Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 421-440 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Puck: „Cytat od Interceptor: „Przeboleje wszystko ale nie wydłużenie badania z 5 do 39 tygodni na Nekkar. ” To czemu nie wybrałeś U68 z x7? :p ” dobre grał na x7 miał do wyboru x7 i x1 poszedł na x1 a teraz zaskoczony chciałeś pozostać przy badaniach 5 tygodni trzeba było iść na u68 jak ci Puck napisał nie chować się na słabszym uni teraz czegoś żądać .Prawo do żądań mają prawowici Nekkarczycy bo oni nie mieli wyboru a wy !!! mieliście wybór a mimo to ze świadomością wybraliście x1 a te…

• Cytat od Art: „Rozwiązaniem problemów z nieaktywnymi jest funkcja znana z projektu Ikariam, którą poprosiłem aby przeanalizować i przenieść na teren OGame. Na Ikariamie, konto nieaktywne jest 'pakowane' i znika z mapy. Gdy nieaktywny gracz wróciłby po czasie, konto jest rozpakowywane na możliwie podobne koordynaty i może grać dalej. Oszczędziłoby to miejsca ale też zmniejszyłoby dostęp do nieaktywnych farm. Zobaczymy czy ten pomysł ma szansę na implementację u nas. Jeśli chodzi o konta idlerów n…

• encpence niebawem się rozkręcę GRATY no i do przodu

• Nasze małe RW: solo 500%, ACS 800%

FILU - - DiD U68

FILU [MISIE] vs. walker122 ~ 1635.57% Dnia 06-11-2018 20:55:37 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Niszczyciel 70.000 _________________________________________ Obrońca walker122 ________________________________________________ Mały transporter 800 Duży transporter 700 Lekki myśliwiec 310 Ciężki myśliwiec 261 Krążownik 100 Okręt wojenny 315 Recykler 50 Sonda szpiegowska 1.913 Bombowiec 50 Satelita słoneczny 150 Gwiazda Śmie…

FILU - - DiD U68

FILU [MISIE] vs. titekmp [Panda] ~ 1019.58% Dnia 04-11-2018 18:21:39 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Niszczyciel 120.000 _________________________________________ Obrońca titekmp [Panda] ________________________________________________ Duży transporter 11.400 Lekki myśliwiec 80 Ciężki myśliwiec 80 Krążownik 80 Okręt wojenny 80 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1.500 Sonda szpiegowska 33.000 Bombowiec 81 Satelita słoneczn…

• no tak tłoczno jest że nie wiem jak i kiedy będzie możliwość zużycia tych 2 przenosin , jak sie gdzieś pojawi "porzucona planeta" to w nocy będzie klikała cała unia by zająć tego rodzynka bo to będzie znalezienie igły w stogu siana teraz wolna pozycje od 4-12

FILU - - DiD U68

FILU [MISIE] vs. Bombardier [KJX] ~ 859.28% Dnia 04-11-2018 16:26:57 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Niszczyciel 120.000 _________________________________________ Obrońca Bombardier [KJX] ________________________________________________ Okręt wojenny 589 Recykler 40 Satelita słoneczny 350 Gwiazda Śmierci 14 Pancernik 44 Wyrzutnia rakiet 133.665 Lekkie działo laserowe 85.387 Ciężkie działo laserowe 1.322 Działo Gaussa 1…

FILU - - DiD U68

FILU [MISIE] vs. grororro ~ 558.29% Dnia 03-11-2018 16:25:15 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Niszczyciel 50.000 _________________________________________ Obrońca grororro ________________________________________________ Mały transporter 292 Duży transporter 8.307 Lekki myśliwiec 191 Ciężki myśliwiec 49 Krążownik 50 Okręt wojenny 28 Recykler 105 Sonda szpiegowska 1.576 Bombowiec 18 Satelita słoneczny 1.000 Niszczyciel 2…

• Poziomka ty zawsze coś palniesz na forum później próbujesz wybrnąć więc jak nie widzisz problemu głosowania po za uni to w czym problem ? O co teraz wszyscy warczycie jest lider i zwycięzca konkursu i graty można złożyć bez żalu . Wszystkim uczestnikom życzę dalszej zabawy, dwóm Vice laureatom podniesienia poprzeczki w następnym konkursie bo są zacni i laureatce Ciap Ps: poziom podrzuć jakiś skan bunkra nie bój się że ktoś cię wyliczy na fali polecę z tobą

• Cytat od priesten: „Boże pomyśl trochę, to naprawde nie jest trudne. Jeden z sojuszy nas poprosił o głosowanie na jednego z kandydatów w innym miejscu - w zamian zaproponowali że zagłosuja i u nas. ” no kurde jaja sobie robicie !!!! to co to za konkurs jak sie go agituje !!! i to jeszcze sie opisuje to na forum ?. to jakie to głosy są ważne takiego gracza z innego soja z innego uni co nie mam pojęcia o osiągnięciach danego gracza na danym uni ? to zwykłe oszustwo i zmuszenie kogoś do głosowania …

• kurde zarobek po 1.5kkk na łebka f4ust i wilku to dziś stocznie działają pełną parą F4ust ty się tu rozkręcaj i i dalszych wojaży a wilku ponownego zrywu

• Piękniusio taka cicha woda z f4usta a tu proszę on zajęty skanowaniem i lataniem . Brawo Ty i do przodu

• No graty Obi tyle co ty dziennie ataków przeprowadzisz to jakiś nolajf z ciebie jest Graty jeszcze raz

• [ciach] druga sprawa yesmen nie miał możliwości wygrać konkurs bo sam wasz szeryf poziomka na wstępie konkursu napisał że możliwe dobre kandydatury są ale niektórych eliminuje z konkursu to że zostały poskładane co za strzał w plecy a jego sojusznicy do tej pory nie mogli rozgryźć tego przesłania i dalej nie ogary A tak na marginesie może trzeba było wybrać mnie jak pisał lordzik ^dyslekcja^ za najlepszego spamera i już ja tam jak pisałem nie chciał bym żadnego tytułu z tego konkursu bo już mam …

• Cytat od ciap: „Cytat od FILU: „ciuch, ciuch, ciuch, ciuch czy wiesz kto wydaje taki dźwięk ” Moje zdenerwowanie w kierunku Twoim? ” jak ja cie lowiu nasza wizytówko uni 68

FILU - - DiD U68

FILU [MISIE] vs. tuturutu [Herosi] ~ 915.24% Dnia 31-10-2018 22:09:33 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Niszczyciel 25.000 _________________________________________ Obrońca tuturutu [Herosi] ________________________________________________ Mały transporter 100 Duży transporter 500 Lekki myśliwiec 380 Ciężki myśliwiec 38 Krążownik 490 Okręt wojenny 261 Recykler 80 Sonda szpiegowska 179 Bombowiec 150 Niszczyciel 55 Gwiazda…

• @ciap no ukłony przed najlepszą z najlepszych pamiętasz co mi pisałaś nie przegrałaś więc hmmm .... ciuch, ciuch, ciuch, ciuch czy wiesz kto wydaje taki dźwięk

• Pazik bo zostaniesz naszym " nołlajfem" a teraz zostaw ten monitor i wyjrzyj przez okno czy jest dzień czy noc . Graty, niech moc ,chęci i podkrążone oczy będą z tobą i do naSTępnego

• Wczoraj Szok Selena polubiła mój post myślę co jest ? Przecież ona sama pisała mi nie piszmy ,nie polubiajmy ,nie dziękujmy sobie . Myślę ! Kurde to chyba za tą motywacje dostałem łapkę i żeby FILU nie było żeś podbudował morale i Selena coś wykręci . No i masz proroku . Graty starcia top1 AcS no i mixu z agresorami. Cracovia ty nie pierwszy i nie ostatni wklepałeś taki " urlop" szybkiej odbudowy no i szybszej odbicia piłeczki przez 3x .No i ciekawe czy znów wykracze coś

FILU - - DiD U68

FILU [MISIE] vs. tuturutu [Herosi] ~ 1122.78% Dnia 31-10-2018 21:40:31 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Niszczyciel 50.000 _________________________________________ Obrońca tuturutu [Herosi] ________________________________________________ Mały transporter 621 Duży transporter 1.400 Lekki myśliwiec 818 Ciężki myśliwiec 101 Krążownik 250 Okręt wojenny 10 Recykler 19 Sonda szpiegowska 906 Bombowiec 100 Niszczyciel 81 Gwia…