Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 361-380 z 484.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nie wiadomo dotąd kto jest odkrywcą tego kraju czy Portugalczycy czy Hiszpanie ponieważ wiele odkryć było trzymanych w tajemnicy ale za odkrywce tego Państwa uznaje się Holendra.
-
Słowacja?
-
zgadza się zadajesz
-
Państwo te ma 3 kolorową flagę a dewizą tego państwa jest praca sprawiedliwość solidarność
-
Bangladesz ??
-
Wczoraj przeczytałem ale nie miałem sił się wpisać ale temat jak najbardziej na miejscu. Ja obstawiam na zakończenie 1. United 2. City 3. Tottenham 4. Arsenal 5. Chelsea 6. Liverpool 7. Newcastle 8. Everton ja osobiście wolałbym na Arsenal w pierwszej trójce ale piłka to magia może wszystko się zdarzyć
-
Skoki narciarskie
Postlider sie nie popisał a Kamil pokazał klase 1 miejsce idealnie
-
a co tam moze Watykan :d
-
tak jest zadajesz:)
-
nie
-
Państwo te uzyskało niepodległość w 1975, pięć lat później wybuchła tam wojna domowa, wprowadzono reżim i kraj ten musiał czekać kolejne 8 lat by znów uzyskać niepodległość.
-
Rosja Chiny
-
ooo Ten Pan ma racje graty zadawaj
-
#27: Gibon i PlayHardGoPro i Laska [SHEN] vs E-l-e-S-s-a-R [Jackass] - 5812,58% - WOJNA! TOP1 ACS!
Postno cóż wielka trójca pokazała że nie ma co wojować z nimi graty panowie przetapiajcie a obrońcy ...
-
nie te państwo jest mniejsze od Boliwii
-
Ameryka Poł.
-
nie te kontynenty
-
Skoki narciarskie
PostCytat od pacek: „No, Ojciec Chrzestny - myliłeś się!! Kamil - 1 reszta skoczków - 0 :D” no masz rację masz rację Ojciec Chrzestny nie może wszystkiego wiedzieć dwa łądne skoki jaden najdłużsyz jak mnie pamięc nie myli i najwyzsze pudło dobrze jest:)