Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 421-440 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od 19dawid45: „Cytat od kasai: „Cytat od Bad.Whisky: „Ja i pl1 nie chcemy brać w tym udziału. milego wieczoru ” Niestety ale nie można 'nie brać udziału'. Można jedynie nie przyjąć ewentualnej nagrody. ” @kasai przecież to co piszesz to bzdura. Jeśli ktoś nie chce by jego osoba/nick uczestniczyła w czymś to nie powinien być brany pod uwagę. Jedno przeczy drugiemu... musisz brać udział ale nie musisz przyjąć nagrody... gdzie tu logika? ” Jedno nie przeczy drugiemu. Nie można nie brać udział…
-
Cytat od bobro: „Cytat od Muniek: „Ja duzo wiecej zyskuj na odkrywcy, mam bardzo duzo idlaków z ktorych mam 75% i kazda fala ma 25 slotow. Zarabiam z tego bardzo duzo, do tego expy cywilne. wychodze na tym lepiej niz zbieracz wiec odkrywca jest lepszy. ” Przykro mi, muszę jeszcze pokarmić.Wyjaśnij mi, Muniu, jak Ty wysyłasz ekspy, kiedy masz zajęte 25 slotów farmieniem? Dodatkowe sloty na 8 ekspów masz, czy Komputerową na 30. poziomie? I jeszcze wysil mózg i przelicz, czy naprawdę Zbieracz, któr…
-
Cytat od I am back: „Cytat od Muniek: „Cytat od I am back: „Cytat od Muniek: „Odkrywca daje duzo wiecej niz zbieracz jezeli tylko gramy aktywnie. ” Dopoki na odkrywcy nie trafisz czarnej dziury i caly Twoj zarobek a zarazem przewaga odkrywcy nad zbieraczem pojdzie sobie na spacerek (grzecznie mowiac). ” Widać ze albo nie grałes nigdy odkrywcą albo ogolnie masz braki w wiedzy.Zapraszam do faq lub poklikania odkrywcą. Nie ma sensu ci tłumaczyc jak twoja wiedza jest na poziomie tego cytatu. wydobyw…
-
Cytat od bobro: „Cytat od Muniek: „mało expisz mało farmisz ” Nie, @Muniek, właśnie chodzi o to, że się mylisz. Dużo ekspię i trochę farmię, a już teraz słabsi gracze, stawiając kolejne domki, w zysku zaczynają mi dorównywać. Opłacalność odkrywcy kończy się w pewnym momencie. Podwójną antymaterię zabrali, piratów zabrali, zostały większe planety - raz skorzystałem przy piętnastej planecie, szesnastą pewnie będę kolonizował za trzy lata, to sobie znowu zmienię na Odkrywcę Aha, jeszcze coś. Przy c…
-
Cytat od I am back: „Cytat od Muniek: „Odkrywca daje duzo wiecej niz zbieracz jezeli tylko gramy aktywnie. ” Dopoki na odkrywcy nie trafisz czarnej dziury i caly Twoj zarobek a zarazem przewaga odkrywcy nad zbieraczem pojdzie sobie na spacerek (grzecznie mowiac). ” Widać ze albo nie grałes nigdy odkrywcą albo ogolnie masz braki w wiedzy. Zapraszam do faq lub poklikania odkrywcą. Nie ma sensu ci tłumaczyc jak twoja wiedza jest na poziomie tego cytatu. wydobywaj kopalnie dalej
-
Cytat od bobro: „Ależ, Muńku, pisałem przecież, że latam na idlaków, ale konkurencja jest bardzo duża. Równie dobrze mógłbym latać jako Zbieracz i miałbym to samo. A ja piszę, że to, co zdobywam z ekspów z ledwością przegania to, co kolega z sojuszu zbiera na wszystkich planetach, nic nie robiąc i posiadając jedną planetę mniej i ciut słabsze eko. Czego jeszcze nie rozumiesz? ” mało expisz mało farmisz