Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-340 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
[NM] 10.12.2018 11:46:51 - FILU [Tyrell] - 411.70% Flota z [xxx] dotarła do księżyca planety Księżyc [xxx]. Gwiazda śmierci wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, rozrywając go. Wszystkie budynki na księżycu zostają zniszczone - pełny sukces. Flota wraca na swoją rodzimą planetę. Szansa na zniszczenie księżyca: 12.73 % Szansa na zniszczenie GŚ: 45 % -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [NM] 10.12.2018 12:57:30 - FILU…
-
10-12-2018 21:30:24 - FILU [Tyrell] - 354.73% Dnia 10-12-2018 21:30:24 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Niszczyciel 43.000 _________________________________________ Obrońca Karel [Avelion] ________________________________________________ Mały transporter 74 Duży transporter 4.500 Lekki myśliwiec 4.057 Ciężki myśliwiec 13 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 200 Sonda szpiegowska 2.034 Satelita słoneczny 1.212 Wyrzutnia rakie…
-
Cytat od priesten: „Cytat od FILU: „Co ja bym zrobił bez mojego lofcie prywatnego stalkera poziomke toż to mi honor uratował. Thx. ” Nie ma problemu - napisałbym Ci na privie ale jestem poblokowanyPowodzenia Waszej grupie ” A niech czar Świąt działa poziom jesteś już unlocked tylko proszę nie pisz tego swojego słynnego już tekstu co każdy cię rozpoznaje po nim " weź i umrzyj " . Thx. drużyna nawet się nam rozkręca , szkoda że cię nie mam w drużynie oj to by był HIT
-
KKS gruby, jeśli brak honoru uznamy pod kątem oszustw i wielokrotnych banów ? To tak nie mam honoru dla takich graczy jak Ty. Ale że poziomke i innych z PN nie lubię i lubimy sobie powrzucać to chociaż uważam poziomie za kombinatora i prowokatora tanich manipulacji nie jest oszustem więc nie porównuj uwzględniania honoru jako gracza tobie a jemu - taki żarcik
-
10-12-2018 21:11:46 - FILU [Tyrell] - 187.45% Dnia 10-12-2018 21:11:46 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Niszczyciel 26.000 _________________________________________ Obrońca Karel [Avelion] ________________________________________________ Duży transporter 2.000 Recykler 200 Sonda szpiegowska 2.000 Satelita słoneczny 1.131 Wyrzutnia rakiet 55.000 Lekkie działo laserowe 60.000 Ciężkie działo laserowe 10.000 Działo Gaussa 1…
-
Cytat od Ten Keyra: „malutka, ale jednak upierdliwa i boli. ” no ponoć tak taki mały panciorek a taki był i będzie (ponoć z braćmi wraca) upierdliwy że cały PN się trząsł po nocach, Możliwe że w końcu załapałeś i piszesz z sensem że taka drzazga a położyła cały ^^niby^^ potężny sojusz PN który tak na prawdę szukał byle czego bo nie potrafił wygrać z kontem top1500> może będą z ciebie jeszcze ogarnięci gracze ale nie zadawaj sie z poziomką bo znowu nie załapiesz że strach i depresyjna walka dopro…
-
[ciach] Cytat od priesten: „nikt normalny na zalogowanych nie lata ” bo poziomkę do tej pory boli to że nie nadaje się już do tej gry a jedynie co sie zna to na handlu deksem wyciągając korzyści materialne z ATM reszta poziomki prób dyskusji ze mną lub z innymi to taka porażka nie wiem czy on łapie to że Kart nie rozdaje na uni a jego wypociny ""niby mądrościowe"" to z jakiegoś bloga dla depresantów papuguje , oj poziom daj se siana bo coraz więcej cie olewa a z drugiej strony[ciach] wstyd pozio…
-
10-12-2018 20:32:57 - FILU [Tyrell] - 302.68% Dnia 10-12-2018 20:32:57 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Niszczyciel 30.000 _________________________________________ Obrońca Karel [Avelion] ________________________________________________ Mały transporter 1.655 Duży transporter 2.031 Lekki myśliwiec 1.895 Ciężki myśliwiec 710 Recykler 100 Sonda szpiegowska 2.767 Satelita słoneczny 1.100 Wyrzutnia rakiet 70.000 Lekkie dzi…
-
do SD i do boju Tyrolki moje Koloc na fs-ie, Kredka w pracy a Zakins bez deksu buuuu a szkoda było zawracać 10 baniek lm gdy były ustawione pod powrót gsów. Dnia 10-12-2018 14:05:56 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zakins [PZWP] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 10.000.000 Pancernik 20.000 _______________________________…
-
10-12-2018 14:05:56 - FILU [Tyrell] - 3561.06% Dnia 10-12-2018 14:05:56 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zakins [PZWP] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 10.000.000 Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca konrad 3 ________________________________________________ Mały transporter 175 Duży transpo…
-
gruby KKS nawet napisałem list do Mikołaja by w tym roku ci rózgi nie przyniósł jak co roku ci przynosi za BANY i oszustwa oraz pushe a w tym roku poprosiłem go by siadł nawet pół dnia i wytłumaczył ci że kupowanie skilla ,push, multikonta twoje 14 banów w tym jeden perm i inne oszustwa typu ( niedozwolone oprogramowanie podczas tamtejszej rozgrywki SD) niszczą i s atoksyczne jak twoje sarkazmy. Nich ci spróbuje wytłumaczyć on bo team , lekarz ,egzorcysta ci nie pomógł
-
10-12-2018 09:20:56 - FILU [Tyrell] - 2298.84% Dnia 10-12-2018 09:20:56 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Niszczyciel 300.000 _________________________________________ Obrońca rexus ________________________________________________ Duży transporter 300 Okręt wojenny 500 Bombowiec 50 Satelita słoneczny 400 Niszczyciel 1.200 Gwiazda Śmierci 25 Pancernik 1.000 Wyrzutnia rakiet 40.000 Lekkie działo laserowe 30.000 Ciężkie dzi…
-
no proroctwo czy co 4 PN Kromak czyli powtórka z poprzedniego SD, nie musisz pisać pw już wiem wszystko To taka drużyna co połowa niej grała w pin-ponga na forum odbijając piłeczkę Powinniśmy nazywać się Szykana tak serio: Niby jest ok i wyeliminować że każdy będzie grał na własną rękę to takiej złej drużyny nielotów raczej nie mamy. No i w drużynie Tyrell ocaleją satki przede mną
-
jak zejdziesz z bana gruby i szybko nie znajdziesz się tam ponownie to pilnuj satek no super że już jeden pusher określił sie że nie będzie latał po rw do aktywisty zawsze to jednego kupionego skilla mniej jako konkurencja. ps; masz jeszcze jakieś multi by wysłać na siebie ataki co byś deksu nie musiał palić taki żarcik