Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 220.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Chyba jednak działa ...wysłałem exp o 23.00 i posiadam klasę odkrywcy Wynik ekspedycji xxxxxxx 31.01.2020 02:52:46 Od: dowódca floty Nasza ekspedycja przechwyciła statek-widmo, który transportował małą ilość antymaterii. Nie znaleźliśmy żadnych wskazówek odnośnie losu załogi statku, ale nasi technicy zdołali odzyskać antymaterię. Zrabowano: 5.670 Antymateria. Wpis z dziennika pokładowego oficerów komunikacyjnych: Zdaje się, że żaden człowiek jeszcze nie był w tej części galaktyki
-
Bardzo fajne starcie, ale myślę że powinniśmy rozpocząć gównoburze jak to ostatnio bywa w tym dziale....także napiszę tylko, że fatalne macie te Gsy - bardzo dużo palą wbrew temu co pisze autor tematu a przyczyna jest jedna: "tory były złe...a podwozie ? Podwozie też było złe " Pozdro Bryku
-
Potwierdzam sposób opisany wyżej działa. W momencie włączania badania miałem technokrate etc Później badanie się wydłużyło po użyciu dopalacza 30 min ( brak technokraty) z 8 tyg do 24 tyg Aktualnie włączyłem technokrate + dopalacz 30 min....efekt badanie się zakończyło
-
Cytat od Bunny: „Cytat od Latający Holender: „Działa chyba wszędzie przynajmniej powinno Z tego co testowałem to pole wrakowe działa tylko w walkach 1 vs 1 i pod pewnymi warunkami... Jesli zrobisz acs nawet sam ze sobą opóźniając atak 1 sonda to pole wrakowe nie powstanie ” Wszystkie ataki latanie po bunkrach ze spora iloscia lam bez opozniania. Raz tylko dostalem pole wrakowe. Nigdzie nie ma napisane, ze musza byc spelnione wymagania, zeby otrzymac pole wrakowe. ” owszem nie jest napisane, to m…
-
Cytat od Muniek: „Cytat od Winter: „Cytat od Muniek: „Czym sie roznia automatyczne oferty i zapytania od normalnych ? I kurde czemu wystawiłem kilka automatycznych zapytan i nie widac ich na rynku (sojusznicy mi mówią że nie ma moich zapytan) ” Automat działa automatycznie jak nazwa wskazujeJeżeli chcesz kupić metal za dex np i ktoś wystawi ofertę że chce sprzedać Dex za metal to automatycznie ty ją kupisz (oczywiście jezeli wasze przeliczniki się pokryją wg tolerancji jaką zaznaczysz) . pozdraw…
-
Witam, Pozdrowienia dla sojuszników, znajomych oraz dla dr MD bo to na prawdę spoko gracz ps. dr MD walcz z "somsiadem" niech oddaje AM Dnia 01-12-2019 12:45:59 następujące floty spotkały się w walce: Agresor bryk [FenikS] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca dr MD [C E] ________________________________________________ Mały transporter 38.423 Duży transporter 59.234 Lekki myśliwiec 3.375 Ciężki myśliwiec 9.458 Krążown…
-
Cytat od Apofis: „Cytat od Mordi: „No i ktoś zauważył nową cenę działa jonowego? ” To cena akurat od początku taka jest nie nowość ale bombowcom przywrócono prędkość. Jak wam się podoba nowa wersja 7.1 gdzie pełzacze nie mają już znaczenia tylko liczy się ilość łączna poziomów kopalni do %? ” to co daje pełzacz w nowej wersji 7.1 ? Już trochę zgłupiałem od tych zmian
-
Cytat od Munio_Uni 1: „Jestem 100% pewnien. Co ileś razy ten błąd jest. Drugi błąd przy atakowaniu idlerów. Samo zmienia mi z misji atak na misje transportuj czasami. Jak nie zauważę to polecę na idlaka z misją transportuj... ” potwierdzam ten błąd zn błędy. Występuje na pewno podczas gry na komórce. Pytałem w sojuszu tez taka mają. Gram na taurus. Albo zmienia samo misje albo np planetę z której startuje ...chce lecieć na atak z g1 na g1 to okazuje się że atak wysyła się z G2. Nie używam żadnyc…
-
Cytat od Das140: „@Mordi, nie uczciwy jest push, bash, multi itd. To że GF tak zaprojektowało rynek, tak a nie inaczej, nie oznacza, że ten kto z niego korzysta najbardziej gra nieuczciwie. Przypominam, że ktos ten tani deuter sprzedaje i nie są w multi pod push (w większosci). Nie ma tu żadnej luki w prawie, bo GF stwierdziło, że przeliczniki na rynku mogą być dowolny i można robić wymiany nawet w przeliczniku 1:1:1, więc zostało to zalegalizowane. ” z chęcią chciałbym sprzedać ten cholerny dex…
-
Lista statyk
PostNie wiem czy tylko mi ale nie mam możliwości rozwinięcia listy statystyk obojętnie jakiej czy pkt ogólne czy eko flota etc na telefonie Ofc mam włączona opcje wygląd mobilny
-
12-11-2019 08:33:12 - bryk [Feniksy] - 811.01% Dnia 12-11-2019 08:33:12 następujące floty spotkały się w walce: Agresor bryk [FenikS] ________________________________________________ Statek kolonizacyjny 1 Gwiazda Śmierci 750 _________________________________________ Obrońca kristtek [CsU] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.582 Ciężki myśliwiec 2.117 Krążownik 870 Okręt wojenny 734 Bombowiec 872 Satelita słoneczny 450 Niszczyciel 61 Gwiazda Śmierci 10 Pancernik 61…
-
Witam....pozdrawiam sojusz i znajomych Dnia 12-11-2019 08:33:12 następujące floty spotkały się w walce: Agresor bryk [FenikS] ________________________________________________ Statek kolonizacyjny 1 Gwiazda Śmierci 750 _________________________________________ Obrońca kristtek [CsU] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.582 Ciężki myśliwiec 2.117 Krążownik 870 Okręt wojenny 734 Bombowiec 872 Satelita słoneczny 450 Niszczyciel 61 Gwiazda Śmierci 10 Pancernik 61 Wyrzutn…