Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 461-480 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
FILU [MISIE] vs. Kaspi [PZT] ~ 937.18% Dnia 27-10-2018 21:45:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca Kaspi [PZT] ________________________________________________ Mały transporter 7.000 Lekki myśliwiec 6.962 Krążownik 3.000 Recykler 1.500 Sonda szpiegowska 20 Satelita słoneczny 1.713 Pancernik 1.000 Wyrzutnia rakiet 75.248 Lekkie działo laserowe 25.467 Działo…
-
Chyba domyślam się o których to chodzi w tym wpisie powyżej sorry że wcześniej zjechaliśmy wam puszówkę . Tak w żartach następnym razem piszcie wprost że nie uplinowana była jak masz jakieś zażalenia z tego tytułu strat ( to do wpisu powyżej ) to następnym razem dorzucę z 20 PLN i polecę z wami. Tak serio graty Bigot kogo byś tam nie ubił zysk masz mega więc wal w stocznie i rośnij we flotę
-
Nic nie zrobicie by docelowa dostała realokacje chociaż by sensownie argumentować że niby, ok exodus dostaje realokacje bo im poprzestawiają koordy ma to sens jak to że docelowo nie bo zostają na swoich pozycjach . Ale zakładając że każdy teraz z kont exodus od razu się przenosi poskanuje sąsiadów zobaczy niebezpieczną okolice i daje drapaka gdzieś daleko lub budują ule ( układy zamknięte ) z zapychaczy które też dostały realokacje . I teraz nasuwa się pytanie jak mają ich " ścigać " ci z uni do…
-
Cytat od -hamer-: „Padła największa flota PNu ,szkoda bo przewrócił się jeden filar ale fundamenty i reszta się trzyma wystarczy go tylko naprawić . ” Bez żartów i zamiatania porażek pod stół a wprost powiedzmy o skillu to chyba drugi filar padł w PN i znów ten MILI . board.pl.ogame.gameforge.com/i…ighlight=Mili#post8320516
-
Calipso im mniej ktoś wie o akcji i kto prowadził i ilu prowadziło obserwację i jak ? To się nazywa przewaga w następnym ST nikt nie wyłoży szczegółów by następni się już mieli przygotować a będą następni. Co do skanów a ile skanów idzie z kont PN lub ATM gdzie konta to Eco co mają przylecieć kopalniami skanuje się podrzuca się skany gdzie trzeba -> notesik ->i rutyna gubi gracza . Nie drąż tematu gdzie rąbek tajemnicy i zaskoczenia musi być . To jest ST na miano STARĆ TYTANÓW z potężnym skillem…
-
@ciap była mowa o zakładzie jest to na forum w zaparte szłas jak pisałem że skrypt testowy i mogą być błędy co nadmieniłem żeby w razie "w" zablokować ataki . Ty stwierdziłam że jest tak dopracowany że nie będzie błędów reczylas ręką a ja napisałem że w razie błędów oddajesz mi konto twierdząc że obejdzie się bez błędów więc to było potwierdzenie niechce mi się szukać postów . Nic z umowy trzeba się wywiązać i być honorowym w swoich zapewnieniach jak i w konsekwencjach . Napiszę wam kiedy Daga s…
-
Cytat od Truck driver: „Cytat od ciap: „Cytat od Avinashi: „@ciap a mówiłaś, że wszystko będzie w porządku, skoro robią fuzję na wszystkich serwerach ” Cóż, czuje się niemile zaskoczona Ale pozytyw wszędzie jest błąd to może szybciej naprawią. ” @FILU chyba wygrales zaklad ” @ciap powiedziała że jest honorowa i żeby na forum napisać że z zobowiązań się wywiązuje bo Uniejów słowo jest bardziej wartościowe od konta więc może konto sobie zostawić a chyba od tygodnia robi zwyżki by zapełnić te 600 k…
-
To się nazywa wejście z przytupem w pierwszy dzień fuzji . No i mamy powrót króla i najlepszego gracza uni !!! Teraz każdy otworzy oczy kto rozdaje karty na uni .Zysk mega i mam nadzieję że Krzychu to jest ten twój zryw do powrotu. Miało być czyszczenie powolne PN a tu od góry zaczęliście . Przez długi czas ten ACS będzie w historii ogeja i uni jako najpiękniejszą akcja powalający %%%. Skończy się okres pisania że PN ma top1 flotę pomijając jak to nazwali niektórzy ( aro się nie liczy bo flota z…
-
[ciach] No nic konkurs się nie zakończył więc jest korekta do poprawy i można MILI postawić na pierestale że Król !!! Jest tylko jeden . No szkoda ym bo był moim faworytem ale jak to mój przyjaciel blisko oddany mojemu sercu poziomka napisał względem Wilka " no ale YM eliminuje z konkursu na Najlepszego Gracza Uni to ,to że został poskładany " Gra się jak w kalejdoskopie raz na wozie raz pod wozem MILI jest the beast !!! Moderator kruszynka:Usunięto offtop