Wyniki wyszukiwania 101-120 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Słaby zysk, ale wyróżniłeś mnie, więc napiszę, że jest odjechany w kosmos i lepiej być nie może. Pozdrówki i przetapiaj na kolejne pance. Nie wtop ich na ekspie. Moderator Neferet:Podmieniłam na ładniejsze słowo
I tak ankieta to ściema, iluzja tego, że niby mamy wpływ na cokolwiek w tej grze. W rzeczywistości jest tak jak było zawsze, czyli to GF wybiera sobie specyfikacje z puli tego co przedstawia w ankiecie.
Wchodzę sobie w ankietę z myślą,a czy tym razem GF mnie uraczy. Paczam na opcje. Dziękuję za takie możliwości. Wolność. Akurat dla chętnych będzie to początek/środek maja czyli idealny czas na pilnowanie floty przy grillu pod parasolem. Powodzenia dla wszystkich co pograją dłużej niż 2 tygodnie. youtube.com/watch?v=awE_eJDfQDA
Cytat od Devuriel: „zapytam, ale nie wiem czy już wcześniej nie był temat poruszany chciałem się dowiedzieć czy kiedyś zostanie rynek już tak naprawdę naprawiony? chodzi o to że wcześniej był mnożony deuter, a teraz w dalszym ciągu jest mnożony metal za darmo ” Zaraz po zbuffowaniu generała.
Nie interesuje mnie konkretna data. Na przykład Art, pracownik roku, mógł odpowiedzieć "Nie działa, nie zostało naprawione, do odwołania nie będzie. " Niestety Art wyszedł z oficjalnego discorda i nie ma jak go zapytać.
Pochwalony Zapytuję się wiadomo coś na temat eventu na krótszy czas badania? Poprzedni został anulowany z powodu problemów technicznych. Było to kilka miesięcy temu. Mam nadzieję, że nie będziemy czekać dłużej niż na update forum. Czy od tego czasu coś się w tej kwestii zmieniło? @smoki wiesz coś może czy tylko ctrl v robisz? @Art zdalnie zaglądasz do nas? Swoich robaczków Pozdrawiam i życzę mnóstwo zdrówka. Myjcie łapki.