Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 821-840 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratuluję niesamowitego wyniku. Top1 wpisane w odpowiednim miejscu. TOP10 SOLO&ACS XANTHUS
-
Starcie top2 ACS, Gratuluję. TOP 10 SOLO & ACS Xanthus
-
Witam, mam takie pytanko. Czy osoba, która zaprojektowała obecny(nowy) wygląd lobby była niespełna rozumu, po solidnym melanżu czy po prostu podeszła tego "tu walnę to, tu tam, jakoś to będzie"? Domyślam się, że Nasz Team nie miał nic do powiedzenia, ale może były jakieś konsultacje społeczne wśród najważniejszych i najtęższych umysłów?
-
Patryczku masz nieaktualną sygnaturę. Super zysk,gratki.
-
Przykro mi, że to ja muszę o tym pisać... to jest GameForce,a nie Nibylandia. Takich topików było dziesiątki. Jedyne co zrobią to: a) skasują 3/4 wiadomości b) bez słowa zamkną temat c) przyjdzie Ciap, sypnie statystykami i tyle d) temat pozostawią samemu sobie, aby można było się wypłakać
-
Ave, operatorzy są wolontariuszami, którzy w większości przypadków mają wywalone jajco na to co się dzieje. Często po prostu olewają sprawę, nie zajmują się do czego się zgłaszali lub po prostu nie znają się na rzeczy albo nie zaglądają. Jest może z 2 SGO(nie GO), którzy rzeczywiście coś czasem zrobią i wlepią banana. Piszesz ticket i liczysz na szybką odpowiedź/reakcję? Spadłeś z dywanu na podłogę czy co? Pusherzy i wszelkiego rodzaju oszuści byli,są i będą oraz nikt ich nie wyłapie. Deal with …
-
Cytat od Billie the kid: „rzeklbym ze na tej uni mozna ich policzyc na Palcu jednej reki , max 2 . ” Jakby nie patrzeć Patryku to więcej rączek nie mamy. Gratki złomu
-
Kto ukradł bałwanka z logo forum?
Poka Bydlaka Smierdziela - - Forum & Discord - pytania i problemy
PostNo w końcu. Dziękuję, w końcu jest na wolności.
-
Ale noobek z obrońcy.
-
Starcie top2, gratuluję. TOP10 SOLO & ACS UNI XANTHUS
-
Kto ukradł bałwanka z logo forum?
Poka Bydlaka Smierdziela - - Forum & Discord - pytania i problemy
PostCytat od kasai: „Balwanek wroci po swietach ” I co I co? Buli wróć.
-
No no gratuluję. Nauki nie poszły w las.