Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 261-280 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Wersja 7.x - dyskusja

Muniek - - Porozmawiajmy o OGame

Cytat od buleon: „Cytat od CzarnyPan: „nie trzeba było nawet klikać wystarczyło przytrzymać, ale już kij a tymi ekspami, teraz w ogóle nie da się farmić idlaków sondami, tak to potrafiłem wyfarmić całe uni w 2 godziny co dawało ok 1kkk surki, teraz zajmie to pewnie 2x dłużej ” Ciekawe, nie mam tego problemu. Nadal farmię na 3 entery. ” Nigdy nie gralem na uni z fsrmingiem sondami....ile na takim uni farmicie ? polskie są bogate w idly czy raczej nie ? ciekawe jak to wyglada w world....uni z łado…

• Wersja 7.x - dyskusja

Muniek - - Porozmawiajmy o OGame

Cytat od CzarnyPan: „nie trzeba było nawet klikać wystarczyło przytrzymać, ale już kij a tymi ekspami, teraz w ogóle nie da się farmić idlaków sondami, tak to potrafiłem wyfarmić całe uni w 2 godziny co dawało ok 1kkk surki, teraz zajmie to pewnie 2x dłużej na martwym uni to było niemal ostatnie źródło dochodu wystarczyło obostrzenie że nie wolno tego stosować przeciwko aktywnym graczom i tyle ” a na jakim uni grasz ? z ciekawoosci

• OKA: Dzień 9

Muniek - - Pytania

2008

• Nie ma zawężenia więc gdzie gały pierwsze widziały. Tak rozumiem pytanie. Gdyby było inaczej byłoby to w pytaniu.

• Cytat od powyginany drucik: „Cytat od Muniek: „a mydliłas oczy o kobiecie Popuriego Tyyy Ty Ty niedobra Ty Ty ” Nic nie mydliłam tylko wspomniały mi się stare dobre czasy ” o ile sirius był kobietą popuriego to tak Tyyyy cwana

• a mydliłas oczy o kobiecie Popuriego Tyyy Ty Ty niedobra Ty Ty

• Rankingu nie znalazlem tylko jakies posty Siriusa, pozniej temat siriusa gdzie wita nowe FA jakiegos tam....pozniej temat Arta gdzie cyt: "witamy nowego starego FA siriusa"....lekki strzał to był ale mysle ze uzasadniony.

• OKA: Dzień 8

Muniek - - Pytania

Sirius

• Uni 8 i 5 to tylko jedna możliwa ksywa Top 1. Co do FA nie wiem.

• Mało kto mimo że wielu grało. Mało kto sie interesował FA tylko klikał mtki.

• Ja szukałem guzik znalazlem, cos poczytałem, wypytałem innych graczy i będę strzelał bo nie wiem dalej...

• 0,7 zawsze

• Czy chodzi o "kto był pierwszym adminem polskiego forum" ? tak czy siak dla mnie chyba szach mat

• OKA: Dzień 7

Muniek - - Pytania

Pancernik

• To nie jest błąd bo jest opisany z góry w zasadach gry. Tłumacząc już jak w podstawówce: Od dziś ustalamy że 2+2 = 4. Jeżeli faktycznie jest to 4 to wszystko działa. Dokładnie to samo masz w opisie klas ogame i to działa. To że Tobie sie to nie podoba lub masz inne zdanie...nie tworzy z tego updatu błędu.....tworzy.....tylko to że Ci sie to nie podoba.

• Cytat od ackra: „Cytat od Muniek: „Nie prawda. Nie powinien dawac dla wszystkich klas. ” To proponuję, żeby w sklepach dawali Tobie nadgryzione bułki a wszystkim innym całe za tą samą cenę. ” Twoje załozenie jest błędne bo kazda klasa ma inne uniwersalne bonusy a Twoj przykład opiera sie na tym ze kazdy kupiec bułki jest identyczny.

• Cytat od ackra: „Jeśli geolog jest opcją którą trzeba wykupić za realne pieniądze powinien dawać bonus liczby pełzaczy dla wszystkich klas a nie tylko dla zbieracza. Opcja za którą się płaci nie może dawać dodatkowego bonusu tylko części graczy którzy wybrali jedną z klas. ” Nie prawda. Nie powinien dawac dla wszystkich klas. Moze dawac bonus tylko dla czesci graczy - tak jak to opisano w zasadach gry przed zapłaceniem przez gracza. Kwestia przeczytania zasad gry przed podaniem numeru karty kred…

• @Ardnas odpisywałes po ciemku i pomyliłes chyba na klaiaturze cyfre 9 z 0

• No ale co mod ma Ci odpowiedziec na to ? Takie są zasady, tak GF zdecydowalo, tak wygląda gra...cóż Ci mod zrobi no..... ?

• było zmieniane