Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 441-460 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od I am back: „Dla przykladu ja dzis na zbieraczu jedynie logowalem w celu kontroli konta czy ktos nie lapie mi stacji lub nie probuje palic moonow. Nic nie robilem poza odswiezaniem konta a mimo tego zarobiony jestem bo gram na zbieraczu. Odkrywca w to miejsce musi latac by nadrobic to, co ja mam dzieki bonusowi jakie daje zbieracz. Tak wiec Twoje teorie, ze odkrywca jest lepszy od zbieracza sa latwe do obalenia. Gdybym dzis zamknal sie w pokoju, porzucil swoje obowiazki w domu i w rodzin…

• @b Cytat od bobro: „Ale ja nie pisałem o farmieniu tylko o wydobyciu. ” No to chyba jasne że zbieracz da wiecej ? Po to jest zbieracz, podbija wydobycie. Natomiast jak dodasz do tego kilka fal expów i kilka fal po 20-25 slotów idlaków na starym uni to nawet niech Ci się NIE ŚNI że wyjdziesz nawet blisko odkrywcy na wysokim nawet eko zbieracza.

• Szczerze mówiąc byłem za Trumpem, człowiekiem z kasą, człowiekiem który MOŻE....a nie 80 letnim Prezydentem któremu zadanie pytania "jakie są Pana plany na nadchodzące lata" może wydawać się śmieszne

• Odkrywca daje duzo wiecej niz zbieracz jezeli tylko gramy aktywnie. Kazde top kazdego uni to odkrywcy, na kazdym nowym uni cale top 50 to odkrywcy bo sa najwieksze przychody. Gracz @cokolwiek minusuje posty bo nie ogarnia tematu. Zbieracz ma tylko eko marny dodatek, odkrywca generuje zyski.

• odkrywca daje duzo z expow i 75% idlaki - latasz ?

• [ciach] edit: As nie znam, nie gram generałem. Super Moderator Ruda:Komentarz do usuniętych treści mniam

• Idziesz do kalkulatora wydobycia, wklepujesz swoje eko z dodatkami zbieracza, nastepnie to samo na odkrywcy (mozesz miec pełzacze jezeli masz rynek na uni). Patrzysz na różnice i decydujesz. Z expów samymi DT zgarniesz dużo wiecej niz ta marna różnica wydobycia, statki z ekspów sprzedasz (rynek?) i sie będziesz śmiał, bedziesz se piwo pił i sie śmiał. Nikt ci nie da odpowiedzi co jest dla Ciebie lepsze, skąd ma ktos wiedziec jak grasz ? Odkrywca da Ci wiecej surki ale jak logujesz sie do gry w ś…

• Na nowym uni zaczeło sie wydawanie anty, rosną jak nowi na quantum albo i lepiej

• ale czego nie rozumiesz w odpowiedzi: "nie ma rynku bo szef wprowadził decyzje że nie ma runku ?" dlaczego oczekujesz ze ktoś bedzie wiedział dlaczego podjał taka decyzje ? myslisz ze ktos z forumowiczow jest kolegą szefa ogejm i rozmawiali o tym na piwie i ci tu odpowie ?

• Po co prowadezisz dyskusje o tym samym w obu tematach ? Tym bardziej że w obu dostałes już odpowiedz ?

• Prosze o odpowiedz kogoś normalnego.

• Nie wiem nawet co GO zgłosić bo gram aktywnie, 25 slotów, wszystko lata non stop, nie sprawdzam nawet wiadomości które są do odczytania, setki raportów. To jedyne co przypadkowo wyłapałem...

• Witam, Od jakiegos czasu wydawało mi sie że przybbywa mi deu na moonach po transportowaniu na nie surki na kopalnie (krisu i mety). Nie znam dokładnego mechanizmu i myslałem że mi sie wydawało ale własnie transportowałem 330 kk mety i 110 kk krs na kopalnie deu na 36 lvl (na moona). Po przylocie prztbyło mi 300 k deu na tym moonie. Niby grosze ale gdy topka doda kilka zer do transportu to przybędzie kilka zer do deuteru. Nie wiem jak to działa i od czego zależy. Ktoś zauważył coś podobnego ?

• Cytat od Apofis: „Zauważyliście, że każde nowe uni jest już bez rynku. Jaka jest tego przyczyna? ” Decyzja szefa GF. Czemu ? bo szef.

• Czym farmić idlaków?

Muniek - - Zadawanie pytań

Polecam expy bez opoznienia. Nie ma zadnego dowodu ze dostaniesz coś lepiej przez opoznienie a expow puscisz mniej

• Nie gadajcie z trollem on posty nabija bo konto w pazdzierniku załozył i chce nadrobic. Do tego pisze głupoty.

• Czym farmić idlaków?

Niestety nie. To zalezy od sytuacji na forum i stylu gry, pozycji i czasu. Masz klepki na oczach. Potestuj sam, nie ma potrzeby wklejac rozmów innych. Testowac, to nic trudnego samemu zdecydowac co dla ciebie lepsze.

• Czym farmić idlaków?

MBT nie pytaj nikogo tylko przemysl jaka jest twoja sytuacja gry. Nie daj sobie dyktowac jak grac.

• Czym farmić idlaków?

Cytat od I am back: „A jesli farmie to 200 ukladow wiec kolejny raz nie wiesz, a opierasz sie jedynie o swoje toerie. Polemizuje z Toba dlatego, ze bylo pytanie czym farmic idlaki a Ty wprowadzasz w blad upierajac sie, ze mt sa najlepsze. Nie sa i przyjmij to do wiadomosci. Kazdy doswiadczony gracz Ci powie, ze pioniery klada mt na leb na szyje. ” A jesli ja farmie to po 50 us lewo / prawo. Opieram sie o swoje doswiadczenie w zarówno mt jak i piionierach. Idlaki farmie na kilku kontach i wiem co…