Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 484.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Ojciec: „Pozdrowienia dla Heheszków którzy mnie przygarnęli w swoje szeregi Gracjan Liquid dzięki za wspólny lot Pozdrowienia dla reszty pingwinów Obrońca pogratulował i stwierdził że kończy grę także powodzenia w codzienności. //Edit Gracjan leciał 4h wcześniej ale sie mu nie udało dla tego go zabrałem ” Cytat od Pasta: „Mieszkam w bloku a zasada mieszkania w bloku jest prosta, który z sąsiadów ma wolne robi remont. Typowy polski remont odbywa się w blokach z wielkiej płyty, gdzie wywi…
-
Cytat: „Cytat od Graczyk: „ Pozdro dla Pingwinów, a w szczególności dla Taty co by zaczął budować stateczki:) " ” ” Graty synu jak mówisz tak robię, a co do ST akcja piękna brawa za dogranie, przepiękny zysk
-
Gratulacje Piotrek ładny wlot zysk spory jest ino przetapiać i latać
-
Cytat od Vito Corleone: „Tego pana próbowałem upolować przed danielo ale skończyło się zawróceniem recków i obserwacją Pozdrowienia dla Rodzinki OG, Mari, Emerytów z Japetus i ludzi z spamu Rytualnie pasta jak zawsze ” [ciach] Dnia 14-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Vito Corleone ________________________________________________ Krążownik 12.511 Sonda szpiegowska 63.002 _________________________________________ Obrońca Kasa ________________________________________…
-
Cytat od Ojciec Chrzestny: „Część recków jeszcze w locie bo nie sądziłem że będzie mi się chciało jeszcze gdzieś polecieć, skan pierw na jednego pana, doklepanie i wysłanie recków- zapalił się, no to zawracamy. Danielo był 2 wyborem więc znów wysłanie recków, lot, bum. Pozdrowienia dla Mamy, 2 Synów i Wujka z Xanthus ” [ciach] Dnia 14-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Vito Corleone ________________________________________________ Lekki myśliwiec 288 Ciężki myśliwie…
-
Cytat od Ojciec Chrzestny: „Co tu dużo pisać dzień wolny, przegląd galaktyki, zauważone minutki, brak akty, skan, lot, bum Z pozdrowieniami dla pingwinów i ludzi z spamu ” Cytat od Pasta: „No zajefajny początek dnia. Zawsze we wtorki i czwartki rano jeżdżę na kort i gram z kumplem przez 1,5h w tenisa. Biorę ze sobą też zawsze Uszka - mojego psa. Nauczył się zbierać piłki i je nam przynosić, więc nie musimy sami tego robić. My mamy więcej czasu na grę na Uszek się przy okazji wybiega. Tempo dziś …
-
Graty Kalina, przerabiaj na stateczki i dawaj więcej tego
-
Słowo w słowie
Ojciec Chrzestny - - Spam
Postrzeka złomowisko
-
Słowo w słowie
Postzad pancernik
-
Słowo w słowie
Poststopy katastrofa
-
Słowo w słowie
Postoralny przetyczka
-
FC Cebulowego Ogra :>
PostCytat: „W wyniku nieszczęśliwego otwarcia naczepy doszło do niekontrolowanego wyładowania zawartości tj. kilku ton cebuli. Kierowcy zamiast zignorować to zdarzenie aby nie utrudniać działań straży pożarnej ochoczo rzucili się do grabieży cebuli, co potęgowało utrudnienia. ” c3213ad0bd52.jpg 012c07225073.jpg uwielbienie cebuli przerosło moje oczekiwania
-
Słowo w słowie
Postkurz transformator
-
Słowo w słowie
Postkuter katastrofa
-
Słowo w słowie
Postlew beta-karoten