Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 561-580 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• UniFusion

FILU - - DiD Nekkar

Starrk grasz ładnych lat i wiesz co by sie stało zostawiając jedno x1 . Po jakimś czasie gracze by płakali że sytem GF ich olał nie robi UF nie interesuje się nimi nikt , zostali SAMI !!! graczy ubywa bo znajdują konta na innych uniach tak było po przegranej ankiecie podniesienia eco i gracze z Nekkar szukali innych uni znam kilku co zaczęło grać regularnie na u68 a nie odwrotnie. Nie lubię Bigota ale tu w tym temacie ma rację pograjcie na większym eco to tylko eco ? flotowcy tego nie odczują a …

• unie biorące udział w fuzji jako unie przenoszące się będą mieli likwidacje idlaków ? a czy w unich docelowych można? zrobić że idlaki po wyżej jakiegoś progu nieaktywności nie zalogują sie do czasu UF będą automatycznie usunięci kilka dni przed UF by nie blokować miejsc ?

• ale ludzie mją problemy Cytat od Bigot: „Ja mam pytanie czy na pewno u 68 musi byc unia docelową, jest tu najwieej kont na urlopie ciap Tobie wszystko jedno a ja mam ksiezyce gdzie wszedzie jest niebiesko ” ale ludzie maja problemy zakup anty i sie przenoś ? a nie będziesz czekał aż ktoś cie wyręczy i ci przeniesie planety za free to ja chce w takim bądź razie 13 darmowych przenosin i kazdy gracz biorący udział w UF zaraz ktoś napisze że w układzie ma idlaka i chce przenosin

• Cytat od Art: „Cytat od Bigot: „A czemu u 68 ma byc x7 (x5 to juz duzo) ” Większość exodusów ma x7, a x7 eco jest obecnie trendem na Universach dla prędkości ekonomii. Stąd została wybrana taka a nie inna prędkość. ” od dawna wiadomo że reszta universów walczyła by podnieść eco i zostało podniesione więc nie ma tu żadnej niespodzianki i można było to przewidzieć że przy łączeniu będzie w gorę a nie w dół zwłaszcza że nowo otwierane uni mają parametry z wysokim eco . no nic czekamy na nowych sąsi…

• Cytat od pit: „nekkar nie bedzie szczesliwy.... ” @pit było do przewidzenia że nekkar kiedyś będzie połaczony ale teraz to ci co głosowali za pozostaniem na x1 i zablokowali całą unie Nekkar na nie rozwijanie sie to teraz po roku gdzie u68 puchła na x5 to Nekkar to porażka teraz zagrają gdzie jesteśmy jak zostali w tyle . dobrze im tak i tym płaczka co tak załatwili Nekkar jest tam kilku flotowców co płakali ze unia ma być x2 bo skasują konta teraz zobaczymy co zrobią . Brawo grupa 5 jest SUPER …

• no i git graty Wilku powrotu do gry a nie tam bawienie się w snajpera .Masz zaległości więc ciśnij i nie narzekaj na brak czasu tylko

• @ZAiMeR rozumiem dobrze że gry nie obrócisz o 360 stopni i nie wejdzie w FPS - a ale mamy co mamy i cieszy każdy upgrade bo każdy cichnie ze zdaniami - GF nic nie robi !. Ale pojawiające się posty typu przeżytek i koniec to po co się wysilać i pisać takie rzeczy jak gra na przymus nikogo tu nie trzyma. Dając jakieś niepoważne porównania z telegrafem to szukanie czegoś aby się samemu oszukiwać są przykłady na wszystko więc pisanie o telegrafia to żenada bo co powiesz i tamten co się dusi że jeszc…

• Koleś ogarnij się i pomyśl przez chwilę hejtujesz grę w którą grasz ? Łazisz i pierniczyć jaka ta gra jest słaba i należy do lamusa to po co grasz i udzielasz się ? Kup sobie tego smartfona i graj w inną i skończ biadolić inni tą grę lubią i będą grać chociaż to przeglądarkowe gra . Pomyśl przez chwilę jak masz czym tam i dojdź do wniosku że gra jest i będzie przeglądarkowa na taką się zgodziliśmy zakładając konto i zgodnie z zasadą szanujmy co mamy i próbujmy w miarę możliwości rozwijać grę prz…

• @DUDEUSZ przestań grać bo widzę że tą gra cię przerasta no i to że kompletnie nie wiesz o czym piszesz twój świat zatrzymał się na smartfonie z dzwonkami mono no i trzeba być do tyłu z postępem jak dalej pragniesz grać w OGame na smartfonie bo to przyszłość . No nic lecę sprzedać tablety lub wymienię je na smartfony bo tylko tam można popykac w ogeja. Wiesz nie dyskutuje bo poniższych się

• 17. A kto się nie dostosuje do powyższych punktów zostanie wystrzelony kapsułą do czarnej dziury .

• zapomniałem że @DUDEUSZ że streama czy kanały YT oraz inne reklamy w internecie nie sa wyświetlane na smartfonach No tak znalazł się mądry który nie doczytał w googlach mechanizmu i napisał ze smartfon rządzi ale mając tego twojego smartfona to juz sama "mieć go" to jest już coś co podniosło statystyki Ogame ty chyba nie wiesz że smartfony są już od kilku dobrych lat w codzienności i czyżby podniosło to o kilka kk userów chyba nie wiesz co piszesz smartfon to tylko narzędzie a co w nim oglądasz …

• @Starrk widzisz i takie myślenie chyba przewodniczy niektórym w gf a później ci sami piszą w takim temacie jak "umieranie ogame" że nikt nic nie robi wylewając swoje zarzuty że co by nie zrobili to wszystko margines pomysłów jakich tutaj kilku eserów chce zarzucić . Reszta tych co w takich tematach potrafi napisać tylko krytykę każdego pomysłu powinni i tu masz rację zająć się pasjansem jak uważają że jest tam więcej emocji do oglądania a paradoksalnie robią szum i wzniecają emocję swoim podejśc…

• @Starrk jesli to co piszesz ? Cytat od Starrk: „Gry przeglądarkowe to przeszłość i jakąkolwiek inwestycja w tę branżę to strata pieniędzy ” to zadam ci jedno ale to jedno bardzo ważna pytaie na które sobie też odpowiedz pesymistycznie - To co ty tu robisz ??? jak to przeszłość !!! śmieszy mnie takie hejtowanie czyichś postów lub tematów specjalnie założonych do dyskusji z graczami co chcą coś powiedzieć lub rozwinąć temat a zawsze znajdzie się taki co nic nie potrafi nic nie osiągnął a ma i myśl…

• dobra dam i ja coś od siebie na czym się znam a czego tu nie ma i nie rozumiem jak w erze kultu marketingu internetowego tak dosyć dużej firmy jak GF nikt nie wpadł na pomysł że potrzeba im dużej struktury marketingu internetowego. Czy nie można zatrudnić albo już zatrudnionych ludzi przez GF pogonić z marketingiem . Nie zakładam się że większość była by za tym i chyba kuma o co mi chodzi a do tej pory GF nie zakumało tego . Najtańsza i najszybsza forma marketingu to kontakt naszych community ma…

• <a href=d1757830c01df550med.png">

• za sojusznika który w końcu ogarnął jak się bronić NoSkill [KOMORNIC] vs. goyo [MISIE] ~ 1850.5% Dnia 22-09-2018 21:14:04 następujące floty spotkały się w walce: Agresor NoSkill [KOMORNIC] ________________________________________________ Mały transporter 25.000 Pancernik 6.666 _________________________________________ Obrońca goyo [MISIE] ________________________________________________ Duży transporter 15.613 Recykler 55.628 Bombowiec 3.120 Niszczyciel 7.415 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 35.157 W…

• Cytat od ciap: „FILU Nie zawsze idzie wszystko przewidzieć od tak. Jakby w grudniu zeszłego roku podali że pod koniec następnego roku zrobią łączenie i by coś nie wyszło... Oj wole nie myśleć co by się tutaj działo. ” Daga ale nie zaprzeczysz że lepiej by sie grało gdybyśmy mieli jakiś plan roczny i i jakąś koncepcję że coś sie badzie działo i najważniejsze i co się działo . A tak to teraz to jest takie trzymanie w kciuki że może gf coś wyjdzie i coś w tym roku wrzucą byśmy uznali że coś jednak …

• nie było by zdziwka gdybyśmy oczekiwali od GF by na początku każdego roku GF przedstawił plan roczny czyli: 1.styczeń 2. luty ( upgrade czegoś tam ) 3.marzec (plan A) 4.kwiecień (upgrade czegoś tam) 5.maj 6.czerwiec ( upgrade czegoś tam) 7,lipiec (lobby) 8.sierpień (konserwacje) 9. wrzesień (unifusion) 10.październik 11.listopad 12 grudzień (planowanie następnego roku) a im wychodzi to tak bez planu każdy coś tam robi jak coś przypadkiem wymyśli bo gdybał cały rok to dawaj do gry a w praniu się …

• Magazyn

FILU - - Zadawanie pytań

@Chris Matters ja myślałem ze ten poradnik masz już za sobą jakieś kilka ładnych lat

• Może w GF brakuje polskiego programisty który by stwierdził "po naszemu " - co się nie da jak się da !!! - ja nie potrafię to patrzcie i uczcie się