Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 421-440 z 484.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
da zgadłeś krwawy, zadawaj
-
ahh nikt nie zadaje to ja będę dalej kontynuował Państwo powstałe w związku zawarcia traktatu paktu pomiędzy Amerykańskim Towarzystwem Kolonizacyjnym a tubylcami.
-
chodziło o Wyspy dziewicze ale Małe Antyle też zaliczam:) zadajesz kolego
-
Skoki narciarskie
Postdzisiejszy wypadek, 3 odpadło,2 nic nie pokazało ;/
-
wysypy te zostały odkryte przez kolumba w 1493r. było to miejsce przebywania piratów.
-
oglądałem niektóre edycje... Palau
-
Strzelam Polska ale raczej zle
-
Skoki narciarskie
Posttak jak mowilem bedzie dzis lipa warunki takie sobie w 1 serii 2 seria bardziej mi sie podobala niemcy pokazali co potrafia:)
-
Skoki narciarskie
Postzobaczycie bedzie lipa jedynie kamilek s cos pokaze moze zyla
-
Partugalia
-
Skoki narciarskie
Postpo ostatnich skokach roberta m. mysle z epowinni go informowac ze skacze on na duzych skoczniach ;/
-
Manchester United
PostCytat od Kar(L)ik: „Pięknie mi kupon zniszczył Sir Allex i jego team. Manchester dziś niebieski i czerwony adios lm. Bazylea kopciuszek pokazał klase.” wez nie nerwuj ludzi skad oni sie wzieli:d nawet totomix tego nie przewidywał...;/
-
nie sa tam zabytki archeologiczne w regionie Pafos
-
pomecze was:) w VII wieku był pierwszy najazd arabów i walczona o nia przez kolejne 3 wieki Bizantyjczycy z Arabami
-
nie no nie bądź taki desperat najwyżej dam rano odpowieź:d- po co czytac cala ksiazke:D w wyniku podziału cesarstwa kraj ten przeszedł pod władzę Bizancjum
-
nie jest to o wiele mniejsze niz egipt
-
ok 30 lat pne panstwo te przeszło w ręce cesarstwa rzymskiego