Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 341-360 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
@john malkowitz007 jeśli chodzi o mnie i o Tukana to mnie źle może rozumiałeś nie widzę w tym żadnego wałka jeśli tak jak napisałem. Ruda przy weryfikacji sprawdzi że stan flot się zgadzał przy zgłoszeniu to jak najbardziej jest ok, zwłaszcza że Tukan może robić flotę na tak zwanego - ( nima a za kilka chwile jest ) to jak ktoś spawa i w jaki sposób flotę lub ile zużywa anty jego sprawa dla mnie w ciągu godziny może mieć i przyrost 200.000 pancy przecież to nie jest zabronione . Gorzej mnie draż…
-
Czyli wszystko się zapętliło i wróciło do normalności i rutyny jak była nam znana przed złomem dwóch Panów YM i MILI obaj są odbudowani, MILI trzaska ST, YM z upa trzaska ST. Graty YM powrotu było to nieuniknione że sojusz pozwolił by odejść takiemu graczowi jak ty, każdy z nas zrobił by to samo jak byś był w czyimś innym sojuszu. ps: o ironio w SD pisali mi że nie ważne że metal i kryształ na plusie , deks jest na minusie i że nikt by nie poleciał na ujemny deks nawet jak po wymianie pisałem że…
-
Uuuu tutaj faktycznie błąd jest przy podaniu stanu floty i to nie jest błąd typu o jedno zero za dużo się wpisało lub za mało . Ale nie ma co panikować Ruda przy weryfikacji do drużyn odrzuciła by takie zgłoszenie jak faktycznie stan odbiegał by w dniu zgłoszenia drastycznie od autentycznego. tak niedzielnym żartem to istotna zmiana floty u mnie zaszła przemalowałem ją
-
Cytat od f4ust: „Sam napisał w innym temacie że tydzień, za multi.. ” F4ust po prostu rzuć ignora na tą osobę nigdy nie jest w temacie nie przeczyta nawet co sojusznik pisze w takich przypadkach to nie wiem czy egzorcysta pomoże jedynie potrafi zrobić syf swoją herezją. Ale na pewno usłyszymy o niej w SD jak przebudzi jej się skill do złomowania bo teraz nie może nawet miniST wykręcić a w SD będą grube steki szły Nawet jak byś jej teraz napisał że za multi ma bana bo sam o nim pisał i z jakim ko…
-
Cytat od KKS: „odkąd je dostałem uzywam ” Cytat od KKS: „Jeżeli chodzi o mnie tak dostałem jak sie robi zapych z jednego IP tak się kończy ale mam doświadczenie na przyszłość ” jaką ? by kupić kolejną kartę sim ? ile ich masz że ogarniasz to wszystko a raczej to? to chyba twoja pomyłka z IP bo masz ich zbyt wiele Cytat od Art: „Multikonta, jest to kilka kont należących do jednego gracza na tym samym uniwersum. Każdy może posiadać tylko jedno konto na każdym uniwersum. Występowanie wielokrotnych …
-
nie wciskaj kitu że OVER to zapychacz buhaha przygotowywałeś go by dalej korzystać z chamskich zagrywek jak wbić go w układy graczom i zdejmować z niego moony tak jak w 5 gali wbiłeś go już pod @Bladas to samo twoje multi wylądowały w: MrAccident w explorer KaMaS w ECO czy ty nie widzisz że nie nadajesz się już fer grać i jak Over jest zapychacz Cytat od KKS: „chyba ze uważasz ze się pushuje z konta top 1500 ” to jak przedstawia sie jego historia że stał się top1500 czyli po zmianie nicku i usun…
-
gruby nie ważne czy zapychacz masz Bana i żaden to zapychacz jak rozsyłasz go pod innych graczy co za BZDURY człowieku bredzisz zobacz rozłożenie konta OVER jak pamiętam nie dawno jak pisała jedna osoba do ciebie czemu pajacujesz tym kontem OVER to napisałeś że to nie twoje że to stare konto retsaba i do niego mieć pretensje to dla czego ty łapiesz z tym kontem bana jak to retsaba ? kolejny raz pokazujesz jaki jesteś dwulicowy a wszystko to by w ramach kontry na ciebie nie po obstawiać ciebie ko…
-
Kromak ok oddychaj zrozumieliśmy spoko każdy zrozumiał przekaz . tu sprawa druga się wysuwa na priorytet rozmów, mianowicie gruby KKS powinien być wywalony z SD bo moim zdaniem tak w czasie zgłoszenia wyrwał bana !!! i jest to koleś który nie może i nie potrafi grać czysto i znów zepsuje rozgrywkę jakimś marnym pomysłem co zakończy się znowu banem w czasie SD to lepiej niech od razu zostanie wyeliminowany a to co sobie przygotował do SD najwyżej jego sojuszniczka niech sobie zezłomuje jak zwykle…