Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 521-540 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
UniFusion
FILU - - DiD Nekkar
Postteraz wszyscy z Deimosa ,Merkury i Ganimed by nie spaść mocno w statach wybiorą Nekkar i przeludnienie będzie na nekkar a u68 zostanie bez chętnych bo nawet ci co nie chcą x1 pójdą na nekkar bo pojawiła sie szansa ankiety i przegłosują za x5 lub wyżej ale zawsze to słabsze uni . Brawo na u68 wbijcie idlaków którzy nie zgłoszą docelowego Nekkar Cytat od Art: „Pytanie tylko, czy taka konfiguracja się utrzyma po połączeniu, jeśli gracze będą chcieli ankietę.... ” to po co robić docelowy nekkar x1 j…
-
UniFusion
FILU - - DiD Nekkar
Postto w takim razie gracze z Nekkar i u68 będą mogli migrować między uniami ? bo pamiętajmy że byli na obu uniach zwolennicy x1 i x5 też warto było by to pogodzić wtedy każdy by wybrał własną drogę już ostatecznie
-
Cytat od Rafik1986: „czy wy naprawde musicie tyle plakac i lamentowac? nie pasuje kasujcie konta i won grac w sapera ” szybkie pytanie odróżniasz płacz od środków zapobiegawczych ? mam nadzieje że tak i nie wziąłeś się z przypadku bo zbrakło środków zapobiegawczych a teraz możesz w spokoju skasować konto i iść grać sapera bogatszy o tą wiedzę
-
Cytat od ciap: „Po prostu nie wiem w jakim celu blokada ataków? Konta z uni przenoszonych dostaną urlop którego nie mogą ściągnąć. Z urlopem nie da się nikogo zaatakować. Na uni docelowym gracz przychodzi z urlopem - więc nikt go nie zaatakuje. ” ale jakby wystąpił błąd z tymi urlopami albo ponowna możliwość tu przypomnę co już miało miejsce że były dokonywane ataki na uniach exodus to jak stawiasz konto za płynność bezproblemową fuzji widzisz tu niczego nie przewidzisz pomyśl że kiedyś ktoś móg…
-
@ciap nie będziemy tu polonizować po prostu jedno pytanie i najważniejsze były i są błędy i zawsze towarzyszą wymieniam ci błędy a ty je maskujesz to były te błędy czy nie ?Więc się pytam ? czemu nie chuchać na zimne i nie zablokować ataków czy to duży problem ? Jeśli jesteś pewna łatwości fuzji i bez żadnych problemów się odbędzie bo o tym wiesz to postaw swoje konto na szali jak wkradnie się błąd albo jakiś user udowodni laga to oddajesz mi konto układ stoi ?
-
Cytat od ciap: „Takie przenoszenie to uzupełnienie tabel o dane z innej bazy?ń. ” Daga po prostu napisałem by chuchać na zimne a nie później borykać się z dużymi emocjami niezadowolonych graczy . Nie będą rozpisywał się ale do tej twojej "tabelki z danymi " co niby tak łatwo przenieść dane jest potrzebny owy skrypt czyli setki motogodzin programistów i przepuszczam że jakieś developerki i bawienie się w kodach źródłowych i wierszach by tą twoją "tabelkę" ruszyć bo sama się nie wklepie. Tu potrze…
-
Takie " mocne" pytanie ze strony z której się trochę znam. Wyciągając wnioski z historii "upgrejdów" naszych mistrzuniów htlm i js z GF .Nasuwa mi się owe pytanie mianowicie ? Nadchodzące UF jest oparte na nowym skrypcie czy ten skrypt jest w pełni przetestowany ? Czy my będziemy go teraz testować ? Większość "wynalazków " to my już testujemy w praniu i usuwamy błędy. Więc z mojej opinii nie zaszkodziło by gdybyśmy w pierwszy dzień przenosin zablokowali " misje atak" by nie było że : - komuś nie…
-
@john malkowitz007 i o to chodzi właśnie od początku by nie hejtować graczy i nie ubliżać im za styl lub "bo taki jestem" lub za jakieś potknięcia w grze , przecież nikt tu nie jest skillowcem co jak niektórzy [ciach] Moderator kruszynka:Usunięto offtop
-
Daga trzeba wziąść pod uwagę że gracze nominowani za coś najgorszego ? To od lat był z tym problem oi wzbudzał kontrowersje i emocje bo ktoś się poczuł zniesławiany, wyśmiewany lub później miał problemy w dalszej grze więc kończył tak też z takiego powodu usunięty został pręgierz. Każdy konkurs jest nie przymusowy nikogo nie można zmusić !!! W poprzednim temacie "najlepszy gracz u68 " jest dwoje graczy co podziękowali za nominację ale nie wyraziło chęci do udziału więc szacun im za to i trzeba t…
-
Janek za dużo kategorii i pamiętajmy że konkursy oraz głosowania mają wymusić na nas pozytywne emocje i prawdziwe. Połowa tych kategorii to zwykły hejt na nielubianych graczach czy sojuszach i tu będzie syf bo nikt nie podejdzie do nich serio tylko będzie zwykła zemsta bo się kogoś nielubi lub danego sojuszu. Kategorie powinny zostać te w którym wyłonimy najlepszych i będzie unia 68 z nich dumna z reszty powstanie osobisty hejt. Z resztą to wygląda jak podsumowanie czyli; - najwięcej zdobytych %…
-
@MaD_U27 dobrze zauważył przydział "osiągnięć" bo jak to ma być zwycięzca wyłoniony z historii u68 nie z okresu od ostatniej fuzji to nie ma co gdybać jak Mili jest tu bezkonkurencyjny . Każdy ma kogoś kogo zna i wie że w jego oczach jest najlepszy ale jeśli te osiągnięcia miał na innych uniach sprzed fuzji to innym ciężko jest zrozumieć umiejętności i czas poświęcony tego gracza.Trochę źle sprecyzowany konkurs. Dobra zamknę ten konkurs powiedzmy że niech zostanie pierwszy post w tym dziale że n…
-
W konkursie niby prostym w którym mieliśmy wyłonić kto zostanie "Najlepszym graczem uni" a zmieniliśmy to w "kto ma nie zostać najlepszym graczem uni " Tak to już jest z natury człowieka że nawet gdy w zaciszu umysłu ma faworyta ale głośno tego nie powie bo przeważają wyższe idea takie jak bo: - nie lubię - zazdroszczę mu - jest z innego sojuszu ( wrogiego) - tak wypada bo (po co na forum zrobić sobie nagle wrogów za własne przemyślenia ) - tak wygodnie by inni sojusznicy zlinczują za poglądy Al…
-
No nie wierzę ja powoli dagaduje się z graczami i sojuszami że kończę ze spamem i niech kultura zapanuje na forum u68 oraz proszę by nie wywoływać mnie do hejtów i zaprzestania się klucić bo tylko trolujemy a tu pojawiają się nowi następcy .Be nie ładnie Panowie każdy ma rację i każdy w każdym innym będzie widział skilla lub idola jedni uważają za skill %% , ilość ST , inni że skillem może być gra ufs-em lub złomowanie bfs-ów.Są też tacy co powiedzą że skill to piękna akcja lub skillem nazwią mą…
-
[ciach] Po przeczytaniu tych wszystkich wiadomości to z fajnego konkursu robi się syf podzielił on graczy jeszcze bardziej podzielonych bo niektórzy egitują swojego sojusznika . Więc ja bym zaproponował by na u68 konkurs wygrała osoba wynikająca z podsumowania procentów ze starć wtedy będzie niekwestionowany zawodnik bo nie powinno nikogo eliminować styl gry ( granie ufs-em) tylko %%% i lub ilość ST. A tu tytuł powinien rozstrzygnąć się pomiędzy Kromak ,Wilku, YM . Reszta nagrody pocieszenia Was…
-
[ciach] Ja bym zagłosował na kogoś kto jest graczem nie do zezłomowania , który zbudował taki opór że jest nie do pokonania nawet w 5 osobowym ACS i nie chodzi mi o floty bo zaraz top10 flot czyli ja ,wilku,selena,Ym,Aro czy inni dostaną hejty od takich [ciach] że to floty z pushów itp. Każdy z nas jakoś zbudował i gra więc nie bawcie sie w team jak ktoś złamie zasady gry na pewno będzie na banie a tym czasem jakoś nikt nie jest wiec po co te herezje .Koś jak ma problem pisać tickety nie tu się …
-
UniFusion
FILU - - DiD Nekkar
PostCytat od Uziel: „Przepraszać za kogoś,to nie jest normalna postawa @FILU ” jeśli chodzi o współgrających na uni którzy trollują i produkują spam na potęgę nic nie wnosząc w temat tak jak @Uziel to tak słowo "przepraszam " ma silne znaczenie bo nigdy nie zrozumie pajaców piszących w temacie o innych zwłaszcza że to posty hejtujące/zaczepne kogoś a później pobeczy się i leci do moda ot to Uziel taki nasz dwulicowy mądrala. No i jeszcze żeby to miało sens podpory utrzymania offtopu w temacie musi m…