Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
graty Pazik sobota w domciu zaowocowała i oby takich więcej Cytat od KKS: „Graty pazik Kontrę na reki ci chciałem zrobić ale bałem się ze bana wyłapie ” weź opanuj się gruby bo tego tekstu już nie chce się czytać bo powtarzasz go już z tydzień jak to team uwziął się na ciebie i jak latasz to cie banują , chłopie to nie lataj po pushkontach to nie będą cie banawać - żenada ten bełkot grubasa Obrońcy SzO a jak ma takich znajomych jak KKS to też współczucia ps: Wszyscy ci co mało latają i nie poświ…
-
FILU [MISIE] vs. X Feniks X [H...] ~ 1856.54% Dnia 18-01-2019 21:52:53 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Pancernik 8.000 _________________________________________ Obrońca X Feniks X [H...] ________________________________________________ Duży transporter 37.500 Recykler 6 Gwiazda Śmierci 1 Lekkie działo laserowe 778 Ciężkie działo laserowe 229 Działo Gaussa 156 Działo jonowe 2 Mała powłoka ochronna 1 Duża powłoka ochronn…
-
pfyyyy 700 % co to jest ?? większe miniST kręce. Miej próg 2,4k to byś nigdy ST nie wiedział . mimo to graty wysiłku i starań że w końcu 700% padło Śmieszne są wpisy gdy Dawid pisałeś o miniST gdzie u nas jest 2.4k próg a u was 500 w takim wypadku połowa waszych ST była by miniST a nasze miniST w większości były by to ST - TARCIA TYTANÓW Obrońcy SzO po takim złomie i zmiany nicku bo ile to można być na nick wygenerowanym przez GF giphy.gif
-
@Ruda ja z racji że 4 razy z rzędu i 3-krotnie obroniony tytuł AKTYWISTY wybieram nagrodę - AKTYWISTA Jeszcze raz dziękuje za udział i że z drużyny Tyrell zrobiliśmy wspólnie drużynę Ponad Podziałami co owocowało dużą ilością ACS które to finalnie dały nam przewagę i wygraną . Jako że moim zdaniem była to rozgrywka na wysokim poziomie jaka do tej pory nie zdarzyła się i wynik SD jest masakrujący oraz nie chwaląc się wygrana drużyna Tyrell osiągnęła naprawdę wysoką poprzeczkę %%% i możliwe że wyn…
-
lydka grubasa vel dziuniek [KOMORNIC] & seweryn vel Valkyria [KOMORNIC] vs. Hani u48 [MISIE] ~ 7665.89%
FILU - - Starcia U68
PostCytat od KKS: „Gratulacje dziuniek piękne odpowiedz za piecyka Panowie tak sie lata na ekonomów a nie całymi flotami ” Gruby bierz przykład i tak się lata a nie zbiera Bany za Banem - psuje drużynę w SD oraz lata na ustawki nie wspomnę że próba legalnego ataku zakończyła się ze złomowaniem ciebie. Ps: gruby żal mi ciebie że nawet nie potrafiłeś wybronić piecyka a byłeś kilka układów dalej strach ci nie pozwolił nalot gdy zobaczyłeś skład flot - żenada że teraz się spowiadasz z tego a nie w spomn…
-
FILU [MISIE] & Graf [MISIE] & Pandix [3 X] & Voyteck [DTB] vs. piecykkk [KOMORNIC] & amorek apokalipsy [KOMORNIC] & Polska to my dzik [KOMORNIC] ~ 8719.44%(moonkill)
FILU - - Starcia U68
Post@pallmall jak widać paliwo jest na plus więc do przodu skład floty hmmm? czy ci w sojuszu nie pisali że lecieli bronić ale zrezygnowali
-
Chomiczku wiesz że Polska to kraj cudów gdzie można jako asystent zarobić więcej niż prezydentowie krajów unijnych A co do fuzji byłem i jestem przekonany że byśmy się zmieścili zwłaszcza jak GF miał pomysł na przenosiny bez zmian pól na skrajne pozycje więc czemu tym pomysłem nie wsparł fuzji gdy nie mieściliśmy się
-
FILU [MISIE] & Graf [MISIE] & Pandix [3 X] & Voyteck [DTB] vs. piecykkk [KOMORNIC] & amorek apokalipsy [KOMORNIC] & Polska to my dzik [KOMORNIC] ~ 8719.44%(moonkill)
FILU - - Starcia U68
Post@Piecykkk jesteś normalny i potrafisz nawet pogratulować nie tak jak inni wiec łap ^^szacun^^ giphy.gif
-
FILU - - Starcia U68
PostZ serii: Najlepsza zabawa wspólna jest w ACS zwłaszcza w mix-ie Tagowym Najwięcej pracy włożył w to Reus gdyż on ściągnął moona i przy okazji uzbierał "wierzycieli" co by z tytułu wykonawczego odzyskali to co stracił przez Komornica. Dalej już było łatwiej pocztą pantoflową od Graf poszło info że wraca fs no i wrócił Stawialiśmy na jakiś opór i dodatkowe %%% lub dodatkowe ST ale zawiedliśmy się wlecieliśmy jak w masło mając pół dnia na wlot. Pozdrowienia dla najlepszych pluszaków ( Miśków) oraz …
-
@morloc może dla tego że u68 od początku stawiała na innowacje i rozwój oraz społeczeństwo u68 rozumie " być rozwijającym się uni" od "wegetacyjnym " . U68 dostało jako pierwsza ankietę o podniesieniu konfiguracji i jak @Art już to w jakimś temacie nadmienił ankieta poszła sprawnie bo jak to napisał liderzy w sojuszach przedstawili argumenty za i przeciw i wybrnelismy z tego logiką że rozwój musi być . Wy natomiast rok temu zrobiliście dyskusje jak zrobić by pozostać w stanie wegetatywnym przy x…
-
Wszystkim uczestnikom SD należą się podziękowania większe i mniejsze. Oraz inwidualnie chciałem podziękować mojej drużynie Tyrell że są najlepsi @Mallory, @Mafia Wietnamska, @Zakins, @Mihusz, @Mummel, @Koloc, @Elmo[Wieiworak], @Chyba_TY. Od początku nie byliśmy faworytami a raczej żartem @Ruda -ej gdyż stworzyła drużynę z najbardziej nie lubiących się graczy i sojuszy co na początku rozgrywki okazało się na wspólnym kanale GG wielkim zaskoczeniem gdyż stworzyliśmy drużynę " Ponad Podziałami" co …
-
10-01-2019 11:10:54 - FILU [Tyrell] - 408.93% Dnia 10-01-2019 11:10:54 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Pancernik 80.000 _________________________________________ Obrońca wuju8 ________________________________________________ Mały transporter 2.846 Satelita słoneczny 729 Gwiazda Śmierci 7 Wyrzutnia rakiet 25.019 Lekkie działo laserowe 17.750 Ciężkie działo laserowe 22 Wyrzutnia plazmy 173 _______________________________…
-
EncePence [Pac-Man] & krzychu1992-oddam [Pac-Man] vs. bourne [D o D] ~ 33515.08%
FILU - - Starcia U68
Postpokaźna ilość deksu wożona była z naciskiem "była".Szkoda że Wilku nie zdążył po ten deks a na krzywego załapał się baran tfuu banan. EncePence napisał(a): medalista w "blokadach" kks. - smiechłem Ence mistrzostwo!!! Ciśnijcie dalej i po odbiór deksu zapukajcie
-
Ty mi tu jeszcze się chwalisz linkiem chyba specjalnie no jak to ST przeważy nad wygraniem SD to zrzucę cię z samolotu bez spadochronu wiesz o co chodzi . Tak po za tym to graty łupnięcia ładnie i zyskownie ci to wyszło aż zazdrość łapie . Także teraz moja drużyna nie spać dziś w nocy a trzeba uciec od goniących nas . Ps: gdzie jest książka skarg i zażaleń bo następnym razem nie ma że Wilku i Mili razem grają