Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 307.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Stivi - Spamowy PieZ
Djablica - - Archiwum CT
PostStivi Jakie rasy piesków najbardziej lubisz i dlaczego ??
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „Goldbluszcz napisał(a) No ba, tylko do tej południowej części do buszzzzzzzu tam pełno bluszczów jest Jak kwiat najbardziej utkwił ci w pamięci i dla czego to....? no właśnie ;)” Goldi pojedziemy tam , gdzie mniej robaków , bo jakąś alergie mam na nie W bluszcze to nie bardzo bo jeszcze sie mi zgubisz , albo , co gorsza , zechcesz z nimi zostac na dłużej hahaha i mnie porzucisz Co do kwiatów , pewnie nie będę oryginalna , ale zawsze swoimi kolorami i zapachem przyciągały mnie Frezje i ta…
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „Goldbluszcz napisał(a) Gdzie mnie zabierzesz ze sobą?” Goldi zdecydowanie stawiam na Afrykę haha tam przynajmniej ciepełko jedziesz ze mną ???
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „Luppus napisał(a) Czemu Izuniu jesteś taka kochana dla mnie?:* Jak długo jeszcze będziesz miała dla mnie cierpliwość? No i jak Ci się podoba popularność na OG?:D” Aguś do Ciebie zawsze będę miała cierpliwośc , bo nawet nie wiesz ile jej trzeba miec do mnie hahaha a co jak co , ale kochana to ja na pewno nie jestem raczej dośc wredna i złośliwa Padyszach oczywiście , że tą najlepszą kawusie lubię , jednak marki nie wymienię Ostatni Drakkar 1)Słyszałem że nie masz znajomych/kolegów/przyjac…
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
Posthahahaha ^Uriziel^ żartowałam , nie bierz tego tak do siebie *IcE TeA* oo nie zauważyłam ostatniego pytania to przez to , że mnie tymi gorsetami zbajerowałeś hahaha teraz odpowiem IceTea/Nestea? zdecydowanie pepsi ]:-D, chociaż taka o smaku zielonej herbaty jest niezła
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „*IcE TeA* napisał(a) Gorset/body ? body - trzeba jakoś oddychac top/sexi bluzeczka? bluzeczka - ale nie musi byc do kolan stringi/figi? hhmm zdecydowanie z golfem , bo zima hahaha ponczoszki/nylony? pończoszki chociaż pod spodniami jakoś tracą urok halka/koszula nocna? tu preferuję kombinezon astronauty , bo nadal zima IceTea/Nestea? :*” Wiem , jestem sexi hahahaha
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „^Uriziel^ napisał(a) Pierwsza co myślisz jak słyszysz "Uriziel" Tylko szczerze pzdr Diabełku :*” Zaspmi dziś forum czy tez nie haha
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostKhazaR napisał : "Mmmmm... jak milutko czegoś takiego się dowiedzieć. Byłaś chyba pierwszą osobą z modów, która jakikolwiek respekt miała do mnie przy pierwszej rozmowie, Dziękuję Ci za to bo dałaś mi siłę na nowy projekt Całus Całus " Khazarku staram sie każdego traktowac z respektem A że dodało Ci to sił tylko pozostaje mi sie cieszyc :** K I D D napisał "Zamieść coś! Popatrzymy, przeczytamy, ocenimy. Oczywiście stronniczo. " No hhmm ocena taaaaa hahahaha to teraz już na pewno nic nie zamieszc…
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „KhazaR napisał(a) Djablico kochana, dlaczego Ogame jakaś diabelska przekora , bo powiedzieli , że płec piękna za mało inteligentna na ta grę ahahahah dlaczego team? Dwa lata gry to dośc długo więc team tak dla odamiany Dlaczego kochasz kazara, hhmm pamiętam tą rezerwe jaką do mnie miałeś przy pierwszej rozmowie na priv o temaciku i mnie to urzekło a jak nie to dlaczego? to juz nieaktualne skoro darze Cię tym głębokim uczuciem haha Często się uśmiechasz? Dlaczego, dlaczego nie? Wiesz , za…
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „Cognito napisał(a) ja z Goldim? stfu stfu, wypluć, zdeptać i zakopać Ja jestem jedyny i oryginalny, o! Za kare masz: jakie majtochy dzisiaj nosisz o!? 8)” Takie z golfem i w kropeczki Seyco Czemu byłaś tak kochana i zagłosowałaś na mnie na mistera? Bo miałem tylko 2 głosy tak apropo ...? Więc jesteś moimi 50% Zagłosowałam na Ciebie bo niezły przystojniaczek jesteś Z dodatkowych pytań: Czy uważasz, że modki to świry?:P hm A Ty masz inne zdanie ?? haha jasne , że świry ale pozytywnie zakre…
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „Cognito napisał(a) Najsłodsze słowa jakie usłyszałaś od mężczyzny? ^^” hhmm ja widzę Cogmiś , że Ty z Goldim jakaś spółkę założyłeś hahaha , Ale nie musisz wcale , tak bardzo z niego brac przykładu Slowo hhmm Najsłodsze hhmm ... słodkie były cukiereczki
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „Superman napisał(a) Na IRCu byłem tylko w celach biznesowych więc ... Lubisz śnieg ale w lecie Tworzysz wspaniałe bałwaniki czy raczej je niszczysz jak któregoś zobaczysz nie czepiam się bałwanków Aniołki na śniegu czy diabełki w łózku xD jak zimno zdecydowanie w łóżeczku i po kołderką Czo masz za autko i gdzie nim jeżdisz mam śliczne błękitne aveo i daleko nie jeżdżę , wiesz jestem kierowca doskonały ahah Zimno czy ciepło może mam cię ogrzać hhmm cóż za propozycja Miłej ;)” Goldbluszcz …
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „Goldbluszcz napisał(a) Daleko Ci do miłości?” A czym tak na prawdę jest miłośc ??? może to coś fascynującego , a może tylko puste słowo rzucane od tak ????? Little Princess napisała Czym jest dla Ciebie marzenie? Czy warto je spelniac? Jakie Ty masz marzenia? Little marzenia to coś , co w życiu jest bardzo ważne . Bez nich wszystko traci sens , kiedy jakieś sie spełni wtedy mamy kolejne i kolejne i tak zawsze w życiu jest jakiś cel do którego się dąży Moje marzenia hhmm chyba są mocno gó…
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „Goldbluszcz napisał(a) Co widzą Twoje oczy,a co chciały by zobaczyć?” eh Goldi Twoje pytania kwalifikują sie pod poważne odpowiedzi Hm oczka często widzą to , co niekoniecznie powinny , a to co powinno byc widoczne , jest daleko poza ich zasięgiem ..:::EbbeSand:::... czym dla Ciebie jest kolor zielony milośc czy przyjazń ?? ... zielony kolor wiosny , życia , nadziei , ale również relaks , spokój , no i moje barwy teraz
-
Art
PostCytat: „Djablica napisał(a) Art Lubisz "zieleniaków" ??? i dlaczego ????? ]:-D” A co to zieleniaki ? :P[/quote] Hm to teraz nie wiem czy od razu sie obrazic na Ciebie czy dopiero potem Warzywa , owoce czy "zdrowa żywnośc" made in McDonald plus dodatkowa porcja majonezu ??
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „Pawelq napisał(a) a ten no : => czy zdazymy na euro2012 => ulubiony przedmiot za czasow szkolnych ?” Co do Euro 2012 hhmmm jak sie dalej będą kłócic o to gdzie ma byc ten stadion to nie bardzo Szkoła ?? kiedy to było haahah ulubiony przedmiot .. Chirurgia a z podstawowej Język polski i Historia Turles umiesz zrobić taką emotke ^ ^ haa!! ^ ^ ... nie umiem ale podejrzewam , że dasz jakieś wskazówki
-
Art
PostArt Lubisz "zieleniaków" ??? i dlaczego ?????
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „Pawelq napisał(a) a gdize sylwester spędzasz :podstępny:” hah jeszcze nie mam konkretnych planów hhmm to mi dałeś do myślenia
-
Art
PostKino czy opera ? Komedia czy dramat ? Blondynki czy brunetki ? Czym dla Ciebie jest zapach wiosny ??
-
Djablica
Djablica - - Archiwum CT
PostCytat: „Little Princess napisał(a) Czesc Izuniu Jak sobotni wieczor mija? Jakies plany na imprezke? co powiesz na soczek ? xD” Soczek powiadasz ?? oki niech będzie soczek a co mi tam Imprezki raczej nie będzie więc jakoś muszę przeżyc Pawelq czy jestes taka " djabliczna Podstępny " .. no coś Ty ja to uosobienie anielskiej dobroci i ostoja spokoju hahah Supermen nie mam a nie że nie dam a w wakacje hhmm częśc pracowałam , chociaż nie , miałam mały wypadek więc siedziałam w domku na chorobowym ,po…