Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 281-300 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• SD mobilizuje wszystkich i tak 3mać . Koloc no szkoda że padła twoja flota mieli byśmy % . Nie ważny jaki ACS ważne że się człowiek bawi przy nim zwłaszcza że cynk idzie i kończy się rezultatem.

• 18-12-2018 11:55:30 - FILU [Tyrell] - 209.92% Dnia 18-12-2018 11:55:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Niszczyciel 50.001 _________________________________________ Obrońca BGS25 [Explorer] ________________________________________________ Duży transporter 2.505 Satelita słoneczny 1.915 Wyrzutnia rakiet 155.869 Lekkie działo laserowe 25.703 Ciężkie działo laserowe 3.281 Działo Gaussa 1.225 Działo jonowe 3.000 Wyrzutnia p…

• Zmiana parametrów relokacji.

FILU - - Gra

Tak jak każdy upgrade można powiedzieć i tu wstawić piosenkę Kaliber44 " plus i minus to jedyne co widzę " . Można też zachodzić w rozum dlaczego ? Teraz? czemu nie przed fuzja? gdzie wtedy korzystając z tej możliwości przenoszenia planet głównych na skrajne gracze by mieli większe szanse na te same uklady?. Nie zmienia też to faktu że w naszej grupie w tedy obyło by się bez spinek w sprawie dodanie uni nekkar jako docelowej co teraz mają ciśnienie i prośby o podniesienie Eco a tak to mogli by s…

• @Wisior już bynajmniej ty nie wież w tą rozpaczliwą propagandę komornic to taki ich odwet rozpaczy po ostatnich dwóch złomach topowych flot. Trzymajcie fason jako PN bo wy sie liczycie a tamten pusherski sojusz złapie się każdej brzytwy gdyż tonie w Banach i multikontach i chwyci się każdej brzytwy depresji a zazdrość ich nie zna granic

• 16-12-2018 11:55:37 - FILU [Tyrell] - 210.06% Dnia 16-12-2018 11:55:37 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.000.000 Pancernik 502 _________________________________________ Obrońca kiciaU22 ________________________________________________ Mały transporter 500 Duży transporter 2.000 Satelita słoneczny 1.667 Wyrzutnia rakiet 90.000 Lekkie działo laserowe 2.500 Ciężkie działo laserowe 500 Działo Gaussa 200 Dzi…

• Poziomka może coś w tym jest ? Nie lubimy się ale w wspólnych lotach na cel szanujmy się a inaczej to wygląda już na forum . Za ten wpis bez sarkazmu masz browarka umnie

• Kocham jak się złościsz bo błędy popełniasz tak jak teraz że nie warto ci ufać bo sam nie wiesz jak się określić "Filu vel panciorek " No i zaprzeczenie "Obaj j estescie błazny" To co zmieniasz front i teraz zygunia będziesz dyskutował że to jednak inni gracze buhaha. Byłeś ,jesteś i będziesz ubliżał rzucał wulgaryzmy i znieslawiał graczy bo jesteś nikim w tej grze jak i wasze ustawki i kupione konta Papa rekordzistów uni w Banach

• Cytat od Queen_ASS: „hej, szkoda konta. Konto oddałem już bardzo dawno! Szkoda, że nick wciąż ten sam, ale gratuluję sie Wam należą! ” bo gruby z zygunia specjalnie nie zmienili by wyglądało to na prawdziwe starcie . Kilka dni po tym wlecialem i specjalnie nie wstawiłem dofarm i wiecie co się stało ?. Gruby od razu pisze mi w ST że: Cytat od KKS: „Pięknie Filu sprzątasz po Komornikach a ten zysk mega gratulacje ” Gdzie ja nie wstawiłem dofarm bo chciałem ale sprawdzić reakcje Komornic bo oni wie…

• Cytat od Selene: „Cytat od FILU: „kogo jeszcze nazwiecie panciorek ? Selene ?. ” Ktoś mnie tu znowu zaczepia? I czego chce? Podbijanie tematu potrzebne czy o co chodzi? Chcesz mieć Filu kulturalny temat to lepiej juz tu więcej nic nie pisz bo znowu bana zarobisz. Graty, szo, co kto tam chce. ” Spoko Selene to był sarkazm i miało być śmiesznie bez obrazy . Ale masz rację jak i Tbag że lepiej zygunią nie dyskutować i zostawić ją w świecie kłamstw i fantazji bo faktycznie ostatnia guwnoburza z nią …

• Cytat od glendi: „Rutyna gubi KKS. Bałem się tu dzisiaj wejść że Filemon czy tam Panciorek narobi bardachy w temacie. a tu spokój. Miła niespodzianka. Tylko w grze nogawkę urwał. Pff... ” Kolego jak widzisz że tu jest kultura to po co robisz syf ? Znamy się ? Czy widzisz to gdzieś nick Filemon ( on gra w ATM) lub że ten z ATM Filemon to panciorek ? Kurde jesteś z tej zgrai heretyków Komornic kogo jeszcze nazwiecie panciorek ? Selene ?. Nie życzę sobie byś wpisywał się w takie piękne ST. I guzik …

• 16-12-2018 11:53:14 - FILU [Tyrell] - 207.93% Dnia 16-12-2018 11:53:14 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.000.000 Pancernik 500 _________________________________________ Obrońca kiciaU22 ________________________________________________ Mały transporter 500 Duży transporter 2.000 Satelita słoneczny 1.495 Wyrzutnia rakiet 90.000 Lekkie działo laserowe 2.500 Ciężkie działo laserowe 500 Działo Gaussa 200 Dzi…

• 16-12-2018 21:48:11 - FILU [Tyrell] - 14270.32% Dnia 16-12-2018 21:48:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor You Touch My Tralala [KOMORNIC] ________________________________________________ Mały transporter 799.620 Okręt wojenny 5.649 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Zakins [PZWP] ________________________________________________ Mały transporter 558.638 Duży transporter 15.246 Lekki myśliwiec 1.715.598 Ciężki myśliwiec 11 Krążownik 243.952 Okręt w…

• KKS bynajmniej też przegrywać nie potrafisz. Akcja była skillem bo nawet próba wabienia cię dzień wcześniej powiodła się bo obrońca dał ci specjalnie wyliczyć pz z wabika gdzie na 1 Gs i 1 recka leciał a ty puściłeś całą flotę i jej nie zawróciłem tak i drugim razem myślałeś że ci wejdzie ale skill i przemyślane nasze ruchy zaskoczyły cię . Żadnego deksu nie brakowało co ty piszesz mój deks i wszystko na moonie przed akcją zostało spakowane i zrobiony FS. Po opóźnieniu próbowałeś panicznie odpin…

• 16-12-2018 21:47:51 - FILU [Tyrell] - 71556.23% Dnia 16-12-2018 21:47:51 następujące floty spotkały się w walce: Agresor You Touch My Tralala [KOMORNIC] ________________________________________________ Niszczyciel 87.270 Lekki myśliwiec 1.872.582 _________________________________________ Obrońca Zakins [PZWP] ________________________________________________ Mały transporter 564.658 Duży transporter 15.396 Lekki myśliwiec 1.734.178 Ciężki myśliwiec 11 Krążownik 246.052 Okręt wojenny 9.093 Statek …

• tyle ładnych pushówek

FILU - - DiD U68

Cytat od john malkowitz007: „Podac tu niki wszystkich pushowek i multi , bez znaczenia do kogo naleza Bedzie co farmic i zlomowac He he he ” poczekaj Malko aż ten Skar który gra tylko, sorrki grał ( czas przeszły) zejdzie z upa to możesz go farmić bo to typowe konto które zbierało deks i handlowało komornic deks po minimalu czyli takim systemem co tutaj jest pisane od początku to taki kolejny samobój dziś od komornic że pushkonto Skar do handlu deksem po minimalu bredzi i chce zamknąć temat . Ma…

• Wszystko było domknięte do ostatniego guzika wcześniejszy wlot próbny KKS na Zakinsa w kórym dał sobie 1 gs zezłomować z pz dał nam możliwość zorganizowania czegoś już po wyżej 1 gs. Zakins tylko zapodaje krótkie pw. lecieć do końca i dziś złomujemy - czemu nie ? to będzie dziś zwłaszcza że przed momentem dostajemy info że NSCR złomował retsba Noskill na 80k% i uciekają w pkt ( graty ponownie Szaman i NSCR). Więc szybciutko plan dograny Mihuszowo już ogarnięty też i ziuuuuu . Jedno mnie gruby za…

• Nscr no gracisze i ładny %%% dla SD ale to nie koniec końca Komornic Ja też z chłopakami dorzucę kilka %%% z Komornic do SD wiec rywalizacja trwa dalej Graty jeszcze raz Retsab to konto po Grubym nie służy ci i strata w obronie jest bolesna bo nie ma Doku

• 15-12-2018 12:58:53 - FILU [Tyrell] - 963.59% Dnia 15-12-2018 12:58:53 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Niszczyciel 80.000 _________________________________________ Obrońca darius-blade ________________________________________________ Duży transporter 1.109 Lekki myśliwiec 30.496 Okręt wojenny 1.131 Satelita słoneczny 503 Wyrzutnia rakiet 139.870 Lekkie działo laserowe 713 Ciężkie działo laserowe 19 Działo Gaussa 719 Dz…

• tyle ładnych pushówek

FILU - - DiD U68

uuu gruby a co to sie stało z twoim kontem MrAccident ? wyrąbali twojego kreta z soja widzę że coraz więcej graczy czyta ten temat i zaczyna reagować . jeszcze został KaMaS w EKO też wywalą go chłopaki jak zaczną czytać i kojarzyć fakty. temat ten naprawdę duzo info wnosi takie jaki jesteś oszust i jaki z lorda sietowego jest kryształ a widzę ze zaczynasz KKS mieć z niego padawana ale słabo go szkolisz bo już bana 3x multi wyłąpał wiec widać że to twoja krew z resztą jaki pan taki i uczeń

• 14-12-2018 20:33:31 - FILU [Tyrell] - 166.62% Dnia 14-12-2018 20:33:31 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Niszczyciel 19.000 _________________________________________ Obrońca pifko [UNITED] ________________________________________________ Duży transporter 1.000 Lekki myśliwiec 14 Satelita słoneczny 7.649 Wyrzutnia rakiet 60.075 Lekkie działo laserowe 10.000 Działo Gaussa 2.000 Działo jonowe 200 Wyrzutnia plazmy 145 Mała p…