Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 881-900 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Lyszka,złom przyspieszył już wcześniej zaplanowane kończenie z tym uni. 384 dni gry,można powiedzieć pass i pograć w kalambury. Taka firmóweczka,strata sond. Gratulacje
-
Dziwne podejście Komórka. Pozwoliłeś zezłomowanie konto ziomkom z sojuszu, bronisz ich publicznie i wyglądasz na szczęśliwego z tego powodu.
-
Macki sprawiedliwości w ogame są bardziej dziurawe niż sito. Tickety na pewno poszły,GO wklei standardową formułkę i zobaczymy co w trawie piszczy. Jeśli push to chłosta, jeśli nie to gratulacje zysku.
-
Ucz się @unavit jak wypowiada się wojny i jaki % wpisuje. Powodzenia obu stronom, aby bylo intensywniej niż na dziewiczej wojnie tego uni.
-
Zmień na polski. Przyjdzie Pani Mod i spacyfikuje.
-
Zostaje wysyłanie ticketów, bo po co Wam tak na prawdę Ruda? Żadnych wątpliwości nie rozwieje, bo po co miałaby to robić przed Wami w DiD? Nawet jeśli zaprzeczy odnośnie tego czy wiedziała to i tak pewnie mało kto z wcześniej wypowiadających się uwierzy w jej słowa. A co najważniejsze dd tak nie wsypie znajomych, z którymi gra już tak długo. Mogła wiedzieć,a mogła nie wiedzieć. Zapewne kolejna sprawa do Archiwum X Ogame.PL
-
Starcie TOP5 ACS. Powoli zapełniacie. Zakwalifikowało się do TOP10 SOLO & ACS XANTHUS
-
Nie,ale podbiję.
-
No tak średnio bym powiedział,tak średnio.
-
Cytat od ciap: „Cytat od Czlowiek_Kciuk: „Zanim to zrobią,o ile im to się uda to masa idlakow zostanie skasowanych. ” Kiedyś dawałam w tym temacie statystyki ile na ex jest kont które nie logują się minimum rok, dwa... do 5.Szukałam ale nie widzę, może ktoś skasował. Zanim nie zmienią systemu kasowania kont (nie wprowadzą tej przechowalni) to raczej kasacja im nie grozi. Nie kasowali się na starym > nie skasują na nowym. Anty została przeniesiona. ” Niedokładnie ująłem co miałem na myśli. Moja w…
-
Sam tego nie wie. Jego półkule nie komunikują się ze sobą.
-
Starcie TOP1 SOLO,gratulacje. Zostało umieszczone w TOP 10 SOLO & ACS Xanthus
-
Buleon ostatnimi czasy jest jak... daje każdemu. Cytat od Farma: „Rozgrywka na nowym Xanthus dopiero się rozkręca, dlatego sądzę, że jeszcze nieraz go tutaj zobaczycie ” Na Tobie na pewno. Najważniejsze, że jesteś zadowolony z siebie. SoS bo ma starcie,ty bo masz na piwo,tfu ... nie masz floty. Gratulacje.