Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 921-940 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Uni bez ładowności sond @wojtom
-
Standardowo Danio nie pozdrawia nikogo,nie lubi ludzi. Przy okazji pozwolę sobie pozdrowić cały sojusz MNS oraz Sprite i Minionki z Xanthusa. Dnia 31-10-2018 19:55:54 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Oko Bobra [KGH] ________________________________________________ Krążownik 35 Okręt wojenny 39 _________________________________________ Obrońca Danio [MNS] ________________________________________________ Mały transporter 7 Lekki myśliwiec 5 Krążownik 35 Recykler 33 Sonda szpiegowska…
-
Wrzucam za lenia. Witamy na uni i powodzenia. Odcinamy się od lam z poprzednich uni. xDD Cytat od Danio: „z nikim się nie witam bo nie lubię ludzi ” Dnia 29-10-2018 18:08:20 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Danio [MNS] ________________________________________________ Krążownik 13 _________________________________________ Obrońca Saruman [MOON] ________________________________________________ Mały transporter 31 Lekki myśliwiec 116 _________________________________________ Po bitwi…
-
Cytat od Antares: „ja to zgłosiłem i czekam na odpowiedź. Mają jakiś błąd ale dlaczego ja mam ponosić konsekwencje? to ja byłem już na Q jako stary gracz a więc zmiana powinna dotyczyć świeżo przenoszonego. Mam nadzieję, że wszystkie niedociągnięcia jakoś opanują. ” Może przy kolejnej fuzji za x lat. Część naprawia, a resztę popsują na nowo.
-
Gratulacje Sco,wreszcie nie będzie narzekania,że wszyscy się logują itp. Szkoda,że Klepsydra nie miał miał dexu na pokładzie. Ładna ilość pancków,ale może w końcu dobijesz do 100k?
-
No to teraz czas na jakieś Sailor Moon i kolejne st gwarantowane. Gratki,zysk to zysk. Przetapiaj na eko.
-
Trampek no co ty. Miałeś złomować,a nie być złomowanym. Pierwsze śliwki robaczywki. Szo
-
Fuzja uni
PostScalenie kont? No ciekawe teorie spiskowe. Co ty na to @Art
-
Co do drugiego pytania to zostanie zamknięte jak GF upora się ze wszystkim. Według info od Arta włączone jest,tylko dlatego,że chcą jednocześnie ogłosić oraz zamknąć wszystkie uni. Cytat od Art: „ Czekamy z ogłoszeniem zwycięzców, gdyż planowane jest ogłoszenie ich we wszystkich krajach jednocześnie. Z tego co wiem, jeden z krajów potrzebował dodatkowy czas. Postaram się popchnąć sprawę do przodu. ”