Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Chomik Bojowy [CBS] & zygunia [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. EMTEFREESTYLE [Kau] ~ 3665.54%
FILU - - Starcia U68
Postchomik no i jestem już Graty rozruchu na uni i widzę więcej ciebie tutaj. Następnym razem nie bierz tego rzepa z 10 sondami bo po co ? Bała sie flotę dopiąć bo była pod falą u FILA
-
tyskie1 [SGU] & GOODBYE [BOSS] & DemoN [3 X] vs. kosmek [S.I.] ~ 31357.14%
FILU - - Starcia U68
PostWłaśnie pisałem wam kilka dni wcześniej o tym celu tylko jeszcze do tej trójki miał być prócz mnie Zakins z PZWP ale tu wyszło że wy o innym celu ja o innym a nikt nie podał nicku i okazało się ze pisaliśmy o jednym i tym samum celu. Brawo ACS i do przodu kolejnym razem wpadniemy razem Cytat od dawca punktów: „Dziwne że kontry na te gsy nie mieliście, ale pewnie nie miał kto policzyć powrotów. ” pewnie że nie bo jedyni nieudacznicy w liczeniu są u ciebie w soju co pokazali jak się wylicza no nie…
-
Lewy but adusa [PZWP] & Lzk kupie dex [PZWP] & ABW [PZWP] & kruchy [PZWP] vs. Valkyria [KOMORNIC] ~ 27445.23%
FILU - - Starcia U68
PostPięknie wyszło i graty dla atakierów zwłaszcza że każdy ACS cieszy bardziej bo więcej jest bananów na twarzach i tak trzymać Panowie zwłaszcza że to konto każdy wie jakie było i do czego służyło . Teraz dla obrońcy Kubuś pisałem ci że biorąc od Grubasa pushkonto i jego jedno z kilku multi będziesz miał pecha na tym koncie oddaj je z powrotem grubemu lub zyguni oni lepiej je pilnują Ciekawe jaka minę miał gruby jak mu doprowadziłeś do ze złomowania multi i pushkonta
-
Zak !!! ależ żeś przyłożył aż mi na stoku snowboard uciekł jak wyskoczyło mi powiadomienie Oby tak dalej z takimi zyskami na Ufs-ie . Zysk powala i brawa na stojąco domyślam się że jedna z płaczek z zazdrości z sojuszu K już napisała sporą litanie w tickecie że jaki to push na bank ale nie przejmuj się takimi wynaturzeniami tej gry ona tak ma
-
no cóż za duat z takim potencjałem i z takimi skillami co macie na uni a jesteście numero 1 bo co drugi skill na tej uni to ( no comment ) to nie długo i nie będę się zakładał że padnie coś grubego rozpracowane przez was. Wspomnę to teraz by później napisać że jestem jak prorok - a nie mówiłem Graty i do boju wy moje wymiatacze
-
Graf [MISIE] vs. Bizon [ALF] ~ 12716.43% : Graf [MISIE] vs. Gilbert [ATM DL 2] ~ 17519.78%
FILU - - Starcia U68
PostCytat od -hamer-: „Gratulacje graf ładny farming Cytat od FILU: „Graf podwójne GRATY i BRAWA na stojąco dwa konta w ulu zdjęte . 10KKK zysku MEGA i super że wylądowała u Ciebie ta surka niż u PN. A teraz Ryży wyrwie sobie włosy że wspomógł tak pięknie Miśków Jeśli trolle nie wystartują z obroną tych kont że nie maja pojęcia co to za konta i nie będą sypać płytkimi sarkazmami zazdrości i wkurzenia to śmietniku nie zrobi nikt szczególnie ich właściciel ” Widzisz Filu dla graczy z tych kont to tylk…
-
Graty Pazik kosisz i wymiatasz oby tak dalej i pamiętaj grono fanów zazdrośników tak jak ten który chory z zazdrości frustrat potrafi tylko dać "nie lubię " pamiętaj z jakiego niespełnionego sojuszu się wywodzi . Po za tym ciśnij do przodu i wyciągaj z gry pełną satysfakcję jak i zlotów tak i z towarzystwa czasami wrogich sojuszy ale gracze wartych szacunku
-
Graf [MISIE] vs. Bizon [ALF] ~ 12716.43% : Graf [MISIE] vs. Gilbert [ATM DL 2] ~ 17519.78%
FILU - - Starcia U68
PostGraf podwójne GRATY i BRAWA na stojąco dwa konta w ulu zdjęte . 10KKK zysku MEGA i super że wylądowała u Ciebie ta surka niż u PN. A teraz Ryży wyrwie sobie włosy że wspomógł tak pięknie Miśków Jeśli trolle nie wystartują z obroną tych kont że nie maja pojęcia co to za konta i nie będą sypać płytkimi sarkazmami zazdrości i wkurzenia to śmietniku nie zrobi nikt szczególnie ich właściciel
-
FILU [MISIE] vs. falgor ~ 244.75% Dnia 27-01-2019 16:58:12 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Niszczyciel 70.000 _________________________________________ Obrońca falgor ________________________________________________ Mały transporter 5.564 Duży transporter 1.504 Krążownik 2 Sonda szpiegowska 90 Satelita słoneczny 1.240 Niszczyciel 1 Wyrzutnia rakiet 188.563 Lekkie działo laserowe 11.110 Ciężkie działo laserowe 1.110 Dzi…
-
FILU [MISIE] vs. Bednar [Leonardo] ~ 224.24% Dnia 27-01-2019 14:15:17 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Bombowiec 3.000 Niszczyciel 300.000 _________________________________________ Obrońca Bednar [Leonardo] ________________________________________________ Duży transporter 2.528 Statek kolonizacyjny 11 Satelita słoneczny 1.000 Wyrzutnia rakiet 118.719 Lekkie działo laserowe 17.992 Ciężkie działo laserowe 16.418 Działo Ga…
-
Cytat od ciap: „Biorę udział? Biorę. Za każde zrobione 1k fundujesz mi kopalnie! Pobawię się w @FILU ” Jak już mnie @ciap i @Truck driver wywołali na Librze a nie chcę mieszać i pisać jaki ma być próg SD ale mogę z doświadczenia napisać jako 4- krotny zwycięzca SD i kilkukrotnie biorący udział w rozgrywkach że kto ma wygrać Aktywistę to nie powstrzyma go podniesienie progu po prostu będzie latał większymi flotami co sprawi że pozbędzie sie kilku konkurentów z mniejszymi flotami co mogli by się p…
-
Dobra zaczynam metodę "kopiuj/wklej" czyli napiszę raz coś w stylu : Gracisze Wilku ^^bogatemu to i byk się ocieli^^ i ciśnij do celu który prawie każdy wie jaki jest priorytetem i oby ci wypalił. O i teraz taki tekst na ślepo zaraz po otrzymaniu linka będę wklejał bo wiem bez otwierania pw że Wilku znowu jedzie i rządzi na uni. Tak 3maj
-
Van & Uziel & Hetevox & Kajako Kontra Maciek [PN] i jego Obrońcy Van/Kajako/Hetevox/Uziel [PN] ~ 25191.52%
FILU - - Starcia U68
PostWow coś innego i miłego oraz super widać że się PN bawi . sam tytuł przyciąga uwagę bo myślę o PN w ACS kogoś trafił i nawet ciekawe nicky więc czytamy a tu teks przenosi w perspektywy tematów DiD - o co kama ? takie jak " przedstaw swój sojusz" lub " daj się poznać" ale dalej dzieje się coś ciekawego bo obrońcy to też PN . pomysł super, wykonanie super oraz otoczka całego ST wymiata. BRAWO!!!