Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 481-500 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od I am back: „@Muniek nie zrozumiales chyba nic z tego, co napisal @AmstelL Nie podlizuje, sie, zeby nie bylo. Po prostu uwazam, ze ma racje w tym co napisal. Ogame to nie tylko eko, to przede wszystkim strategia. A czym, jesli nie flota, dasz rade szybko rozbudowac konto? Dlatego general i odkrywca powinny byc dokladnie takie jak Amstel napisal. Problem w tym, ze odkrywca byl przegiety a general lekko niedopracowany. Zbieracz mial i ma nadal profity nie wymagajace absolutnie zadnego posw…
-
Ja bym dał Nalimko. Wystawia aktywnie STki więc tą część gry ma ogarniętą. Można pogadać (nie ma problemu zrozumieć) uprzejmy, da sie pohandlować poza rynkiem. pl1 może i by było ale ogolne nastawienie, granie z wiski, sytuacje "handluje z jednym drugi wysyła skany".....odpadają jedna i drugi. Czekam na UF i ich zvirgowanie. moj głos - Nalimko
-
Wyrzutnia rakiet 1.125.000 Lekkie działo laserowe 525.000 Ciężkie działo laserowe 100.000 Działo Gaussa 100.000 Działo jonowe 810.000 Wyrzutnia plazmy 51.000 Póki co 21 mln pkt...jeszcze o 31 mln pkt za mało na szary koniec listy Myślałem że chociaż JONy jakiś rekord mam a tutaj 1.500.000 Ma ktos link do bunkrów światowych lub zagranicznych ?
-
Ktoś pisał wcześniej o migracji idlerów na uni docelowe po UF. Nie mogę teraz tego znaleźć z tego samego powodu z którego nie mogę tego wieczoru prowadzić samochodu. Jest to natomiast super pomysł. Zrobić algorytm przeliczający wydobycie idlerów sumarycznie 321 (lub wg przelicznika)...słabsze idly przy UF wypad, mocniejsze nadpisują słabsze i tyle. Zamiast robić jakiś grejwjard idlerów co nikomu to do nieczego nie potrzebne może warto zgłosić do Niemiec ten pomysł ? Na pewno ta zmiana to nie kwe…
-
Cytat od Eighty7: „Witam, mam pytanie do graczy z top 100/200. Czy jest aktualnie realna szansa na dotarcie do topki bez boostowania swoich zasobow poprzez dokupowanie doladowan za realne pieniadze? Pytam poniewaz jestem starym graczem, ktory powrocil do tej gry po wielu wieeelu latach. Gralem w Ogame jeszcze kiedy nie bylo opcji doladowan i wtedy bylem graczem z top 100 stad to pytanie, poniewaz nie wiem czy bedzie mi sie chcialo grac jesli doladowywania sa tu teraz niezbedne. Pozdrawiam! ” Jez…
-
ten Jarek lata na nowo, sekunde po powrocie fs....