Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 381-400 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• dlatego pisze ci - wymarłe serwery

• Cytat od Apofis: „No może ale jak dla mnie ponad 100 ludzi w tydzień robi przyrosty we flocie a top30 całkiem nie małe to raczej się dzieje ” raczej tylko wg ciebie..... 1500 osob w tydzien by sie działo....

• uni wymarłe to nie ilosc pkt czolowki czy kilku grajacych ludzi z przyrostami mówimy calkiem o czym innym.....

• nie ma problemu, te - Starcia Wezn 2 - Starcia Xanthus 6 - Starcia Yildun 8 - Starcia Zibal - Starcia Aquarius 1 - Starcia Bellatrix 3 - Starcia Cosmos 3 - Starcia Dorado 6 - Starcia Europa 4 - Starcia Galatea 2 - Starcia Himalia 5 - Starcia Indus 8 - Starcia Janice 1 - Starcia Kalyke 10 - Starcia Leda 11 - Starcia Mensa 13 - Starcia Norma 1 Jak sam widzisz jest ich spooro

• Cytat od Apofis: „Cytat od Muniek: „na wyludnionych wolnych nie - przegladnij sobie statsy ” Podaj przykład jakieś jedno uni, które jest wyludnione wg ciebie? ” hahahaahahah yyyy 90% uni ? gdybys wiedział co było 10 lat temu......chłopie.....

• wiem bo jestem jednym z nich na szybkich zaludnionych uni. na wyludnionych wolnych nie - przegladnij sobie statsy

• Cytat od Apofis: „Cytat od Muniek: „uwazam że jednak przez bonusy zbieracza - takie jest moje zdanie ” Bonusy od zbieracza są nie duże i nie przynoszą takich mld zysku jak przy odkrywcy ” o jakich mld bonusach KONKRETNIE mowisz bo chyba nikt nie wie ?

• Cytat od Apofis: „Cytat od Muniek: „na wolnych wyludnionych wygrywa zbieracz. jakie to - to musisz sie juz logowac po kolei i patrzec w galach ” Może dlatego, że nie ma tak dobrych graczy, którzy wykorzystują odkrywce na maxa do zgarniania mld flot. To może tak być. ” uwazam że jednak przez bonusy zbieracza - takie jest moje zdanie

• Cytat od Apofis: „Cytat od Muniek: „w innych też - niestety nie ” Na jakich uni expy dają mniej niż w innych klasach? @Muniek Wątpię, że tak jest. W większości uni wygrywa odkrywca co widać po statystykach. ” na wolnych wyludnionych wygrywa zbieracz. jakie to - to musisz sie juz logowac po kolei i patrzec w galach

• Cytat od I am back: „Cytat od Muniek: „To ja poswiecam czas, ja prowadze konto i ja uzywam laptopa za ktory zapłaciłem ” Aha, czyli Ty czas poswiecasz, Ty prowadzisz konto i Ty kupiles laptopa wiec masz prawo oceniac innych i mowic jak powinni grac i kiedy bo inni nie buduja kont, nie poswiecaja czasu a laptopy ukradli? ” Nie ja mówie zeby inni mnie nie pouczali jak mam grac bo to moj czas i moje pieniadze. Inni nie maja mi prawa mowic jak grac wiec nie wiem o co ci chodzi. Mysl o innych tez tro…

• Cytat od I am back: „Zgoda. Ale nie patrz na ogol spolecznosci przez pryzmat wlasnej osoby. Ty masz czas dzis, jutro i w nastepnym tygodniu na gre to nie znaczy, ze ktos tez musi miec ten czas wolny wtedy kiedy i Ty go masz. Ja przez 2 lata bylem uf-s na ogejmie. Zmienilem prace i teraz jestem jednym z bardziej aktywnych graczy. Punkt widzenia zalezy od punktu patrzenia/siedzenia. ” a dlaczego mam nie patrzec przez pryzmat własnej osoby ? To ja poswiecam czas, ja prowadze konto i ja uzywam lapto…

• Powinni objac swoją strategie gry, ja obejmuje swoją by pokonac innych. Co z tymi co mogą grac dłuzzej ? dlaczego to ma byc moja wina ? w zimie czy w lato

• a moze najlepiej bedzie zmieniac klasy cyklicznie co 2 tygodnie w zależnosci od pory ściemniania sie ? np w zimie sciemnia sie szybko to gramy odkrywcą bo od 16:00 jest noc i mozna grać. w lato jest długo jasno to odkrywca bo szkoda czasu na gre ? Jakie sa ? jakie przeciw ? prosze o info

• na opustoszalym uni z x2 lub x1 przy wysokichh eko nie bylnbym tego pewnien @Apofis

• I nie potrafisz raz na czas w domu w lapku zrobic klikniec i odejsc od niego ? Co w tym trudnego ?

• Nie gram na telefonie, lapek i piwo

• Cytat od I am back: „@Muniek, tutaj masz odpowiedz na swoje pytanie: Cytat od NowyLolek: „Może tak być. Po paru miesiącach gry na starym uni dosłownie rzygałem ogejmem i potrzebowałem przerwy. Jeśli ktoś od roku codziennie wysyła po 50-60 eksp i nie ma dość, to musi naprawdę żyć tą grą ” ” aha to nie wiedziałem ze takie są zasady łogejm, dzieki

• Cytat od I am back: „Dyskusja o tym samym w nieskonczonosc. Sam zawarles slowo klucz - JESLI - wiec dobitnie stwierdzasz, ze trzeba podporzadkowac sobie zycie pod gre by osiagnac wyniki. ” a nie mozna nie podporzadkowac zycia i po prostu se codziennie poklikac majac zycie poza ogejm ? i wyjsc na plus ?

• Cytat od I am back: „Cytat od Muniek: „To marginalne znaczenie ” I wlasnie o ten margines sie rozchodzi. Aktywny odkrywca i tylko aktywny bedzie na plus. Zas bierny zawsze straci do zbieracza, niezaleznie od stadium rozwoju konta. ” Tak dlatego zgarniam po 1 kkk z farmingu bo gram aktywnie. Plus wydobycie i pełzacze. Tylko tego marginesu nie zbieram.

• Cytat od I am back: „Cytat od Muniek: „Bedzie nadal to proporcjonalnie przewaga odkrywcy. ” Mozliwe aczkolwiek niekoniecznie. Zalezy to od kilku czynnikow. Mianowicie, stopien rozwoju ekonomicznego konta na klasie zbieracza ” To marginalne znaczenie, odkrywca ma te same kopalnie, tylko roznica z pełzaczy jest i to tylko części.