Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 961-980 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratki Keeper,nic nie robisz,a surka w chodzi. Nie może być lepiej. Powodzenia,aby nie ostatni raz,gdy ktoś tak miły Cię odwiedza. Pozdro dla kumatych
-
W pewnym tajemniczym miejscu na kompletnie nagim mężczyźnie wyrosło coś brzydkiego, się rozrastającego. Przechodząca kobieta zapłakała, ponieważ mężczyzna zbezcześcił ten tajemniczy zakątek i poszedł po kokainę, jednak rankiem zorientował się, że uchylone zostały drzwi, ale zdezorientowana niebieskooka sąsiadka będąca pod stołem przełknęła ślinę, gdy nagle usłyszała głos dobiegający z kibla. Postanowiła zażyć pigułkę LSD, lecz kontrabas, bo to właśnie on wydął przeszywający stęk, przeleciał nad …
-
brawo klap,klap,klep badania bo UF i będziesz małą mrówką
-
Mnie martwi,że jesteś za mną @wojtom. Muszę uważać na swoje tyły bo ty ten tego ponoć ciepły jesteś.
-
Ohhhhhhhh te dedki, w końcu. Aż nie mogłem się doczekać. Przetapiaj na ten 20lvl plazmy, na który zbierasz. Pozdro dla kumatych
-
W pewnym tajemniczym miejscu na kompletnie nagim mężczyźnie wyrosło coś brzydkiego, się rozrastającego. Przechodząca kobieta zapłakała, ponieważ mężczyzna zbezcześcił ten tajemniczy zakątek i poszedł po kokainę, jednak rankiem zorientował się, że uchylone zostały drzwi, ale zdezorientowana niebieskooka sąsiadka będąca pod stołem przełknęła ślinę, gdy nagle usłyszała głos dobiegający z kibla. Postanowiła zażyć pigułkę LSD, lecz kontrabas, bo to właśnie on wydął przeszywający stęk, przeleciał nad …
-
W pewnym tajemniczym miejscu na kompletnie nagim mężczyźnie wyrosło coś brzydkiego, się rozrastającego. Przechodząca kobieta zapłakała, ponieważ mężczyzna zbezcześcił ten tajemniczy zakątek i poszedł po kokainę, jednak rankiem zorientował się, że uchylone zostały drzwi, ale zdezorientowana niebieskooka sąsiadka będąca pod stołem przełknęła ślinę, gdy nagle usłyszała głos dobiegający z kibla. Postanowiła zażyć pigułkę LSD, lecz kontrabas, bo to właśnie on wydął przeszywający stęk
-
Cytat od sheaker: „Cytat od ciap: „Cytat od sheaker: „@ciap Jest możliwość jakiegoś wyrównania szans ? ” Jak pisał wyżej Art nie ma.Po prosu fuzja planowana jest w tym miesiącu. Jakby to było za 2 miesiące, 3... kto wie. Do końca miesiąca zostało trochę ponad 3 tyg. ” Sama w głównym wątku UF pisałaś o przenosinach na uni docelowych Wiem, że różnice punktowe są nie do nadgonienia w tak krótkim okresie czasu, więc dopalacze odpadają, ale z tymi przenosinami to inna bajka. ” Osoby, które przyjdą z …
-
Cytat od CisneBEZanty: „Cytat od new_mateuszgg: „Cytat od Czlowiek_Kciuk: „Patrząc na to za ile GF funduje nagrody dla top1,a to ile top1 będzie musiał wydać na anty, aby wygrać to gratulacje dla nich za kolejny sposób na wyciągnięcie masy hajsu. Nie dziękuje. ” rok temu wydalem 40 czy 60 zl a wyciagnalem 4 x 50 euro za 4 miejsce wiec chyba nie tak zle co? ” a ja zagrałem bez anty i hajsu i byłem top 5,po prostu zmarnowałem 2 tygodnie czasu dla gry,teraz staruje ponownie ,ale nie dla nagrody a s…
-
W zeszłym roku złożyłem podanie, zostało odrzucone. ed:albo to było w 2k16 Już nie pamiętam.
-
Cytat od Starrk: „Dokładnie tak to powinno wyglądać, @kasai. A tak to kolejna krowa do dojenia @new_mateuszgg czyli sam potwierdzasz, że to p2w... ” Każde uni w większym lub jeszcze większym stopniu to p2w. A eventowe to w szczególności. Na pewno w ruch poszły setki zł od pojedynczych osób(same to potwierdziły),a pewnie apogeum będzie przed samym końcem. Ale nie ma co zaczynać kolejnej dyskusji o am. Tak wiele ich było,wnioski zawsze są te same. Powodzenia Wam tam. Cytat od Ciap: „Parametr s207-…
-
Jeszcze się nie da. Startuje(tak jak to zazwyczaj bywa)około 14. Zapewne pojawi się w spisie.