Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 361-380 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ale Kromak ja cie rozumiem dla tego w poprzednim SD zaakceptowałem twoja wolę i nie odnosiłem sie do niej na forum by wyśmiewać twój styl gry, ja cie szanuje jako gracza nawet jak jesteś z PN ja dalej uważam że PN ma kilku fajnych graczy. I nie mam nic do tego że ktoś chce dać propozycje by być z kimś tylko wyrzuciło mnie z równowagi to że wspomniane zostało skanowanie drużyny a to już było płytkie . no nic nie skaczmy sobie do gardła bo nie warto i albo uszanujmy zespoły / drużyny i zaufajmy so…
-
Ta, tak było jak kromak pisze, na samym początku SD dostałem pw że nie weźmie udziału w żadnym wspólnym ACS bo coś tam sojusz mu groził i zakazy mu dał no porażka pisał też mi że jako lider żebym napisał do opiekuna by go wymienili bo on chce do PN ja ignora walnąłem bo drużyn nie będą tworzyli tacy jak Kromak tylko po to jest opiekun i na takie reguły się zgodziliśmy wstępując w SD. No i współczuje każdej drużynie która będzie miała Kromaka u siebie to gracz który skanuje swoja drużynę nie jedn…
-
FILU MISIE [MISIE] GG kto będzie chciał 11050800 Flota: Lekkie Myśliwce:10300000 Ciężkie myśliwce:41500 Krążowniki: 100000 Okręty Wojenne:2700 Bombowce:3600 Niszczyciele:302000 Gwiazdy Śmierci:1000 Pancerniki:300000 mogę grać ze wszystkimi prócz graczy z sojuszu PN Cytat od Kromak: „Nie chce grac w drużynie z graczami: Filu, Mili, Obserwator, Wojtekreal, Wilku ”
-
Jaki procent będzie do takiego się dostosujmy i bawmy się każdy zna zasady SD i jakie rw są zaliczane jeśli będzie nie zgodne opiekun odrzuci więc bez paniki. Po prostu tak jak halok napisał kto się obawia można zawsze urlop wrzucić . Każdy będzie robił rw jakie uważa i jakie są zgodne z zasadami projektu SD . Co do umów hmmm jeśli by to wypłynęło z 3x , PN , Angeles, innych nie znam więc nie wypowiem się za nowych ale można by wtedy znaleźć umowę wspólną co do zamieszczania 300 i powyżej . Bo c…
-
Kolec no niestety nie da się wlecieć w zasieki na czyściocha omijając lot gs-ami ale w tej rozgrywce już niestety nie aż tak aktywny będę chociaż będę starał się trochę zrobić rw. dobra po za rozmowa z kumplem z PN . Czy wiadomo jest coś o podniesieniu nagród ? bo przy naszych ekonomach podniesienie budynku to chyba już żarcik jak i badanie przy Zefirze
-
teoretycznie jeśli Rada SD uchyliła by się nad pomysłem zwiększenia % może nie tak dużo bo widziałem jest jeden gracz któremu ciężko było by osiągnąć 300 a gdzie zrobić ich kilka ale może jakieś 120 było by dla niego nie tak straszne i osiągalne a to zawsze już większy procent i mniejsze obawy górników co z ich dt. co do regulaminu hmm widzę że ktoś bierze udział a nie zna zasad i nie m bladego pojęcia oraz ani razu nie przeczyta(ła) podforum zaliczenia rw. Projekt Seek Destoy nie przewiduje zab…
-
Cytat od KKS: „Tragedia to ja sie wypisuje ” 3mam za słowo zawsze to jednego oszusta mniej wspominając 2 rozgrywki SD wstecz gdzie z gsówki nabiłeś sobie 100 rw po 30% teraz będzie ci ciężej nabić 90% to co się ślinisz. Masz przygotowane konta do SD by je wystawić na grube %%% to więc zamilcz !!! i walcz z ustawkami na nagrodę złomiarza Dla mnie obojętne jaki próg może być i 300% jak mi czas pozwoli moje niszczarki ustosunkują się do wyszukiwania celów zgodnych z progiem. Kto ma latać po aktywis…
-
Wisior czemu się osmieszasz jak kilka postów wyżej pisaliście że rozmawiałem z gilbertem i to z nim przygotowałem prowokację a on to szef ATM ? Więc czemu strugacz pawiana ?. Bosze jak wy się kręcicie jak " coś " w przeręblu :). Nawet cię nievwtracalem uczył PN to po co podnosisz głos jak nawet w PN cię olali i nie wytłumaczyli skąd pochodzi prowokacja . Normalnie Janusze
-
Nie którzy pomawiają że ktoś ma przyrosty dziwnego pochodzenia i do nikogo nie dociera że może sojusznicy wspieraja na legalu, ale dla innych będzie to push nie dawno zaobserwowaliśmy Mountain Everest przyrostów i to że odbyło się to w PN to nic się nie stało tego nikt nie zauważy bo przecież na legalu sojusznicy wsparli. Zostawmy temat do obserwacji i wyciągnięcia wniosków gdzie zostało popełnione niedopatrzenie że tak można . Jeśli jest ok nie denerwujemy się z przyrostów innych czyli tak jest…
-
Ciasny Wiesiek [KOMORNIC] & NoSkill [KOMORNIC] vs. feniks [P N] ~ 27558.7%
FILU - - Starcia U68
PostBuhahaha macie jaja to wam trzeba przyznać nie jak pn jajeczka więc graty panowie i wyzłomujcie ich do zera bo coraz bliżej wam byście byli lepsi od PN takie moje zdanie
-
Nie tłumacz się, ty zawsze się tłumaczysz i te emotki. Upada ci morale, łapiesz się że strachu wszystkiego ? Wciągasz graczy których się boisz w swój teatrzyk. Połowa soju ma cię dość mało tego dopingują mnie i podsyłają screeny z tego co piszesz robiąc z ciebie bekę . Połowa twojego sojuszu nie chcę cię bo nawet nie potrafisz zapanować nad swoimi trollami pisali ci nie raz " FILU prosił by go nie wywoływać to po co to robicie " wasz sojusz coraz bardziej narzeka na twoje pakty śmieszne z innymi…
-
Ciasny Wiesiek [KOMORNIC] & NoSkill [KOMORNIC] vs. feniks [P N] ~ 27558.7%
FILU - - Starcia U68
PostNie da się przejść obok takiego pięknego AcS :). Jeszcze nie tak dawno gdy pisałem że gruby gra na dwa fronty tu podlizuje się a gdzie indziej Maxy mu się wyzlomowal PN . Ciekawe kto na szybkiego wpisze się za grubego że niby wywiad donosi że dziuniek ale jak tak to czego mąż Zyguni która to jest funfelą PN i poziomki zlomuje ich będzie każdy ogarnia że na koncie swoim i męża klika zygunia . Meritum można popatrzeć jak pro sojusznicy się złomują bo to pokaż dwulicowości ze strony Komornic a naiw…
-
Cytat od priesten: „to My zaczynamy, niezła komedia ” nie poziom komediantem jesteś ty bo siedzisz na upie wiesz czemu bo boisz się złoma od 2 graczy na tym uni i miałeś plan jak mi go opisałeś to na drugi dzień połowa uni miało bekę . Ty naprawdę tak sie ich boisz że myślałeś że przejdą do PN a ty w końcu będziesz mógł zejść z upa i grać jesteś zwykłym wazeliniarzem tyle w temacie <a href=c333a03a44784209med.png">
-
Cytat od Selene: „deuter mamy gdzie kupować ” więc po co pytasz się mnie i inni twoi poplecznicy jak ja, czemu ja, po co, w jakim celu, kupuje deks i buduje flotę jak robisz to samo i każdy inny który handluje i skupuje deks ? to takie żenujące jak gruby tego nie rozumie i się ciągle pyta - a skąd pkt. i liczy i wylicza a wy my przyklaskujecie i łapki w górę a sama piszesz że kupujesz deks i z tego wnioskuje masz te pkt. które nie zgadzają się z twoim eco i zyskami Dam jeszcze raz by każdy zrozu…
-
Cytat od Selene: „ad1. Nigdzie nie napisałam że Ty to panciorek, daj dowody na to ” czemu się gubisz ? nie potrafisz przegrywać i wyjaśnić tylko mydlisz Cytat od Selene: „osobie która była odpowiedzialna za rakietowanie nas i puszczanie dziwnych ataków - czyli tobie. ” kobito nie pisz już zemną bo to niema sensu jak sama sobie zaprzeczasz [ciach] Meritum zapadliście się w tym bagnie pushkont i przyrostów wspomnę świeże info prosto od was z soja ponoć taki macie zaufany skład w soju że jedna osob…
-
@Selene [ciach] czyżby cię zamiotło?, zaskoczyła cie zmiana FILU podejścia?, Czekam na odpowiedzi ??? 1)- podaj powody i dowody na których oparłaś tezę kłamliwą i oczerniającą mnie że ja to panciorek ? 2)- podaj dowody czemu ja nie mogę mieć znajomych w ATM i czemu ktoś nie mógł by mi napisać za co i w jakim procederze wpadły masowo konta na BAN ? 3)- skąd ty wiesz za co ATM ma bany jak wpadło ich ponad dziesięć !!! a skoro to dziesięć innych graczy to jak z tymi graczami wszystkimi pisałaś by u…
-
Cytat od Selene: „osobie która była odpowiedzialna za rakietowanie nas i puszczanie dziwnych ataków - czyli tobie. ” pytam sie grzecznie skąd masz takie info !!! podaj dowody jeśli nie podasz dowodów że niby panciorek to ja, to przestań wprowadzać herezje i dezinformacje . Każdy wasz przekręt, oszustwo będzie karane a każda chamska zagrywka będzie miała echo podwójnej mocy bo czasy waszego kozakowania kończą się razem z wiadomością i próbami zaproszenia na zlot, co za wazeliniarstwo. Czekam aż u…
-
Cytat od Selene: „ps2. ja słyszałam że te bany to za płatności... ” ups, sorki zapomniałem, mój błąd, no faktycznie wyleciało mi to z głowy że PN nie dostaje Banów tylko hmmm? jak to było? Selene kurde jak to leciało? a już wiem mam olśnienie Pó dostaje Blokady Techniczne które są zawsze wyjaśnione a reszta uni ma Bany i wszystkie Bany kto jakiego by nie dostał to i tak Ban Push będzie. Cytat od Selene: „Czekam na przeprosiny z Twojej strony w tym momencie bo ja bana nie miałam, owszem miałam 2 …