kolejnej rutyny nudy. Międzynarodowa Fuzja pozwoli połączyć wszystkich graczy jednego narodu nawet wrogów do planowania akcji na innym narodzie . Niech tylko ni…
-
Jeszcze raz Kromak graty oraz dla modka łapka w górę za przeczyszczenie tematu i coś znalezienie Pener , Serdell na Banie forumowym . Co tu się dzieje ? Ale tak bywa że czasami trolle forumowi używają multi by wyszczekać się z konta na którym im nie zależy bo mają inne ( serdell ban na "amen" ) Czasem tak bywa że ci co trollują i wybielają innych mają najwięcej za uszami a user z zazdrości będzie małpował drugiego nawet jak ten drugi będzie pisał że 2+2=5 ale by nie wylecieć z soja murem stanie …
-
Cytat od endriuu: „konkretnie na pytania czy też zarzuty Poziomki odpowiedzieć a nie wyzwiskami i mydleniem oczu jakimiś Rudymi odbijać piłeczkę ” a zadam ci pytanie ? a kim ty jestes lub poziomkowaty byśmy odpowiadali my lub pener na jego zarzuty ? my nie mamy tyle za koszulą co on wiec niech moze on sie wysypie ze wszystkich oszutw i przestaanie tobie lub innym prowadzic kont eco na kupno deksu po minimalu i co drugie st nie wiadomo skad sie wzieło i czy to nie poziomki zapamietaj nie rozdajes…
-
człowiek sie opala myśli że największy pajac i troll który z każdego piernięcia zrobi kufno a jak usłyszy słowo push to od razu poty go oblewają ze znowu coś zrąbał /zrobił offtop i niechcąco się odsłonił że to znowu ten sam troll ogeja forumowego poziomkowy poziomka opanuj się nie chce sie czytać tych twoich wypocin zwłaszcza jak zaczynasz pisać i skamlać nie osobie a o innych że są lepsi , że mocniejsi , że to skille i inne atuty w Miśkach a ty to tylko zwykly oszust siedzący na kilku kontach …
-
Obrońce raz przyfarmiłem ale miał tylko surke teraz chyba taktykę zmienił bo pojawiły się gs-y i to chyba ktoś sie załamie bo ta taktyka też nie powidła się . Mieliśmy z Carambą zdejmować tam w okolicy kilka moonów a tu takie co nie co wpadło które cieszy Że lubię ACS i widziałem że w układ obrońcy przeniósł się Warka może też polował na obrońce ? mieliśmy zapa dać do ACS ale chwilę rozmyśleń i padło pytanie - a jak tam jest Warka do obrony nie jako agresor ? . Więc szybki lot który był najgorsz…
-
Cytat od Ksanterio: „Ankieta.......... GO powtarza że to tylko podgląd......... @smoki napisał że postara się uwzględnić żeby było 5 gal.... Ale to tylko słowa by uciszyć wszystkich...... Po prostu Go chce mieć z górki ankieta pokazała 7 gal i tak podali dalej..... Z resztą jaka ankieta była do tej pory takie powstawało uni żenada po prostu.................................... Uni DORADO jest dobre tylko ale było by super jak by miało minus 2 gale... ” Powoli niech ciśnienie zejdzie za bardzo się…
-
Graty Wilku tych twopich n=humorów zejść z upa nie poddawaj się znajduj czas i dalej kombinuj z akcjami i tymi przemyślanymi planami bo masz głowę nie od parady a ja sam nawet uwierzyłem w jeden z Twoich niecnych planów . obrońcy pakiet lizaczków bo nuda już jest i zwykłą rutyna pisząc to "szybkiej odbudowy " typu kopiuj /wklej
-
a wystarczyło napisać w soju że Wilku został w tyle i ogląda numery rejestracyjne oddalającego sie mnie i co i zaraz wyprzedziła mnie ta machina wojenna złomująca na uni nie do powstrzymania . Graty Wilku i teraz ciśnij do przodu by wiesz kto oglądał Twoje numery rejestracyjne bo większość i tak jest w ostatnim peletonie .
-
Neferet - Świeżynka ;>
FILU - - Członkowie Teamu
Post<a href=4b02d8062e5c63c0med.jpg"> Korzystając z okazji bo ja też zbierałem i mam karteczki to Nef nie patrząc na zazdrośników co nie mieli z kim się wymieniać na karteczki i nie uzbierali żadnej kolekcji czy wymienisz się ze mną na karteczki z Kubusiem Puchatkiem na Króla Lwa ? <a href=b80436102066d109med.png">
-
W tej wersji Eco są plusy można było by się rakietowa i tylko rakietować a uwierzcie mi że takie nooby zawsze są na uni na mojej nawet w depresji by coś pokazać to i topowa flota przesiedzi całą noc by zrakietować moona tylko po to by odegrać się bo inaczej nie ma pojęcia . Dla tego takie uni powinny chyba być budowane pod niektórych graczy bo minęli się ze strategią zamiast floty powinny mieć Eco i sprzedawać deks po minimalu . A tak na serio to OGame jest grą strategiczną nie managerem wydobyc…