Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 481-500 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Super by było jak byśmy jeszcze raz podeszli do konkursu rzetelnie odsuwając na bok wrogość i niesmak do graczy przez zazdrość i propagandę domysłów . Kandydatury nie które są dziwne wyrwane z kontekstów w zdaniach . Nie patrzmy czy to kandydat z wrogiego sojuszu i nie lubiany to nie zagłosuje na niego bo tak wypada albo tak jest łatwiej wizerunkowo a w duchu umysłu się myśli inaczej . To konkurs za osiągnięcia a nie lubię / nie lubię . -Z dziedziny osiągnięć to Ciap, Zefir , ARO ( nie ważne jak…
-
Cytat od Art: „@FILU a może była to zwykła pomyłka i dzięki czujności @ciap udało się uniknąć nieporozumienia? Teraz biorąc pod uwagę hejt na 13 galaktyk przy Librze, nagle lobbujesz za tym samym na u68? Interesujące ” Art nic nie lobbuje tylko w związku że niedawno zdanie " nie da się 13 galaktyk " zmieniło się w "pewnie że się da ". Chodzi mi że nie ważne jak to będzie bo pisałem że fuzja i tak jest na fazie nowego skryptu ,lobby i nowych pomysłów że nie obejdzie się bez zmian i pomyłek . I tu…
-
Cytat od Art: „ Ps. Mam nowe info. Dzięki @ciap i ponownemu sprawdzeniu zapełnienia galaktyk, te 13 gal było przesadzone. Jeśli obliczenia ciap są prawidłowe, to przy 7 galaktykach Libra była by "zalana pod nakrętkę". Dlatego też zostanie zwiększona ilość galaktyk do 8. ” chwile ,chwilę bo coś tu się zakręciło czyli zmiany z ostatniej chwilę te " od górne" nie są ostateczne ??? I może sforsować je nasze GO .Teraz to troszkę taki gwóźdź do trumny sztabu programistów i matematyków z GF bo wychodzi…
-
Cytat od Art: „zapewne sprawy potoczyły by się podobnie jak w grupie 5 z U68 i Nekkarem. Tylko, że tam była jeszcze alternatywa, ” To po co taka " alternatywa" która wprowadziła tylko zamęt i podział graczy ? Jak można było od początku 13 galaktyk jak widać bez problemu wprowadzić . Czy faktycznie ta alternatywa była robiona dla kilku chętnych graczy z x1 i reszty idlaków z niebieskimi
-
Cytat od Art: „Szanowni Gracze, w dniu dzisiejszym następujące Universa otrzymają zmienioną konfigurację galaktyk: - PL117 Quantum - 10 galaktyk - PL151 Yildun - 7 galaktyk - PL138 Libra - 13 galaktyk ” Chyba nie było już możliwości jakich kolwiek zmian dla fuzji . A u68 to jedyne unia gdzie nie dało się 13 galaktyk wrzucić Nic jesteśmy chyba najlepiej informowaną społecznością w trybie " już nic nie da się zmienić "
-
Ktoś pytał się mnie gdzie są niszczarki ? a tutaj sobie kruszą sąsiada wierzącego w zasieki . No nawet niszczarkami nie wleci się bez poobijania ale jak jest pokrycie i 0,5 spalania więc można częściej zawodzić wierzących w bunkry . Po prostu każdy ma swój styl bo jaki był by sens grania na uni jak by wszyscy okazali się kopią innych i grali ten sam styl, ten sam cel, ten sam czas poświecenia dla gry, tą samą flotę mieli. Pozdro dla wszystkich z u68 i jak tam przygotowania do "gości" wszyscy zwa…
-
Prosimy o ankietę eko
FILU - - DiD Nekkar
PostCytat od SolitaryWolf: „u68 bedzie gralo na eko x7 ” już mamy eco x7 Cytat od smoki: „Witajcie, aby przygotować uniwersa do przenosin kont, w dniu (...) 17.10 około godziny 11:30, zmienione zostaną następujące parametry: Uniwersum 68: ekonomia x7, 40% złomu 50% zużycia deuteru ”
-
Chociaż strata w ataku najbardziej boli bo nie ma odbudowy przez sojusz i skorzystania z doku to pamięta nie ty pierwszy i ostatni złapałeś się na podstawkę każdego to może spotkać. Teraz skanuj, lataj , złomuj, farm i szybciutko wracaj do stanu z przed strat 3mam kciuki że uda ci się jeszcze przed fuzją byś gości przywitał już krążkami. Dziwnie i nie często piszę się na odwrót atakierowi SzO a obrońcy graty. Marcin z Katowic oj zapuka do ciebie Mallory jeszcze o zwrot więc życzę pilnowania się
-
Cytat od Starrk: „Czy ktoś się serio spodziewał, że chociaż jedna rzecz będzie działała poprawnie? ” Aja powiem tak Coraz bliżej konta Ciap, coraz bliżej konta Ciap .... @ciap mówiłas że nie będzie błędów w tej fuzji ja natomiast twierdziłem że nowy skrypt i lobby to wersja testowana po raz pierwszy i mogą być bugi ,lagi i niedopracowania Więc Daga możemy się jeszcze dogadać jak jesteś słowna i honorowa zrzeknę się konta na rzecz transportu twoich 600 k DT wypełnione po brzegi A tu jeszcze fuzja…
-
Do graczy PN z takim szacunkiem jak będziemy do siebie podchodzić na forum lub w ST jak te powyższe posty to grać będzie się nam lepiej i podwyższa nasze morale oraz kulture . Jestem dumny juz kiedyś pisałem wam że wolę takie wpisy niż hejt . Podtrzymuje to co obiecałem sobie że nie zaczepie was na forum a wy mnie było świetnie aż do wczorajszej zaczepki poziomki ale udajmy że jej nie było bo coś tam napisałeś poziom że drinkowaleś sobie więc i ja tu zwrócę się do ciebie że niepotrzebnie też wyb…
-
A jakoś tak Rudi podsyła codziennie jakieś rw z debunkracji pisząc że kocha teraz 0,5 spalania .Wcześniej miałem chęć na ten bunkier ale dopiero teraz przy połowie spalania i podniesionym pz jest satysfakcja i to bez dołączenia armady niszczarek . giphy.webp Dnia 18-10-2018 19:58:37 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Niszczyciel 50.000 Lekki myśliwiec 8.000.000 _________________________________________ Obrońca konrad 3 __…
-
Zaczynają być wieszane psy na was więc czemu nie obronicie się tym że Art napisz jeszcze raz do GF by zatrzymali proces i jeszcze raz zasiąść do stołu rozmów . Jak GF odpisze że nie ma takiej opcji wklej to poniemiecki tutaj a wtedy każdy się odczepi od was a będzie miał niesmak tylko do niemieckiej organizacji. Rozumiem nie da się zatrzymać procesu produkcji nowych Mercedesów bo pochłonęła miliardy jurków ale fuzja ?
-
Gdy przeczyta się wszystkie posty to może 1 lub 2 graczy znalazło by się co chcą definitywnie x1 reszta widzi już plusy podkręcenia eco nawet przejście na x7 już wzięli na klatę. Więc czy tych "2 graczy " zabiegających o x1 miało przewagę liczebną ? Chciałbym tylko jeszcze usłyszeć że nasz team robi jeszcze wszystko co może ( jak by powiedział to lekarz w szpitalu ) by uratować i może znaleźć jeszcze jedno rozwiązanie lub przekonać GF niech spróbują już teraz by u nas wprowadzić więcej galaktyk …
-
UniFusion
FILU - - DiD Nekkar
PostCytat od ciap: „ I tak za późno już na zmiany. ” Historia nie dawno pokazała że coś w ten deseń ( za późno na zmiany ) 2 tygodnie później ( w ostatniej chwili zmieniliśmy ) Cytat od asesor*SaTaN*M.A.: „ Daje cytaty jednostek dlatego wlasnie ze za duzo jest ich aby wszystkie przytaczac. Po prostu lubie osobowosci tzw. choragiewek. Raz tak pisza. za pare dni inaczej. ” To akurat nie moja wina że ludzie zmienni są po prostu może chcą iść z postępem