Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 381-400 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Bigot: „Gratuluje durnego pomysłu. Ludzie kto to wymyślił, będzie wałków a wałków. Nie umiecie wprowadzić nic sensownego ??? Wróciłem do gry a wy ja znów popsuliście. Jeśli nie ogarniacie wprowadzanych zmian może lepiej z nich się wycofać. Zobaczę jak to będzie funkcjonowało, jeśli nic się nie zmieni skończę jak jeszcze kilka osób z którymi rozmawiałem. ” Nie ma co się łamać. Nadal czekamy na rynkowe 2.5/1.5, które zostało zapowiedziane wczoraj. Programiści GF na pewno nad tym siedzą. t…
-
Cytat od justvroum: „Cytat od Apofis: „Cytat od justvroum: „Czy będzie backup sprzed wprowadzenia wadliwej wersji rynku dzięki któremu można obejść regulamin? ” Czy ktoś mi wtedy odda surowce z napadów? Jeśli będzie back? ” została wprowadzona wersja rynku, która zawiera błędy umożliwiające obejście regulaminów nie tylko na polskim ogame, ale na większości serwerów. ma się to nijak do zwrotu surowców z napadów, to błąd który zaburza balans rozgrywki i powinien zostać jak najszybciej naprawiony, …
-
Cytat od ackra: „Cytat od ale cios antynazista: „@Art zaprawde powiadam oddam kał w ten wasz ewentowy ogame kubek (o ilee dojdzie bo to tez mozecie skopac) podipisze ale cios i na adres niemcow wysle .... jak ktos chce zobaczyc ich miny jakas kamerke do paczki trza dozucic i na jakis stream dac nie wiem jak moze ktos podpowie jak wyslemy linki po calej spolecznosci i bedziemy czekac ... jak szybko tego shitu nie naprawicie robie ogame over .... niikt juz plakac nie bedzie ” Uważasz że ten post c…
-
Słabe, ale niech będzie. Nie ma co wybrzydzać skoro to raptem #41. Gratulacje i przetapiaj
-
@Duch Szerszenia konto nie należy do Ciebie.Pal wroty. Nic to nie da.