Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 261-280 z 301.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• kto zgadnie kto napisze nastepny :)

Moczar - - Spam

Nie ja wcisnę swój ryjek Cytat od litek.: „@Moczar ” Nie mogłem urodziny miałem i piłem trzy dni To odwrócę @litek.

• Dzień dobry

• Ja tam się opijałem i 5 miesięcy temu i 3 tygodnie temu. Dla chcącego nic trudnego To dzisiaj jest wtorek A mi się weekend zaczął

• Niedziela 22 pewnie @FILU nie był zbyt trzeźwy To Stejk i to Stejk A te literki w nicku Gratki Dojdzie do siebie to może poprawi

• Mokrego dyngusa

• [ciach] A słoneczko świeci Moderator Zaqes:Offtop

• On podobno leń jest Nie dał by rady

• Dzień dobry

• Cytat od Superman: „Nie ma czasu na głupoty! Miłego Dzionka ” Taki zapieprz że nie ma czasu nawet taczki załadować I również życzę wszystkim miłego dnia W Gdańsku pięknie i słonecznie

• - A myślałem że to ja za dużo piję i gadam czasami głupoty. - @Zaqes

• przekazanie konta

Moczar - - Zadawanie pytań

@ciap sobota ? Pijesz Przecież to on dostał od kolegi, a nie oddał

• Cytat od Superman: „Tutaj się ciężko pracuje! ” Normalnie mi się z Tuwimem skojarzyło " Na tapczanie siedzi...."

• kto zgadnie kto napisze nastepny :)

Moczar - - Spam

@ciap udziela się w innych tematach To ja wtrącę swój ryjek Dzień całkiem przyjemny czas jakieś zło przywołać @Zla Kobieta

• Rekordy Uniwersum 68 (2020-12-31)

Moczar - - DiD U68

Joyek (EKO) Wynik ekspedycji [x:xxx:xx] 10.04.2019 19:57:03 Od: dowódca flotyZnaleźliśmy szczątki armady. Technicy od razu udali się do niemalże nietkniętych statków, starają się je ponownie uruchomić. Następujące statki dołączyły do floty: Krążownik: 24 Sonda szpiegowska: 146 Lekki myśliwiec: 1 Wpis z dziennika pokładowego oficera komunikacyjnego: niemalże doszło do kolizji z flotą innej ekspedycji. Nie sądziłem, że inne ekspedycje mogą znajdować się w pobliżu.

• Byle do siedemnastej żona z pracy wróci i zajmie się obiadem i dzieciakami Walony strajk nauczycieli spokoju nie ma w domu

• Jest tak jak w pkt. 1

Moczar - - DiD U68

Joyek (EKO) Zawsze jeden do przodu Wynik ekspedycji [x:xxx:xx] 22.03.2019 05:01:59 Od: dowódca floty Znaleźliśmy opuszczoną stację piratów, a w jej hangarach stare statki. Technicy dokonują oględzin i sprawdzają, czy niektóre z nich mogą zostać wykorzystane. Następujące statki dołączyły do floty: Niszczyciel: 3 Lekki myśliwiec: 5 Sonda szpiegowska: 44 Mały transporter: 1 Wpis z dziennika pokładowego oficerów komunikacyjnych: to cudowne uczucie być pierwszymi, którzy podróżują przez ten niezbadan…

Moczar - - DiD U68

Joyek (EKO) Wynik ekspedycji [x:xxx:xx] 13.03.2019 17:20:54 Od: dowódca floty Ekspedycja natknęła się na planetę niemalże całkowicie zniszczoną przez wojny. Różne statki krążą na orbicie. Technicy starają się naprawić niektóre z nich. Może uda się również uzyskać informacje, co się tu wydarzyło. Następujące statki dołączyły do floty: Krążownik: 16 Sonda szpiegowska: 6 Duży transporter: 1 Wpis z dziennika pokładowego oficerów komunikacyjnych: Zdaje się, że ta część wszechświata jeszcze nie była b…

• To dla beki wkleję jeszcze jedno bo przegapiłem To chyba* moje 3 starcie w roli wygranego Pozdrawiam Hamera i powiem mu to co sobie powtarzam od wielu wielu lat: pijesz nie lataj *chyba bo od 2005r mogłem o czymś zapomnieć Dnia 10-03-2019 01:48:29 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hamer [P N] ________________________________________________ Mały transporter 20.000 Krążownik 2.000 _________________________________________ Obrońca Joyek [EKO] _________________________________________…

• Dnia 10-03-2019 01:48:04 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hamer [P N] ________________________________________________ Mały transporter 40.000 Krążownik 2.000 _________________________________________ Obrońca Joyek [EKO] ________________________________________________ Mały transporter 11.381 Duży transporter 63.615 Lekki myśliwiec 9.328 Ciężki myśliwiec 2.527 Krążownik 181 Okręt wojenny 116 Recykler 1.468 Sonda szpiegowska 10.979 Bombowiec 5 Niszczyciel 450 Gwiazda Śmierci 7 Pan…