Wyniki wyszukiwania 321-340 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Nie da się przyspieszyć kasacji.Musisz odczekać 7dni, aby móc założyć nowe konto na uni. Jeśli nie chcesz czekać to stwórz nowe lobby. Po kasacji starego konta przeniesiesz sobie za pomocą kodu.
Wyślesz [ciach] screena w odpowiedzi to się dowiesz co będzie. Błąd jest znany od kilku tygodni, powstała masa tematów. Wystarczy chcieć, a nie po najmniejszej linii oporu. Moderator kruszynka:Temat zamykam poniewąż już istnieje podobny w dziale MCO. Bład znany i niezbędny jest kontakt z Supportem wraz z załączonym screenem.
Biegłem, biegłem po te resztki licząc, że to bawełna... Ale jednak tylko śrubki. Dodam, że flota w 99.9% zdobyta na ekspach. Więc stała i czekała na dobrego człowieka, który ją walnie. Haaa tfuuu na rynek. ST to ST. Gratulacje. #kochamyodkrywce #GFiichpomysly
Wydanie 2x108k anty nie powoduje zakończenia badania. W moim wypadku został ponad dzień. Mam wrażenie, że to wartość, którą "przyspieszyłem" poprzez boosty w ciągu robienia się badania. Ticket wysłany wcześniej. Temat dla potomnych oraz @Art.
W sumie to powinno się banować każdego, kto wykorzystał chociaż raz lot sondami/reckami za 1 dexu. Też to jest bug. Chyba, że mylę i dla tych pierwszych go tak już zostanie.
Tu mnie jeszcze nie było. 5kk poproszę. Gratulacje i do boju. Trochę nieświąteczne starcie, ale życzenia świąteczne. Smacznego jajeczka i udanego Dyngusa.