Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 361-380 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Po co ten dział skoro nikt nic się nie robi? @Art @smoki @kruszynka @Migotka @Kasia321
-
Zakończyli manualnie badanie, przeprosili, poprosili o wybaczenie, dali sztab na 5 dni. . . . . . .. .. . . . . . a potem się obudzilem. tenor.gif
-
Memento chyba, żeś się . Wytłumaczę jak debilowi (sam się tak kreujesz postem wyżej) Każdy, ale to dosłownie każdy z Polskiej Administracji jest pionkiem przy wprowadzaniu nowej wersji. Na innych społecznościach nie ma wzmianki o zmianach tego typu, wręcz wątpię,aby takie coś miało miejsce. Skoro nie ma tam informacji to co nasz Team ma wrzucić w google translate,a potem ogłosić nam? Nic. Rzucaj się GF lub na niemieckim forum.
-
W pewnym momencie liczyłem, że Buli dobije do #100, ale podobno ostatnio dobrze się pilnował. Gratulacje za trafienie i przetop na dopalacze.
-
Cytat od Eomures: „Mi też niestety dodało 3 tygodnie, a były 2h i chciałem skrócić przedmiotem o 6h i bum Zgłosiłem ticket'a ale ciekawe co z tym zrobią. ” Nic. Twoja wina. Paluszki mogły nie świeżbić. Mamy za swoje
-
Cytat od Qnick: „Cytat od ciap: „Cytat od ackra: „@zefir ile DT i pionierów wysyłasz, bo ja 800 DT i 1 pioniera, może za mało ” Za mało 2,1k DT chyba trzeba mviv.hebergratuit.net/expe71_prod.htm?i=2 ” wg tego kalkulatora puszczając pioniera DT i SS mogę znaleźć max krążowniki, a znalazłem 11OW. Bug czy błąd kalkulatora? ” w nim chodzi bardziej o pojemności jakie można mieć i co wysłać,aby osiągnąć maxa niż to,że pokaże dokładnie jaki typ statku wyciągniesz. co z tym zrobi właściciel,ciul wie. ni…