Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
No co ty Dzisiaj technologia stoi na tak wysokim poziomie że : kasę se możesz wydrukować, a maszyny Ci same wytną a dziewczyny wpinasz do gniazdka i się same pompują ( chyba, że Ci prąd odcięli ) Ty leżysz do góry brzuchem i popijasz drinka
Normalnie parzysz herbatkę. Ze starego sprzętu AGD odcinasz wtyczkę z kawałkiem przewodów. Od izolować końce, włożyć do herbaty, wtyczkę do gniazdka Herbatka z prądem - kopie jak cholera
To ja pospamuje, mam nadzieję że nikt mnie nie zbanuje Bo takiego rekordu nie ma. Ciągła gra bez urlopu od u4 jakiś 2005 rok (Urlop krótki tylko ze względu na unifusion) Jak mi się nie chciało grać to niestety jakiś zefir wywiał albo koparka wykopała, ale dalej gramy
A ja niezbyt tradycyjnie. Po wieczorze pełnym wrzasków dzieciaków, darcia się żony na teścia i vice versa, wyszedłem na dwór i słucham ciszy. Nie chce się wracać
Dzięki robaczki Cytat od Zla Kobieta: „Kurde nie zdążyłam @Moczar 100 lat, 100 lat polewaj wódke nam ” Polewać mogę, ale po tym co się działo sam już wódki nie tknę. Koniec z wysokimi % Tylko moje ulubione browarki ew. winko