Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 441-460 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od FILU: „Cytat od ciap: „Cytat od FILU: „to jak stawiasz konto za płynność bezproblemową fuzji ” I do tego jeszcze pizze czy frytki? ” układ stoikażdy widzi zakład żeby później nie było no mam nadzieje że nie będę niebawem grał na koncie top1 eco ” przed tym postem pisałem że mogą być i wystąpić błędy bo to skrypt testowy szłaś w zaparte że nic się nie wydarzy wszystko pod kontrolą nawet niektórzy gracze pisali ci uważaj nie bądź pewna

• Cytat od Truck driver: „Cytat od ciap: „Po 2. Nie pisałam że nie będzie błędów a napisałam że GF musi być pewne swojego łączenia jeżeli we wszystkich krajach robi je jednocześnie, na ogromną skale. Poprzednio robili rozjechane w czasie, jednego dnia PL, innego DE. Proszę nie przekręcać moich słów!!! ” Musialbym dokladnie przejrzec poprzednie strony i pewnie bym Ci odowodnil co pisalas ale pisanie z Toba to jak walka z wiatrakami Twoj przegrany "zaklad" z @FILU mowi sam za siebie ” Napisze wam wk…

• Ale faktycznie mogli by raz od procedury odejść i zrobić raz wyjątek by docelowo mogli by przenieść się teraz na skrajne bo trochę nie pokolei poszło wszystko bo najpierw osiadł "osad" zapychając 4-12 a później dostaliśmy przenosiny hmm to wypadało by raz zrobić możliwość przenosin na skrajne bo nawet przeglądając galę 1 czy 2 to nie da rady się już wbić . Sens byłby gdybyśmy dostali przenosiny przed "osadem"

• @ZDOBYWCA1 Lechu ale teraz ważne że idziecie i się zgadzacie na postęp i rozwój więc fajnie mieć znowu was w tej samej dyskusji Lecimy z podniesieniem eco up,up,up,up

• Toż to SZOK PN w reckach . Retsab że ci się tak chce siedzieć nad monitorem więc za to 2 łapki w górę . I podszkol tego drugiego w Komornic z obserwacji bo chyba jedzie jeszcze na czasie zimowym . Tamten lata z PN a retsab zlomuje PN .Retsab może się dogadamy i jak tamta pro elo flota od was znów się dogada z nimi daj znaka może coś w ASC pyknie . Ps: powiem ci że oczy czytających tą czcionkę padają chyba zamierzone to jest Ps2: 3 mam w kciuki za PN że w końcu zacznie się mścić bo skubią was a j…

• ale po co kombinować z "przechowalniemi" GF przeprowadza Fuzje na bank z kopią zapasowa (pisałem metodą kopiuj /duplikuj ) nie wierze że bez kopi zapasowej robią taką rzecz która przy nie wypale czy przykładowo zaginięciu konta czy floty nie jest w stanie oddać . konta (I) powinny być kasowane i to wcześniej powiedzmy rok a przy fuzji 30 dni na exodusie po fuzji i kasacja exodusu . Ktoś się chce zalogować po roku nie ma konta pisze ticketa podaje email gdzie konto było zakładane i myk jest konto…

• Dzieciaku a co mają te Nicky ze mną wspólnego na nekkar ? Gram na nekkar i nie parodiuj tu na wstępie po kilku dniach jak byś miał zatrząść nekkarem raz cię juz poskładali na nekkar więc bez kozakowania . Ogarnij najpierw kto tu gra a dopiero pisz czy ktoś tu nie gra .

• Zanim przykozaczysz jeszcze raz to więc że udzielają się ci co grają na nekkar i gdzieś np mam ja że ty się wybeczysz że ktoś coś gdzieś tu i tam taka polityka idź pić lepiej i ogarniaj sąsiadów bo przyszedłeś a nawet nie wiesz kto pisze i czy gra na uni na którym wylądowałeś . Przyjdzie taki z Daimosa i wylewa swoje wywody .Dziękuję dowidzenia

• Selekcja lub kasacja niebieskich i idlaków zaraz po fuzji to był by największy absurd i ftopa samej fuzji bo jaki był by sens robienia fuzji z nimi kilka dni wcześniej jak za to można było by połączyć więcej exodusów . Przy fuzji GF powinno zostawić sobie furtkę na idlaków że niby anty jest ale jeśli chodzi o fuzje niestety jedynym przejściem na docelowe jest zalogowanie się jak nie to jeszcze miesiąc dał bym im pobyć na exodusie i kasacja exodusu i kont niezalogowanych 30 dni po ukończeniu fuzj…

• I pz podniesione do 40% A nie tak dawno żądaliście i przegłosowaliście pozostanie x1 nawet jak było trabione że to będzie porażka i tyłek Art- owi zawracaliście że połowa zrezygnuje z gry jak wejdą zmiany a teraz co to olśnienie .Poczytajcie jak hejtowaliście mnie i innych jak tłumaczyłem wam z nimi że podniesienie eco to przyszłość i wpłynie na fuzje ajj

• Pazik [MISIE] vs. fumik ~ 2838.83%

FILU - - Starcia U68

Oszty nasz górniku machający łopatami jak nunczakiem i obyś wrzucił w stocznie zysk nie w 15 planetę .gratki

• Cytat od ancymon: „Wara Wam mówię wszystkim od mojego sitka!!! Bo zdziele grabkami ” Ancyśka nie wyobrażam sobie ciebie widząc twój profil ( gdzieś tam ) byś była do tego zdolna jak tak to współczuję Rozrabiace @kuleczka102 ona jest taka czy taka

• Najpierw to przekonajcie @Art by nie dotrzymał słowa danemu wam że zostanie x1 z pół roku po tym jak tam ktoś wypłakał pozostanie na x1 . Macie tyle pomysłów teraz co do prędkości eco oraz tyle samo zaprzeczeń . Od x5 aż do x9 poprzez x7 .Może x9 to drastyczna zmiana dla rozbudowy planet jak magazyny, obrona, dobudowa dt , częstsze zwozki ale to obecnie najszybsze dogonienie . Może dajmy sobie x5 na początek by ogarnąć podwyższenie Eco jak to u68 zaczynało a z czasem poprośmy o x9 z rok przed fu…

• Cytat od ciap: „Podejrzewam że algorytm nie ma takiego czegoś jak przenoszenie jakiś kont na koniec. Wybiera najbliższe i tyle. ” Daga bo mnie załamujesz teraz i nie dostaniesz wpisu w indeks z programowania algorytm to wiersze poleceń gdzie w pierwszej fazie fuzji było dane kopiuj/dubluj w podobne koordynaty +- np:20 układów. Drugi etap fuzji jest już odrębny gdzie wbijanie jest "osadu" tam gdzie zostało coś wolnego gdzie gracze pozostawiali wolne miejsce po przenosinach planet by nie więcej si…

• u aż 91 nowych graczy Cytat od Czlowiek_Kciuk: „Cytat od Antares: „ja to zgłosiłem i czekam na odpowiedź. Mają jakiś błąd ale dlaczego ja mam ponosić konsekwencje? to ja byłem już na Q jako stary gracz a więc zmiana powinna dotyczyć świeżo przenoszonego. Mam nadzieję, że wszystkie niedociągnięcia jakoś opanują. ” Może przy kolejnej fuzji za x lat. Część naprawia, a resztę popsują na nowo. ” to znowu wygram u @ciap 600k DT z surką bo Daga znowu pójdzie w zaparte że fuzja jest dopracowana i nie mo…

• Cytat od Art: „Cytat od FILU: „@Art wraca wiara że stawiasz się za nami i plusikujesz że uda się coś tam w GF wytargować dla nas jest ok i tak powinno być ” Zawsze stałem za Wami. Tylko Wasza wiara we mnie działa tylko wtedy, gdy jest to Wam na rękę Nie zawsze da się coś ugrać, ale to nie oznacza, że źle wykonuję swoją pracę. Pamiętaj to taka "przyjaźń" na dobre i złe ” Art - " przyjaźń" na dobre i złe ? - może nie tak strasznie ale wiesz że każdy oczekuje empatii i zrozumienia z twojej strony a…

• Można ,można Trzeba tylko rozmów wspólnych i argumentacji graczy a będzie wszystkim dobrze @Art wraca wiara że stawiasz się za nami i plusikujesz że uda się coś tam w GF wytargować dla nas jest ok i tak powinno być

• to o ile tych graczy "aktywnych " powtarzam żujących doszło do Nekkar

• a ja z ciekawości zapytam się ile jest teoretycznie jeszcze wolnych miejsc na u68 a ile jest aktywnych graczy teraz na Nekkar ? i ile trzeba by było dodać galaktyk i czy na pewno trzeba by było jakiekolwiek gale dodać by Nekkar się zmieścił ?

• No tyle ich jest wszędzie że dziwię się że się pomieścili wszyscy i nie zrobili jednak dodatkowych gal lub więcej docelowych uni bo nawet na skrajnych pozycjach już nie da się wbić