Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 501-520 z 551.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
kurde selen tak pojechała.... z gracją, tak pięknie, że but fila pewnie nawet nie skuma ocb ja rozumiem, że skoro robicie zlot i "puszerzy" nie są mile widziani to pewnie kupujący konta z gry online mają tam miejsca VIP ? wilku szacuneczek, kolejny konkret STejk, szkoda ze masz takiego buta za sojusznika
-
Konto Azraila zostało celowo wystawione aby kolega pozostał w okolicach ula, w momencie kiedy szykuje na niego mega akcje o której usłyszy cały świat. Dla nas zadna strata bo mamy tyle deuteru ze nie wiadomo co z nim robic. [ciach] Super Moderator Ruda:wjazdy na tematy rodzinne można było sobie darować
-
SENSACJA NA UNIVERSUM !! l8s2u.jpg Sojusz Lumpy Mroku otwiera rekrutacje :monster: . Kiedy matka powie ze sie do niczego nie nadajesz, kiedy brat znowu spowodowal ze wszyscy znajomi sie z ciebie smieja, kiedy ktos wstawil ci karnego na fejsie i czujesz ze zycie juz nie ma sensu.... znaczy sie nie pasujesz do nas. Do nas nikt nie pasuje. Rekrutacje mamy otwarta i zasada jest jedna, nie przyjmujemy nikogo. Juz nie wiem jak mroczny bys musial byc, ile banow w grze, na forum, czy na ircu wyłapać zeb…
-
na poczatek chce zaznaczyc ze nie ma zadnego dobrego konwertera pod to uni, no bo kto chce klikac w jakies linki i latac po stronie niepolskiej na ktorej nawet slabo sie czyta te rw. a to co wrzucil gosciu wyzej to sie tez do niczego nie nadaje bo nawet zysku nie policzy wiec nie ma sie czym chwalic. ponizej wklejam rw ktore wali na kolana a nastepnie otwarcia rozporka.... ogmem.com/show/129361-3150a291 LUMPY MROKU !
-
dziwne ze konto sie pojawia na allegro i po dwoch dniach od sprzedazy jest zezłomowane. opłacało wam sie za 100zł ? kwestia dyskusyjna. nie moge wkleic linka do aukcji bo zabrania tego regulamin forum niestety
-
Rekordy Uni68
Postta topka wydobycie i budynki wyglada o niebo lepiej niz reszta
-
Rekordy Uni68
PostCytat od Keyra: „Mi się wyśrodkowanie nie podoba i nick przy rekordzie dałbym innym kolorem, np. białym.” popieram kolege w 100%